Ha jót akarsz magadnak:
Koyo csapágyak ( 5-8 ezer között kb)
VITON szimeringek (és 1050 és 900Ft-ért vettem a főtengelyhez őket)
És a legfontosabb, hogy vehetsz bele akármilyen csapágyat, ha kalapáccsal vered szét
Dany Pár ezer forinttól pár 10e forintig terjed,attól függ milyet veszel bele.Haverom pl 3500ft/db főtengelycsapágyat vett és fél év múlva szar lett neki én nem tudom pontosan hogy mennyiért vettem a főtengelycsapágyat skf et vettem asszem max 1000ft volt de lehet h kevesebb szimeringből javaslom mindenhová a dupla ajkút asszem 300ft/db,de nem emléxek pontosan mert már egy jó éve vásároltam ilyeneket ,mi jön le ebből jó az olcsóbb is :P
Illetve amikor cseréltem minden csapágyat és szimit asszem 6 ezerből mindez kijött de kutya sem emléxik pontosan mert az még 2006 ban volt.
Sziasztok segitenétek nekem.
Van egy 110 ccm-es simsonom nincs vele baj csak a kuplung elforog
Én már probáltam mindent.
Vagy esetleg egy 51-es gyári blokk csere egy 15-18 ezer forint ráfizetéssel.
110ccm yamaha fötengely, pannonia karbi, babetta gyujtás, 2 soros csapágyak uj szimeringek.
Minden uj benne csak már annyit szenvedtem a kuplungal hogy már unom. ha a cserébe benne van valaki akkor szoljon.
mevrik@citromail.hu
Ez a cikk egy ökörség tesség azonnal elfelejteni.
Ha kifested, rá a retekre, rozsdára, akkor már festék is fog jönni apró drabokban a tankból.
Ha meg kipucolod fémtisztára, hogy rendesen megtapadjon a festék, akkor mi a ráknak kifesteni hmm?
Benzin kell bele, és nem kell kitenni 3 évre az esőre, akkor nem rozsdásodik pucolás után.
E Dani barátom, helló,köszike a tanácsot,meglesem nemsokára ,csak 9től délig a fűvet vágtam ,és most pihi van :P
De meg kell csinálni,mert ingyenes Kárpátia koncert lessz ma a közelünkben:)
Motoros Üdvözlettel Roy :)
Vegyél egy használt lendkereket. Aztám vagy összecsereberéled a mágneseket vagy felrakod az újat.Az utóbbit javasolom neked , mert hogy fogod ki centirozni ?
Hód ha erre gondoltál ,akkor belülről nem kell kifesteni a benzintankot,csak nem szabad hagyni,hogy rozsdás legyen,ha az akkor kipucolod,kívülről meg bármilyet csak legyen a festék tájékoztató jellegű írásaihoz oda írva,hogy fémre is használhatod.
Nekem is volna 1 kérdésem.Fos volt az N es simómnak a váltója,most tegnap megcsináltam,azzal nincs is baj,tegnap mentem is vele ,elég sokat,semmi probléma nem volt,multkor 1kerékre vágtam és akkor volt az ami most is,hogy szívatót kell húzni (a benzin hátra megy a légszűrő felé,nem a hengerbe) máskülönben lefullad.
Ma előhúztam a sufnyiból , pöcc aztán mikor oda húztam a gázt akkor lefulladt,azután csak szívatóval ment,aztán a nagy hegyen lementem és onnantól sehogysem ment:S
A PLÁNE az hogy haza jöttem,kiszellőztettem a hengert gyertya takarítás stb, szívatóval pöcc és nyélgázon ment,ahogy vissza engedtem a szívatót le akart fulladni,odahúztam a szívatót felpörgött. mondom LoL ilyet sem láttam még,mindig tud meglepetéssel szolgálni.
Szal röviden még1x: Szívató,mint a gázkar úgy működik.
Gáz húzásra abszolút lefullad.
Benya-levegő keverék jó,tegnap mentem vele sztem nincs eltömődve a karbi ,szikra van,lehet hogy felakadt valami a karbiba?
Köszi,h elolvastátok és az esetleges segítségeket is előre köszönöm.
Sziasztok!
Nekem lenne egy problémám egy 76-os Simson Star-ral aminek ki kéne festeni a benzintankját!Valaki tudna segíteni hogy hogyan és milyen festékkel álljak neki a munkának?
A robeszon a kipuffon van egy bilincs, ami a lábtartó trepni végén, a trepni tartón kialakított fülbe akasztandó. Van egy gumi közdarab is közötte. Ennyi. Máshol nincs felfogatása! Jó kipuffmenet esetén ez elegendő is! Rossz kipuffmenetet pedig meg kell javítani, pl azzal a menetjavítóval, amit lehet kapni!
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy az sr50-es kipufogója hogyan van rögzítve, mert találtam valami plusz felfogatóról képet, de nem tudom, hogyan kell felszerelni. A kipufogó könyöknél van ez. Tud valaki erről bővebbet?
Köszönöm.
Sziasztok!
Van egy kis probléma a lendkerekemmel a simsonon mégpedig az ,hogy két mágneslapnak a teteje valahogy még régebben amikor még nem volt az enyém a motor letört vagy nem tudom mi történt vele de a lényeg hogy hiányoznak belőle darabok.Szerintetek ez lehet annak az oka hogy ha világítással megyek akkor csörög zörög minden ott?Valami megoldást tudnátok javasolni a gond megoldásra új után gyártott lendkeréken kívül?Sajnos elég drága a tirisztoroshoz való lendkerék Külön lehet kapni mágnest bele szerintetek?Vagy esetleg nincs valakinek eladó?
kérlek adjatok valami tanácsot!
köszi szépen!
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni,abban a dologban,hogy én szeretnék vásárolni egy digitális kilométerórát.A boltos haverom azt mondta,hogy a vezetéket nem szabad a tank alatti trafóhoz közel elvinni,mert megbolondul a műszer,de ugyebár mivel a hátsókerékhez kell elvezetni a vezetéket így nem tudom máshol elvezetni,van esetleg valakinek valami ötlete,tapasztalata?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Koyo csapágyak ( 5-8 ezer között kb)
VITON szimeringek (és 1050 és 900Ft-ért vettem a főtengelyhez őket)
És a legfontosabb, hogy vehetsz bele akármilyen csapágyat, ha kalapáccsal vered szét