Ismét egy szép reggel.
Kimegyek, 3-at rúgok a simsonba, 2-t az oldalába, 1-et a berúgóba. Pöccre indul, mondom hagy járodjon melegedni kicsit. Addig magamraöltöm a motoros szerelést, talán elszívok egy cigit...
Elindulok, kezdem érezni, hogy fáznak a lábaim/kezeim, nem törödök vele, nézem a jó oldalát. Van rendes hűtése a vasnak. O32]
Szóval így mentem reggel a boltba. (persze a leg távolabbiba, csak motorozok már.. )
Ilyen egy tökéletes reggel a motorosok életében
szivatóval énis szívtma már ezér azt megnéztem, szét is szedtem h a gumi jó-e, de mindne ok. Most jöttem hazafele alacsony fordulaton elkezd morogni ha lenyelezem, rossz előérzetem van
Most olyan probléma jött elő, hogy csak nagy gázzal tudok elindulni, mert másképp lefullad. Mintha nem kapna benzint. Ha megyek vele semmi gond nincs, de ha megállok van alapjárat, aztán mintha nem lenne benzin...
Nekem 1X volt olyan, hogy fent akadt a szívató bowden, 3 órát elszórakoztam, mire emgláttam ami egész végig a szemem előtt. volt. Persze más okból is kaphat sokat...
Ez pedig enduro,fővázon megvan a merevítés helye,és az oldaldekli is be van horpasztva a kipuffnak.
A merevítések is lehetséges,hogy megvannak neki hozzá.
Angle=szög
Volume = köbtartalom