Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt jó lesz a kép :D
Szevasztok.Simson komplett első villát keresek villahíddal. Stentesi vagyok /Csongrád Megye /
Haliho légyszives adjon vki tanácsot..a simom hidegen indul ha bemelegszik egyáltalán nem indul..ha rugdosom akkor durran olyanokat...de ha gyujtás akkor hidegen hogy indul? ill csak állitani kellene?
Pár simo alkatrészem van még eladó 51es -hez henger sárvédök fötengelyek váltók komplett váz stb ár megegyezés szerint..ill km ora csere érdekel ..
hheló van jó állapotú főtengelyem s51 es simóba meg B-s hengerszettem két pár olcsón eladó !
Hali!
Nem tudom, hát mennyit ér meg neked? Én olyan 8 körül gondoltam!
Nem tudom hogy mennyit fájnak ezek, mert én ajándékba kaptam!
Tapolca környékén.
De ha kell küldöm postán!
Ha a fuvóka mindegyikben 80-as akkor a 70-es hengerhez arányosan nagyobb fuvóka kell . Próbálj ki egy 100-as körülit.
Állítsd be a gyujtást. Vagy állíttasd be. De csodát ne várj.
elég sok simsont hirdetnek ilyen áron...találtam már tök fos schwalbe-t 100ért xD. remélem elviszik mert pénz kéne. ez vhogy úgy van h nektek nem ér annyit, csak nekem mégis sok munkám volt vele meg ez az 1.motorom ugyh már hozzám nőtt :D
Hello!
Holnap tudok róla képet készíteni és felrakom ide vagy ha adsz valami elérhetőséget akkor elküldöm oda
hali
s51b s a gép de am lehet hogy n es henger van rajta ,hogy tudom meg hogy b-s van n-s vagy valamilyen?
hali
engem érdekelne a berúgótengelyed !
kopott -e valamennyire ? mennyiért adnád ? bolti ára 2.000 Ft
Kéne még mindig Tengő, váltó, gyújtás, esetleg fékek is ha jutányos... írj msn ;)
Simson S50 blokkalkatrészek eladók
Főtengely,komplett váltó,berugótengely,komplett kuplung kisfogaskerékkel,blokkfelek,kuplung felőli dekni,gyujtás felőli dekni.
OLCSÓN
Sziasztok!
Eladó első sárvédőt keresek lehetőleg VAS megyében.
Akinek van legyen szíves jelezze.
Köszi
igen!reggel,pucéran egy zukniban
de szerintem akkor is többet kellene mennie,néztem videókat hasonló 70/4f-ekröl és azok mentek is elég jól!most visszatettem a gyári karbit(nem tom,h milyen),de azzal még annyira sem ment...
80-as főfúvóka van mind a kettőben,lehet a karbi lenne ennyire rosszul beállítva?köszi a választ ha lesz...
Köszönöm a válaszodat!

de már megoldottam a problémát!
Köszönöm szépen
Igazán jó állapotút 8 alatt nem találni, de néha előfordul 5 körül is, de azokról rendszerint kiderül, hogy scak látszólag jók.
EWgy valóban hibátlan darabnak a reális ára 8-12 ezer maximum.
Köszi,csak azért kérdezem mert tudnék,egyet cserélni csak nem igen tudtam eddig róla semmi,milyen árban mozognak a jó állapotúak?
MAcerás karbi, törékeny, és nemigen van hozzá alkatrész.
NAgyobb gyakorlattal problémamentesen hazsnálható, de kevés rutinnal rendelkezőnek nem ajánlanám.
Most van valami robogóboltban 20 alatt dellrotyó kópia, ahhoz minden van.
Elfér egy 60as ra egy 21es karbi.
Szia Zoli!
Tudnál pár mondatot írni a P20-as karbiról?
60/4f gépre kellene...
Olyasmi érdekelne,hogy nem-e lesz neki nagy,beállítás,fuvóka ellátás megoldható-e hozzá,és egy jó állapotú példány kb milyen árban mozog?
Köszi előre is
Igazad lehet, mert eléggé pörgetni kell, hogy haladjon is a motor, bár kb 15 éve van meg, de a kezdetekkor mintha más áttétel lett volna benne, de időközben többször lett javítva, generálozva és elképzelhető, hogy egy javítás alkalmával nem a saját alkatrészek kerültek vissza a motorba. A lendkerekem is el lett cserélve, de mire észrevettem már késő volt, ugyanis a szaki aki javította már nem dolgozik. Még egy kérdésem lenne, elfér a 17-es lánckerék a blokkban?
Egyébként tapasztalatom szerint az SR igencsak le van áttételezve. Egy sima S50, S51 sokkal hosszabb végátétellel rendelkezik. Szegény kis SR 50 nél már úgy pörög, hogy elképsztő. Esetleg érdemes a 17-eset is megpróbálni.