Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van a lendkereken meg a blokkon ugye egy jelölés. Amikor egy szintbe érnek, akkor az a felső holtpont, vagy az a felső holtőpont elött 1,4mm?
hát, hol laksz?
még mindig eladó az enyém is :) igaz baz megye...
Még mindig vennék Simsont. Balaton környékéről.
E-mail: n.szilagyi@freemail.hu
200km
tervezek egy túrát mezőfalva-gerézdpuszta meg vissza akit érdekel irjon okt.24 reggel 7-
dehogy nem jó ha felpörög csak hamar fél gáz és azt hiszem hogy fel akar repülni
Neked jobb ha nem pörög fel a gép?
18 a véde de hogy gondoltad a szállitást?
sziasztok egy problémám lenne.simson s51b van és az a gond vele hogy gázt adok és hamar felpörög.most lett ősszerakva új szimering ,kuplunglamellák,gyújtotekercs.
17?:D 18ezrem van sajnos csak :S
kösy a véleményt megpróbálom a megszakitót kicserélni de s kis kondival együtt!
az kevés lessz érte.
15 ezerért?
Akkor érdekel a dolog. Nemsokára, kb. hétfőn kapok fizut, és megtárgyalhatjuk...
Az messze van tőlem...:S Siófok mellett lakom.
mindene meg van
50ezer Ft.

Jánoshalma
Ára mennyi lenne, hol laksz?
Ejj nem lehet ott olyan nayg baj!
Lehet egy új megszakító esetleg elférne bele, ki szokott kicsit kopni a tengelynél, meg a kalapács megkopik, elmászik a gyújtás időpont. Ezért az időpontot is illene ellenőrizni. Meg hogy nincs-e a kipufogó nagyon eltömődve! Esetleg nem falsol-e valahol!
Bocsi, hogy nem e-mailben. Itt egyszerűbb
syasztok tanácsot szeretnék kérni 51-es simórol van szó kb 9 éve teték bele a 4.ik et ,3 hónapja raktunk bele ujj dugót fő tengelyt s főtengely csapágyakat!""furva nem volt mert nem volt vála a hengernek-más gyapágyakhoz nem nyultunk mert jónak tüntek""összeraktuk ment is erős is volt 3 hónap alatt kb 2.000 km -ert ment hoszabb utakon is sokáig nagy fordulaton!szintetikus makita olajjal járok vele első perctöl,a hiba oka:2 napja egyszercsak elkezdet lasulni menet közben,másnap megint elővettem elindultam de 500 méter után inkább viszafordultam mert éereztem hogy valami komolyabb gebasz van!hirtelen gázadásnál fuladt!első dolgom volt kitakaritottam a karbit fullra nem volt dugulás a benzinszint is jó""válig van"""n-16-os karbi"""próbáltam a megszakitó hézagon állitani hiba ugyan az gyertya csere után se változot semi a szikra szép lila!de hidegen szivatóval kis fordulaton viszonylag szép hangja van amikor megyek vele sebeségben nagyon nehezen pörög fulad s nincs erő!ahol régebben 4-ben jártam már lassan 2-es is sok nagyon melegszik s minél melegebb anál nehezebben megy sebeségben a szivató normálisan viszahuzódik!én már váltó tengely csapágyra cis gondolok!de ha valaki tud valami tanácsot véleményt szivesen várom gyürüre se gondolok mert nem csörög melegen pöcre indul s higegen is szivatóval pöc.de gázadásnál dadog nem pörög vagy nehezen pörög fel full! e-mail cimem:nagy ferenc84citromail.hu
E-mailbe küldj képet+infokat.: n.szilagyi@freemail.hu