Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor tudok egy jó tuningot,fogyjál le 20 kilót,és jobban fog menni ,ha nem adod el akkor vegyél mellé valamit ami legalább 30lovas az fog menni 80at
amúgy nem akarom eladni,ez a kis moci a szívem csücske,csak kicsit tuningolni akarom
amugy szeretem az anélszexet
100 kg
jótanács: add el,vegyél egy nagyobbat!
Ha a "segédmotorral" megfog a rendőr, mert 40-helyett 80-al mész, még sex is lesz.Rá leszel fektetve az ülésre. . Hány kiló vagy?
Hellotok!
Lenne egy problémám4van egy 70/4f-em és nem igazán akar menni.72 a vége... :( mondjuk 17es lánckerék van rajta,de kisebbel sem akar többet menni én a karbira gyanakszom!ez van rajta:http://scootershop.unas.hu/sho... sehogy sem birom beállitani,h jo legyen,80 as föfuvóka van benne!esetleg vkinek vmi vélemény rola,vagy tanács? köszi
Jah egyb. egy s51-es simom van:D
Hello!Lenne egy olyan problémám,hogy nincs alapjáratom.Már minden ki lett takaritva, kifujva,állitva és mégse jo.Most meg olyat csinál,hogy amikor alapjárati fordulatra állna,lefullad egybol.Ha valaki tudna segiteni,azt nagyon megköszönném,mert ez már napok ota idegesit!Köszi előre is a válaszokat!
Örök hála a gyors válaszokért. Különben sr 50- es a motor, milyen fogszámú lánckerék férhet el benne? Most azt hiszem 15-ös van benne ha nem csal az emlékezetem.
ha előre nagyobbat raksz több lesz a végseb.
Szia!
Nos én nem ide tartozok hozzátok de szeretem a simsonokat is gondoltam írok neked egy gyors választ!
Szoval a végsebességed akkor nö ha növeled elöl a fogszámokat de akkor pedig nem lesz olyan jó gyorsulásban viszont végre többet fog menni.
Jó reggelt mindenkinek!
Most értem haza melóból és az a gondolat foglalkoztat, hogy az első lánckerék fogszáma hogyan függ öszsze a sebességgel? Mikor lesz nagyobb a végsebesség, ha nagyobb a fogszám vagy ha kisebb? Remélem ébren van valaki, mert addig nem tudok elaludni.
na mindegy majd a profik segítenek!
vagy lehet hogy vizes a benzin?!
ezt nem tudom mire vélni!
próbáltad már másik gyertyával?
Meg van húzva minden, már ellenőriztem. No meg lemaradt, hogy ha sokáig rugdosom, és nem indul utánna kivettem a gyertyát és csont száraz volt, de ha sokat kapna, akkor gondolom trutyisnak kéne lenni a gyertyának, de az száraz, max egy picit kormos. Szikrám az van rendesen, legalábbis akkor mikor kint próbálom.
Lehet, ki van lazulva az alapjárati fúvóka.
Hali! hatalmas problémám van, az S51-es simsonom kezdi megadni magát. Egyszerűen alig birom beindítani, ha beindul, akkor meg az alapjáratom kb gy pecig jó utánna egyenletlenné válik és leáll. Ezt eljátsza menet közben is, ha behúzom a kuplungot akkor kis idő mulva leáll. Viszont ha megyek vele akkor tökéletesen kipörög, semmi fulladozás meg ilyenek. Kaptam olyan infót, hogy sokat kap, és megszalad, de már a subert se tom lenetebb venni, a karburátorban is minimumon van a benzinszint. és semmi változás.
Van valami ötletetek?
sikaflex meddig hőálló?
Ha valaki ért simson sebeség hoszabításhoz meg ilyesmikhez az irja ki a forumon az msn cimét köcce elöre is
alap s51-es
egy alap sismon menyit megy 17-es lánckerékkel?
valakinek 17es lánckerék bagóért Pest megyében? elmennék érte