Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha kicserélted a talptömítést, megnézted a dolgokat,írj mire jutottál.Pestbe nem megyek motorral.
budapest
*enduro
Merre laksz?
Ez sem erduro
úszószint lehet nem jó, súbert úgy h legkevesebbet kapjon, fúvóka 72
Cseréld ki, és használj tömítőanyagot.
Szét ne szedje!
A jelenség azt mutatja , hogy sokat kap. Hidegen még elrobbantja, aztán felmelegszik, 2-3 perc, és leáll.Először, benzinszint ellenőrzés. Aztán nézd meg, milyen fúvóka van benne. A síbertű melyik rovátkában van? Írj ha ezek meg vannak.
Nem az én motorom,haver így döntött neki 50E kell az alkatrészekből ennyire van szüksége belőle.
nekem nincs kedved segíteni?:)
Hidegen tök szépen megy, bemelegszik és gyenge, erőtlen, nagyon nem jó. Mik a lehetséges okok?
Igazad volna, ha,.. de még sem.

A logika azt diktálná, hogy a lassabban égő 98as benzinhez, hosszabb előgyujtás kell(ene) a gyakorlat, meg azt mutatja, hogy úgy még rosszabb.

Alapvetően az égéstér formáját kell a 98as benzinhez alakítani, nem a gyujtást hosszabbra venni.
Látod, ez a rutin, meg a napi gyakorlat közötti difi.
igen, tolja ki a cuccot, egyik nap kicserélem a tömítést
Erről a motorról beszélek és ez lenne megbontva...
Azóta hátul új enduro gumi van.
Akkor miért szednéd szét? Ne csinálj ilyet?
Ez kérlek szépen egy szépen járó 4sebis s51-es enduro motor,ami használatban van...
Szerintem, ha 37-ezer körül kap érte akkor örüljön.Ha meg kevesli, csinálja meg rakja össze, aztán adja el. Úgy ér 50-et.
Milyen a gyertya színe? Miért gondolod, hogy a hengertalpnál falsot szív? Nyomja ki az anyagot?
Én a komplett működö szépen járó, és induló mocimért kérek annyit... Szerintem az kicsit sok...
tudom :P
Megehet...
A Simók 86-os oktánszámú benzinekhez lettek gyártva. Adni kell egy kicsit nagyobb előgyujtást.
Hello!
Nem az enyém a motor én csak hirdetem haver 50e akar érte ha kiárulja a cuccokat belőle.
köze nincs hozzá:) érezni, hogy valamitől nehezen megy, olyan mintha rosszul lenne a gyujtás belőve, de nincs rosszul. bemelegszik és dombon is nehezem megy, egyszerűen ne mjó:) ha a hengertalpnál farsot szív csinálhat ilyet?
Nem húz annyira? Sajna ez a simsonnal jár :)
Ezekkel a mai benzinekkel nem is fog úgy menni mint régen...