Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az paralefityenoid!tanulatlan bunko!
vagy lehetne paralelopipedon alakú is. Esetleg sárkány alakú. Az a brúsz lís.
szerintem igen.te tényleg hagyod magad becsapni?egy henger az kerek.teljesen.ezt még káj is tudja,bár amilyen huje....na jo nem szívatlak tovább,nehogy kikerekitsdcsd.legyen négyzetalaku mint a felni szokott lenni a verseny quadokon
reszelőzsír nélkül neki se álljál egyébként ha rám hallgatsz trioválra reszeled ki...
húzd meg rendesen azt a geci csavart
Nem érdekel valakit egy jó állapotú Simson S53 6800km-el.
Ha valaki érdekel írjon email:schonher@citromail.hu
Na akkor kivételesen én adok egy választ.
Ez hülyeség amti mondasz, nagyon sok számítás, vagy kisérletezés szükséges ahhoz hogy egy működő variációt találj...
De nem értem minek...
A neten található kétféle tuning leírás is simsonhoz(mármint magyar, lehet van több is, de ennyi tuti van), egy utcai meg egy verseny, mindkettőben pontosan le van írva hogy mit csinálj, és nem kell találgatni a formákat...
Vagy szakértelem híján jobb ha megkérsz egy szakit hogy csinálja meg neked, ilyen is van egy jópár...
Zema most,miért árultad el nekik a titkot. Amúgy már Nitro Norinak is olyan gépe van mint neked.
Lófaszt!
Bácsakai májas alakura kell!
Szerintem parizer alakúra reszeld! Teljesítmény szempontjából az a legjobb. Vagy a halálcsillag alakú, az plusz 10 LE. Csak sok a szopás vele! Hajrá!
Sziasztok tudna nekem valaki segiteni hogy a hengert milyen formályura reszeljem?
Volt aki aztmondta hogy zivalakura volt aki aztmondta kockára.
Ha valaki képet is küldene azt megköszönném
Sziasztok nekem lenne egy olyan kérdésem ,hogy simson s51motorom van és a lenkeréknél ami van ék mindig el nyírodik hogy ez mitöl lehet aki tud valamit hozzá szolni létsz irjon.
Sziasztok nekem lenne egy olyan kérdésem ,hogy simson s51motorom van és a lenkeréknél ami van ék mindig el nyírodik hogy ez mitöl lehet aki tud valamit hozzá szolni létsz irjon.
Márpedig az sajnos egyre ritkább.
Tegnap a Kelomotornál jártam, plexi kellett a sisakomra. Mindegy.
Előttem két srác keresett rugót a simson váltóhengeréhez. Igazából nem tudták mit akarnak, mert nem volt a motorba, mi több, azt mesélték, a kislánckerék belső része körkörösre kopott. Nem tudom, szerencsétleneknek megoldódott-e, eléggé úgy tűnt, így jutottak a simsonhoz. Mondtam nekik, ha dobálja a fokozatot, akkor vélhetően más is hiányzik. Talán sikerült nekik.
Poénnak szántam nem kell komolyan venni. amugy meg tök mind1 h mien simót veszel, csak 51es legyen, az bírja a földutat.
Ehh gondolod ennek a függvénye :P Nekem, igaz nem GSX-r, de egy 650-es hyosung is van otthon, mégis töröm magam, hogy végre a traktorral mehessek :P Igaz, egy 1956-os Porsche Diesel :P
Sziasztok!
Nincs esetleg valakinek eladó simson s 51-hez való 4 sebességes váltó? Egyik osztálytársamnak kellene nagyon... Tolna megyeiek előnyben!
Előre is köszi!
Széria simsonba 50ccm esbe 68-72, 60asba 72-75, 70esbe 75-80 körüli fuvi a jó, persze, csak ha nincs senni berhelés, és mnden más TELJESEN rendben van.
ajállom az:NV MOTOROSBOLT-ot és a hozzá tartozo lenti motor bontot ha ott nem akkor nem tom
csak én már egy pár motoros boltba megkérdeztem, és konkrétan sehol nem mondták meg, h mien fuvókákat rakjak bele!
Szia a fuvokákat kicseréled benne akkor jo lessz. A karbit eredetileg beálitod.bármien motoros boldba segitenek hogy mien méretű fuvokát tegyél bele az már más kirdés hogy lehet -e hozzá kapni vagy legyártják gondolom simsonba kell...
azt hogy "falusi paraszt" nem ugy értettem jelképesen mondtam .
ismerősöm traktorral megy discoba és van benne nagyzene is, az se gáz.
De érdekesen fogalmazol:)
hy! Nekem 60as hengerhez kellene a porlasztó beállítás, vagyis a főfuvóka mérete, alapjárati fúv. Méret, a súbertű beállítása! Nagyon megköszönném a segítséget, mert már nagyon sokat bajlódtam vele!
ez most komoly? nem vok falusi paraszt hogy taktorral járjak... az egy dolog hogy régi mocim van és nem egy suzuki gsx-r 600-as