Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyááááá
Angle=szög
Volume = köbtartalom
Srácok van itt köztetek valaki aki jár kakucsra,kecskemétre,vagy visontára motorozni?
az angle mit jelent? és a volume, hang?
....nem azt írtam,hogy full gyári állapotban lévő enduro nem?
Télleg... Itt szoktatok szervezni motoros túrákat?
Utálom a rézfaszú baglyokat... Mindig a bütykös taxiban meresztik a fa...kat! Mást se tudnak csak mindenbe belekötni...
Ha valaki jön mezőberénybe (felőlünk) akkor 7kor Karcag külső MOL.
És akkor hol a gyújtáskapcsoló? Meg a hátsó lábtartó? Berúgókar..stb

Mindegy, bocsi hogy mindig kötekszem
blokk milyen állapotú?
illetve kipuff,gújtás,és karbi nélkül mennyit kérnél érte?:)
a morgás az alsó hajtókarcspágy? és a lovak is elfogynak ha bemelegszik, nagy morgás, főleg alacsony fordulaton nagy gázra
Nehuhogjááá bazze! Nem vagy te rézfaszú bagoly!
Csak lassan itt a tél, és a motorozást felváltja a jégmotorozás
Ismét egy szép reggel.
Kimegyek, 3-at rúgok a simsonba, 2-t az oldalába, 1-et a berúgóba. Pöccre indul, mondom hagy járodjon melegedni kicsit. Addig magamraöltöm a motoros szerelést, talán elszívok egy cigit...

Elindulok, kezdem érezni, hogy fáznak a lábaim/kezeim, nem törödök vele, nézem a jó oldalát. Van rendes hűtése a vasnak. O32]

Szóval így mentem reggel a boltba. (persze a leg távolabbiba, csak motorozok már.. )
Ilyen egy tökéletes reggel a motorosok életében
szivatóval énis szívtma már ezér azt megnéztem, szét is szedtem h a gumi jó-e, de mindne ok. Most jöttem hazafele alacsony fordulaton elkezd morogni ha lenyelezem, rossz előérzetem van
Most olyan probléma jött elő, hogy csak nagy gázzal tudok elindulni, mert másképp lefullad. Mintha nem kapna benzint. Ha megyek vele semmi gond nincs, de ha megállok van alapjárat, aztán mintha nem lenne benzin...
Nekem 1X volt olyan, hogy fent akadt a szívató bowden, 3 órát elszórakoztam, mire emgláttam ami egész végig a szemem előtt. volt. Persze más okból is kaphat sokat...
köszönöm a válaszokat
add el egyben serintem. ne bontsd szét. nagyon szép!
Hali!
van egy simson Star/ Schawalbe lendkerekem!
ha kell valakinek 2000ért meg kaphatja!
msn:lebar14@freemail.hu
06203386215de csak 2 után:)
Megszorult/ csörgö zörgő, használatra alkalmatlan simsont vennék jó áron alkatrésznek. 12V gyújtás van rajta akkor elönyben van.

10-15ezer forint értékben mindent megnézek.
Nagyon kár lenne szerintem megbontani... Adja el egyben...
Szóval erről a motorról minden ELADÓ
Ez pedig enduro,fővázon megvan a merevítés helye,és az oldaldekli is be van horpasztva a kipuffnak.
A merevítések is lehetséges,hogy megvannak neki hozzá.
Sokat kap, ahogy Joszef szaki is mondja.
Hidegen, több nyál kell.