az jó :D nekem egy 25ös dt van tervben, de majd csak tavasszal, vagy 25ös kdx. de inkább a dt, csak előbb a simsont kell eladnom, mert addig nincs pénz másikra
Hello!
Csak simán egy 60as henger lesz rajta és kész? Mert én azt hallottam, hogy azokra nem éri meg sportlégszűrőt venni, mert ha még dob is rajta akkor is elég keveset...de te tudod
Hali!
Ha a fordulatszámmérőt nem csatlakoztatom az elektronikához akkor nem fog működni? vagy csak a visszajelző nem? Vagy mindenképpen kell neki áram?
Köszi
Csak simán egy 60as henger lesz rajta és kész? Mert én azt hallottam, hogy azokra nem éri meg sportlégszűrőt venni, mert ha még dob is rajta akkor is elég keveset...de te tudod
Végre sikerült szereznem egy 60-as Simsont, az lenne a kérdésem, hogy ha veszek rá sportlégszűrőt akkor nem kell a karbin állítani semmit?
Ui.: Simsonra való sportlégszűrőt vennék!
Mindenesetre ha megfúrják, kerekítsd le reszelővel a csatornák széleit, ne az legyen az első, hogy eltörik a gyűrű...
tudsz képet beszúrni?
Olyan kérdésem lenne,hogy a csőtengely végén lévő zéger gyűrű milyen méretű?
Rakok be egy képet melyikre gondolok.
Köszi
Van itt valakinek simson star?
Én most újítom fel az enyémet és káosz van
Attól függ,hogy milyen fordulatszámmérőd van ha elektromos akkor kell neki áram,ha viszont a gyári mechanikus akkor nem
Ha a fordulatszámmérőt nem csatlakoztatom az elektronikához akkor nem fog működni? vagy csak a visszajelző nem? Vagy mindenképpen kell neki áram?
Köszi
Blokk,sárvédők,támasztó már nincs meg.
Szerintetek van valami hátránya ha a motorra enduro típusú rezonátort csináltatok?vagy jobb a sima?nem fog vesziteni a teljesítményböl?
Meg tudná nekem valaki mondani hogy mit kezdjek a kipufogó csonkal, ha nincs rajta menet?