A henger olyan 8 ezer, ehez vagy veszel egy kanáldugót (hamar elkoptatja a hengert stb...) inkább ehez javasolnék egy Keystone gyűrűs dugattyút (2500+500posta) Hengerfejet pedig kapsz a boltban úgy 3-4 ezer környékén. A blokkot szét kell húzni (nem kalapáccsal)
illetve fel kell maratni, hogy rámenjen a hetvenes henger. (kb2-3 ezer)
Ezután összerakod (szintén nem kalapáccsal, hanem melegítve-hűtve) aztán kész is van. Végsebesség nem lesz sokkal több, (5-10 max) viszont sokkal nagyobb nyomatékod lesz.
Hello!
Szerintetek miért csinálja azt a simsonom hogy ha világítás nélkül megyek vele akkor megy mint a golyó , ha ráadom a világítást, akkor nem megy annyira.A motor egy simson s51-es tirisztoros gyújtással.
köszi a segítséget!
üdv 2 db rezi amilyet keresel nekem van és eladó..postán is küldöm kifogástalan szép állapot képeket emailben ha felvesszük a kapcsolatot..cim: cross04@freemail.hu msn uaz..
Sziasztok.
Tudnátok nekem segíteni abban , hogy a simo miért nem indul?
Haverom simsonját csinálom de nem jutok vele dülőre. Hidegen,melegen nem indul, vagy csak nehezen. És melegen fullad is, nehezen pörög ki ha visszaesik a fordulat. Alap dolgok megvannak, tehát, karbi pucolás, úszószint, gyújtásellenőrzés, kompressziómérés.
Tulajdonképpen teljesen mindegy, mert 180 fokkal az alaplap is leforgatható, egyébként pedig csereszabatos. Én már tettem fel fűnyíró lendkereket S 51-re. (persze simson fűnyíró) és jó lett! Pláne hogy előtte hegesztett lendkerékkel ment...
90es KTM hengerrel, hengerfej, dugó, 2gyűrű, csak a blokközép simson. Ár: fix 30ezer Ft.
Beépíthető simsonba.
Ugyanitt 18as Mikuni karbi eladó. Ár: 12ezer Ft.
Érdeklődni: l.csaba91@freemail.hu
Mennyi a rendes üzemi hőfok a gyári simson blokknak?
Eladóvá vált nem rég felújított Schwalbém új csapágyak, felújított főtengely, új első gumi, stb. , ha valakit érdekell akkor írjon. Köszönöm.
valakit érdekel írjon email:schonher@citromail.hu
illetve fel kell maratni, hogy rámenjen a hetvenes henger. (kb2-3 ezer)
Ezután összerakod (szintén nem kalapáccsal, hanem melegítve-hűtve) aztán kész is van. Végsebesség nem lesz sokkal több, (5-10 max) viszont sokkal nagyobb nyomatékod lesz.
Szerintetek miért csinálja azt a simsonom hogy ha világítás nélkül megyek vele akkor megy mint a golyó , ha ráadom a világítást, akkor nem megy annyira.A motor egy simson s51-es tirisztoros gyújtással.
köszi a segítséget!
link
Egy 70ccm es henger felszerelve kb mennyibe kerül?
mennyit tud km/h azzal menni kb 100kg terhelhetőséggel?
vinném én de messze laksz:( postára nem tudod feladni?
gyári gagyi rezó?
keresek 2 Db simson "gagyi"rezót.Az sem baj ha nem 1 személynél van.
akinek lenne az írjon köszi előre is.
Tudnátok nekem segíteni abban , hogy a simo miért nem indul?
Haverom simsonját csinálom de nem jutok vele dülőre. Hidegen,melegen nem indul, vagy csak nehezen. És melegen fullad is, nehezen pörög ki ha visszaesik a fordulat. Alap dolgok megvannak, tehát, karbi pucolás, úszószint, gyújtásellenőrzés, kompressziómérés.