Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyibe osztod? sokat nem tudok adni érte.
A 250es ETZ elöl hátul 18, a 125/150 meg elöl 18, hátul 16. Simsonra értelmetlen ekkora gumit tenni.
Akkor sima ETZ 18-as "peregyes" 16-os. De akkor is nagyon megfogná a szimót akárki akármit mondd...
Sziasztok!
Eladó egy 60-as simson (51-es) hengerszett.
Henger, dugó, gyűrűk, felső csapszeg.
Alig használt, 50-esből fúrt.
Kb. 60 km-t ment fúrás óta.
Érd.: e-mail: mpeti1992@citromail.hu
Tel.: 20\ 251-7715
HAtos és nyolcas kereke van, hetes kerekü nincs.
Ilyen kis motorra teljesen felesleges nagyobb gumi.
aztmondod hogy érezhetően rosszabbul menne?
Az ETZ-nek nem 17-es kereke van? Ha igazam van akkor nem!

Ha jól rémlik, akkor a /1-eseknek van 16-os kereke, annak a gumiját fel lehet rá tenni. De semmi értelme, mivel atom luftos nagy gumi, és a Simson csak sír neki. Nem szereti.
Hellosztok!
Gyors válasz kéne!
Simson kerékre fel lehet tenni etz 250 gumit?
Köszi mindenkinek!
Mindig a gyári főtengelyt kell fölújítani, így nincs szögeltérés!
Az új csapágyakból a porvédőgyürüket kivettétek? Mert nekem is hoztak javításra 1simót ami melegedett/nem én raktam össze/ rátettem1 kopott hengert ugyanúgy melegedett.Szétszedtem akkor látom az új csapágyról nem vették le a porvédőgyűrűt,így nem kapott kenést!
ott gyujt, ha ERREDETIA FŐTENGŐ.
A tajvani és más utángyártók nagyon ravaszak, több fokkkal eltolják a retesz helyét, tehát állíthatod be a cuccot újra.
Ez főleg megszakítósnál gáz, mert ha nem a pólusváltáskor van a megszakítás, akkkor ygengusz lesz a szikra, randa piros.
Az a gyújtás jelölés, a megszakító ott kezdjen nyitni!
á-á
kihalt a fórum?
Szia
Nem kell hozzá semmi az én simom alatt is Mz teló van
én nem vettem nem tettem hozzá asemmit csak alá raktam jó és már másfél éve ugy van alatta még semmi bajom nem volt vele
Hello!
Nem tudom mennyire jó megoldás,de én a simson teleszkóp gyári szilentjeit tettem bele,nekem működik
[Szia. Nem kaptam még fizetést. Nem tudok mondani semmit
üdv mindenkinek SEGITSÉGET kérnék ..
Simoba szeretném beletenni az Mz telot a furat azon nagyobb lehet kapni vmi átalakitot?
köszönöm a válaszokat
Köszi, de már tudtam szerezni egy felújított 60-ast, rezonátoros kipuffal, pitbike kormánnyal 50e-ér és beszámolja az egyik sisakom.
Szia.
Na mizu akkor kell?
én pedig az enyim tudom budapesten
Én tudok egyet Kezsthely mellett, S50B-s, de ez-az átalakítva. Nincs rajta index, enduro kipuff van rajt, MZ hátsó teleszkóppal, S51 tankkal. Egy ismerősnél van, elég sokat állt, olyan 40 e Ft-os irányárat mondott rá.
óóóh :S pont a másik fele az országnak :S igy nemhiszem hogy kell de még eggyeztetek faterral:s
kistelek. csongrád megye