Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most lett 1 hete generálozva,mindenhol új csapágy,szimering,hajtókar nem lóg sehol sem.
Azt elfelejtettem leírni,hogy GI féle levegőszűrú van rajt természetesen levegőszűrő szivacsból készítve...
Hézagot vedd kisebbre, esetleg nézd meg, hogy nem-e lóg a főtengelyed, mert ha csapágyas, és mozog a lendkerék, az nagyon bezavarhat.
50ezerért adnám, de gondolom az már kicsit sok neked.
Minnyél kevesebbet szeretnék rászánni, de úgy is jó, hogy ha valaki beszámolja a limitál FM gyorsasági bukóm.
Esetleg van eladó Simod? Mennyiért árulod?
Sziasztok!
Tudnátok nekem kicsit segíteni?
Beállítottam a botoron a gyújtást(S51 60ccm3/2F mexás)
És olyat csinált,hogy mikor támasztón van nagyon szépen veszi a lapot nem durrog csetteg stb szépen pörög.Viszont amikor el akarok vele indulni visszadurrog a karbiba,levegőszűrő házba.
A karbi egy 16n3-as karbi.
Miért csinálhatja ezt?
Köszi
Árban mennyire gondoltál?
Mihunak van Anti féle hengerhez kiputerve valahol a kluboldalon asszem
Hali!
Olcsón vennék egy megbízható Simsont, kondiba járni, városba mászkálni stb. kéne. Nem endurozni kéne, arra van egy XT600-am. A motor külseje nem érdekel, csak legyen megbízható.
Ha van eladó simod, akkor MSN: n.szilagyi@hotmail.com
15 be?
Dv = D2 + Lv/L x (D1 - D2)
Tárcsafék munkahengere megvan? Olajtartály ilyenek?
Irányár 20 ezer. Az elsö gumi 100 km-et futott.
amúgy én egy átlagos tervrajzot csináltam meg, és nem lett rossz, felül elindul elég érezhetően a motor, hangja se rossz, szóval olyan nagyon rossz biztos nenm lessz ha valami alapján kiszámol egy csövet. Nyilván lehet jobbat csak ugye nem korlátlan a költségvetés így fiatalon:)
Értem...:(
Akkor esetleg van vkinek valami értelmes terve ehhez a hengerhez?azt akkor megköszönném...
Háth, értelme nincs szenvedni ezzel, egy normális csőhöz rengeteg pontos adat szükséges, nekem mihu tervezte az Mz-re, de nagyon meg vagyok elégedve vele.
Ahha.
akkor gyakorlatilag a felömlő nyitvatartását+ előkipufogást kér.
Ezzel nem fogsz normális csövet csinálni.
remek, és én, vagy bár ki, honnan tudjuk, hogy a simsoboltban kapható hengerre mekkora szögeket faragott aki gyártja?
Hello, ezzel a progival akarsz tervezni?
A program 142 fok-ot tesz be automatikusan,nem tudom,h az jó paraméter-e,vagy a 70/4f-é különbözik-e töle?!
Meg szögelfordulást kér,nem elökipufogást!vagy ugyan az a ettö?
A motoron van a henger Amúgy 70/4f,a simsonbolttól lett rendelve...
Meg nekem magyar rezonátor tervezö progim van,az meg kéri így szó szerint,hogy:
"Főtengely elfordulás: kipufogónyílás nyitásától az átömlő zárásáig a főtengely szögelfordulása"
Van egyáltalán értelme házilag rezót csinálni simsonra?
Gyááá hülyeséget írtam:)
90-30 fok, tehát 60 fok az előkipufogás.