Sziasztok! Felújított 50es blokkomat cserélném 51esre akár ráfizetés is! Van eladó első hátsó lámpám kompletten, első hátsó teleszkóp, kormány, és még pár apróság ha érdekel valakit! Szép napot!
Simsoman és Ekk
Köszönöm hogy megpróbáltatok segíteni de nekem nem ez kell.....
Azt gondoltam érthető mert egy ...oldalon megértették többen is
Nekem az a lényeg hogy darabokban volt egy váz összeakarom rakni,de nincsen bontott ábrám hozzá,és meg hogy nem én szedtem szét így nehéz összeraknom nem tudom mi hová megyen,és simson sincs most az udvaron.
most ahogy a fényképen látod összeraktam hogy lefényképezzem,de hogyha így rakom nagy a hézag és mozog az egész hátsó lengőkar.
Annyit már tudok hogy a tányéros alátéteket belülre kell rakni a váz és a motortartókifli közzé kifele nézve.új szilentjeim vannak de addig minek rakjam bele a hátsó lengőkarba míg nem tudom hogyan megyen össze
remélem érthető amiben segíteni kell.
Legegyszerűbb ha valakinek van robbantott ábra akkor vagy rakja be vagy küldje el vagy hogy honnan tudom megszerezni
Hello mindenkinek
Segítséget szeretnék kérni
Egy 50-es simson vázról lenne szó,darabokban került hozzám és most az összerakásnál egy kis gondom adódott.
A hátsó lengővillát nem nagyon tudom a helyére varázsolni.
Mivel nem én szedtem szét és nincsen robbantott ábrám hozzá elég nehéz összerakni,beleraktam az új tengelyt,közé a motortartókifliket,de azt nem tudom hogy a motortartó és a lengőkar között van e valami kis hézagoló vagy valami ilyesmi.
Most egy fénykép erejéig összedugdostam miről is lenne szó,nagyon megköszönném aki részletesebben leírná vagy esetleg képpel vagy valami robbantott ábrával kisegítene!
Ahogy mosta képen van úgy nem jó mivel elmozog a lengőkar
Előre is köszönök mindent,nagyon fontos lenne
Üdv:G.I.B.I.
nem szabályozás, hanem ellenőrzés, de a többi stimmel:)
Én még turbós blokkal játszottma el a túltöltést, mert nem tudtam hol van rajta az elelnöőrző csavar.
perzse, hogy a blokk másik oldalán, hát hol legyen:)
Talán nem látod a felírást, hogy "CONTROL OIL"? Magyarul olaj szabájzás. Tehát addig kell lennie. Fölső műanyag (vagy ha fém akkor...) ki, control oil csavar ki, és amikor ott elkezd ki jönni akkor elég.
simsonfighter kevés pénzből
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ÖTLETEKET VÁROK
''''''''
'''''''''&
#39;''''''''
9;'''''''''
'''