Hello!
Van egy simson s51b-m eddig 10.000 km van benne és valamiért mostanában azt csinálja hogy melegen gondol egyet és leáll olyan mintha elmenne a szikra, de viszont a gyertya jó benne. Hidegen pöcre indul, de amikor már mentem vele gondol egyet és leáll és belerugok vagy 50et akkor sem indul be de ha várok vele kb 3 percet akkor rágrugok és indul és megy mintha mi sem történt volna.
Szerintetek mi lehet vele baj? (a válasz vagy az ötlet sürgős lenne, mert holnap kellene már mennem vele...)
sziasztok van egy simson schwarblim és az a problémám hogy ha megyek vele és ki kuplungolok akkor megáll . mi lehet a baja ? lécci aki tud segítsen elöre is köszi
Az egyes fogaskerék a legnagyobb elméletileg,annak az egyik felén van 1 perem a másikon pedig nincs,én úgy raktam össze,hogy a perem lefele néz úgy kell?(s50b)
Hello!
beakad és utánna kidobja,de ha álló helyzetben berakom 1 esbe akkor bent is marad úgy,hogy nem jár a motor ,ha jár a motor berakom 1 esbe el akarok indulni vele utánna meg kidobja.
Nem tudom, nem forgattam még át őket, de mivel 3-4 éve állítólag munkábajárásból lettek lerakva, szerintem nem lehet nagy bajuk. Meg hát ennyiért...még alkatrésznek eladogatni si jó.
Sziasztok! Szereztem egy S50es szimót 51-es karbival! Külsőre elég ratyi állapotban van de a blokk, karbi stb jó állapotban van,megy is rendesen! De hogy normálisan kinézzen azért le kéne festeni meg pár dolgot kéne rá tenni! Magam akarom megcsinálni,de ha valakit érdekel ilyen állapotban, akkor szóljatok csinálok képet is ha kell rola!
Irányár: 20,000Ft