Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ja normálisan........
fiatalabb korban szereztünk valami kireszelt hengert
első indítás 70km/h (szomszéd faluba kb 6km) 2 személlyel
visszafelé már csak 50ig ment 2 nap múlva meg új dugó
Ha egy Simson normálisan van kezelve kiszolgálja az embert. Ismerek olyat, hogy 1979-ben vették. Most is megy. A múlt héten cseréltem benne megszakítót. Igaz a fojtás még benne van.
és ha,valami zörög,vagy beáll akkor meg a szerelőt hibáztatják
ezért hagytam abba a szerelést
meg a hülye kérések miatt,h jobban gyorsuljon,jobban menjen végre,de pénz nincs,és oda hozzák a motort koszosan,üres tankkal
Vesznek egy segédmotort, menjen 150-el, gyorsuljon mint egy Ferrari,közben annak a műszernek sem a fékrendszere, sem a váza nem 80 km/ h-ra lett tervezve. ha meg kell állni akkor meg, gond van. .Aztán meg lehet részvétet nyilvánítani !
,hát már korán reggel leoltod szegény gyereket
Neríjjámá. Kitöltetlen adatlapuakkal nem szoktunk beszélgetni. Cseréld ki az első lánckereked nagyobbra. De szerintem, ha gyorsabban akarsz közlekedni vegyél nagyobb motort. Ezzel különben is max 40-el mehetnél .Megfog a rendőr, és sex lesz ! Kifizettetik veled a motort még egyszer.
Jó sok választ kaptam.....
Köszi,de engem első érdekelne...
hátsó sárvédőm van eladó!
köszönöm szépen a választ urak szép napot
Mert nagyon szépen ki lehet fényesíteni, csak besárgul. Nekem úgy rémlik mintha Biatorbágyon.Talán érdeklődj a Pannóniásoknál.
nem lessz baja ahogy én kitapasztaltam, szarabbul megy kicsit. De alkatrészt mosni mégjobb ténlyeg
Tedd el .Jól lehet benne alkatrészt mosni.
az engem nem zavar xD de nem árt a motornak, illetve nem megy tönkre idő előtt a gyertya? és milyen arányban lehet?
remélem senki sem látja amit írok, de működik a dolog csak büdös:)
csáo! lehet hogy nagy hülyeségnek hangzik, de szerintetek mi lenne ha a keverékbe tennék gázolajat is? lehet ilyet? csak mert van és nem tok vele mit kezdeni xD. ahhoz meg kevés hogy eladogassam.
én mint említettem egyszerű acéllemezből megcsinálom, meghegesztem lánggal, szerintem 1esből lessz a kipufogó, a végén valami lakkot fújok rá
Savállóból miért nem érdemes? Aztán mennyiért krómoznak egy kipufogót, de kérdés az is hogy hol?
Savállóból is el lehet készíteni, csak nem érdemes.Krómlap meg régen a fotósoknak volt.de szerintem elkészítitek vasból szépen kicsiszoljátok, aztán lekrómoztatni.
én sima acéllemezből készítem el, egy sráccal szóba került h ilyenből csináltatja a kipufogót és azt hittem az oktatóm megint kihagyott valamit a tananyagból:)
AWI-val hegesztik a savállót.
Néztem a rezonátor méretezést,azt vékony savállóból el lehet készíteni. de valahol, azt hiszem Biatorbágyon le lehet krómoztatni.De ebben nem vagyok biztos.
Nem hiszem .Olyat még nem hegesztettem.azt tudom,hogy a gegesztésnél, a krómozott kipufogó horganyozva van. Saválló nem jó?
valóban létezik Krómlemez? nem bevonatos, hanem tiszta, vagy ötvözött krómlemez? ha igen akkor azt mivel hegesztik?