Nem kopnak a fékjeid,kevesebb benzin fogy, nem a féktárcsát melegíted. Én , igaz nekem olyan motorfékem van a négyütem miatt, hogy egy 100 km-es úton, pár másodpercet használom a tárcsát.
Ne le húzd ! Nyomd fel a hejére, a kipuffot, és jelöld be meddig ér! majd vhúzd le róla, és vágd el annyira, hogy 5 centiméterre legyen csak benne.Aztán próba és írj.
Akkor rendelek rá 17-est Amúgy pontosan azért szeretném nyujtani a sebességet, hogy olyan 60-as utazót bírja ugy, hogy nem pörög nyélen, hanem olyan fél, vagy 3/4-ed gázon.
Én nem bántanám a helyedben. Azt a kereket tedd el, aztán, ha valami miatt nem kerülhető el a szétszedés akkor nyúlj hozzá.A másik: Próbálj meg úgy motorozni, hogy a féket ne , illetve minimálisan használd.Motorfék.
Köszönöm! Illetve adtak itt nekem tegnap egy "gyorsító 4."-et. Azt mondták a 4. sebességet nyujtja meg. Megéri azért széthúzni, hogy belerakjam? (Most nagyon pötykén összevan rakva...)
1.: Senki em mondta hogy 150-el menyjen, és hogy ugy gyorsuljon mint egy ferrari.
2.: A simson sokkal stabilabb az uton mint egy ETZ... A Simoval 60-el megyek neked olyan kanyarokba amiben a 250-es ETZ-vel 40-re lelassítanak.
3.: Nem hordom szervízbe. magamnak csinálom.
4.: Ha nem lenne pénz az újításra, akkor mitöl lenne benne minden új?!
5.: Az első villám ki van szedve, éppenséggel tárcsafékes lesz, és ne akard nekem beadni, hogy azzal 80-ról nem lehet megállni ha kell.
(a mocik hogy tetszenek a vidin? )
Csináltam egy vidit is a vasakról, mindjárfeltöltöm, és linkelem :)
2.: A simson sokkal stabilabb az uton mint egy ETZ... A Simoval 60-el megyek neked olyan kanyarokba amiben a 250-es ETZ-vel 40-re lelassítanak.
3.: Nem hordom szervízbe. magamnak csinálom.
4.: Ha nem lenne pénz az újításra, akkor mitöl lenne benne minden új?!
5.: Az első villám ki van szedve, éppenséggel tárcsafékes lesz, és ne akard nekem beadni, hogy azzal 80-ról nem lehet megállni ha kell.
Még valami kedves barátom?