Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon gondolkozom a sportlégszűrőn, hogy megérné-e... postával 3500Ft-ba lenne, érezhetően dob a teljesítményen? (ha nem veszek rá más tuningot)
az jó :D nekem egy 25ös dt van tervben, de majd csak tavasszal, vagy 25ös kdx. de inkább a dt, csak előbb a simsont kell eladnom, mert addig nincs pénz másikra
Majd még lesz rá pár dolog lehet, de ez amúgy is csak egy edzőmotor...:D Endurozni ott a nagytesója, az XT600
Hello!
Csak simán egy 60as henger lesz rajta és kész? Mert én azt hallottam, hogy azokra nem éri meg sportlégszűrőt venni, mert ha még dob is rajta akkor is elég keveset...de te tudod
Majdmeglátod, ha kell akkor állítasz....
:))) Köszi hogy szóltál de egy 6 oldalas jegyzetet készítettem csak a bejáratásról:)))))))))))))) És az is a lekerakítéssel kezdődik
Hali!
Végre sikerült szereznem egy 60-as Simsont, az lenne a kérdésem, hogy ha veszek rá sportlégszűrőt akkor nem kell a karbin állítani semmit?

Ui.: Simsonra való sportlégszűrőt vennék!
Egy jó hengert nem asjnálsz felfuratni? Ráérnél majd 30-40 e km után, ha elkopott...

Mindenesetre ha megfúrják, kerekítsd le reszelővel a csatornák széleit, ne az legyen az első, hogy eltörik a gyűrű...
eladó fighter fejidom:5eft
holnap küldök, ujonan 10ezer felett van szal oda adom 3500ért neked mert ugysem használom :)
nemtudom mi az nem is tudom mennyit ér de kell egy fordulatszámmérő és ha ez kell hozzá akkor kell.
tudsz képet beszúrni?
mennyit adsz érte?
és mennyiért adod?
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy a csőtengely végén lévő zéger gyűrű milyen méretű?
Rakok be egy képet melyikre gondolok.
Köszi
Csáó! a mechanikushoz nem kell amihez csak egy spirál van. nekem van egy elfekvőben, eladom ha kell, csak az óra, a spirál már nincs meg
Heló!
Van itt valakinek simson star?
Én most újítom fel az enyémet és káosz van
oké köszi
Hello!
Attól függ,hogy milyen fordulatszámmérőd van ha elektromos akkor kell neki áram,ha viszont a gyári mechanikus akkor nem
Hali!
Ha a fordulatszámmérőt nem csatlakoztatom az elektronikához akkor nem fog működni? vagy csak a visszajelző nem? Vagy mindenképpen kell neki áram?
Köszi
SIMSON BONTÁS

Blokk,sárvédők,támasztó már nincs meg.
Hellotok!

Szerintetek van valami hátránya ha a motorra enduro típusú rezonátort csináltatok?vagy jobb a sima?nem fog vesziteni a teljesítményböl?
Gondolom, nálam is van pár díszpéldány, van, ami el is törött.
lehet rá kapni menetjavítót (budapesten, meg biztos máshol is) kemény 500 forint. postával meg valamivel több.
Heló!
Meg tudná nekem valaki mondani hogy mit kezdjek a kipufogó csonkal, ha nincs rajta menet?

Ha tudnád, hány szarrávert blokkal találkoztam?