Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ismét remek a kluboldal...
csak egy blokközép henger, dugó, hengerfej, membrán, szívócsonk eladó annyiért csabika
Átépített Simson eladó.
90es KTM hengerrel, hengerfej, dugó, 2gyűrű, csak a blokközép simson. Ár: fix 30ezer Ft.
Beépíthető simsonba.
Ugyanitt 18as Mikuni karbi eladó. Ár: 12ezer Ft.
Érdeklődni: l.csaba91@freemail.hu
hello!
Mennyi a rendes üzemi hőfok a gyári simson blokknak?
Nekem ezt szokták tanácsloni, nem próbáltam még, nem volt ilyen problémám.
ez igaz? robogó is tök máshogy jár lámpával és nélküle
Üdv mindenkinek!

Eladóvá vált nem rég felújított Schwalbém új csapágyak, felújított főtengely, új első gumi, stb. , ha valakit érdekell akkor írjon. Köszönöm.
Nem érdekel valakit egy jó állapotú Simson S53? 6800km-el.
valakit érdekel írjon email:schonher@citromail.hu
Szerintem a váz nincs összetestelve a blokkal, ezt tedd meg, és el fog múlni (nekem ezt szokták tanácsolni).
A henger olyan 8 ezer, ehez vagy veszel egy kanáldugót (hamar elkoptatja a hengert stb...) inkább ehez javasolnék egy Keystone gyűrűs dugattyút (2500+500posta) Hengerfejet pedig kapsz a boltban úgy 3-4 ezer környékén. A blokkot szét kell húzni (nem kalapáccsal)
illetve fel kell maratni, hogy rámenjen a hetvenes henger. (kb2-3 ezer)
Ezután összerakod (szintén nem kalapáccsal, hanem melegítve-hűtve) aztán kész is van. Végsebesség nem lesz sokkal több, (5-10 max) viszont sokkal nagyobb nyomatékod lesz.
Hello!
Szerintetek miért csinálja azt a simsonom hogy ha világítás nélkül megyek vele akkor megy mint a golyó , ha ráadom a világítást, akkor nem megy annyira.A motor egy simson s51-es tirisztoros gyújtással.
köszi a segítséget!
Eladóvá vált szeretett kis Simsonom.
link
Sziasztok,
Egy 70ccm es henger felszerelve kb mennyibe kerül?
mennyit tud km/h azzal menni kb 100kg terhelhetőséggel?
üdv 2 db rezi amilyet keresel nekem van és eladó..postán is küldöm kifogástalan szép állapot képeket emailben ha felvesszük a kapcsolatot..cim: cross04@freemail.hu msn uaz..
Ha beírod a skype keresőbe a nevem akkor kidob 3at, az egyik az német a másik Bajai, a harmadik meg csak én vagyok csolnoki és mz-s
Heló! A 70/90 es gumi mekkorának felel meg , úgyértem h pl 2.75 ösnek kb?
Szia!
vinném én de messze laksz:( postára nem tudod feladni?
gyári gagyi rezó?
viheted, ha kell, hozz egy cigit.
Sziasztok!
keresek 2 Db simson "gagyi"rezót.Az sem baj ha nem 1 személynél van.
akinek lenne az írjon köszi előre is.
Sziasztok.
Tudnátok nekem segíteni abban , hogy a simo miért nem indul?
Haverom simsonját csinálom de nem jutok vele dülőre. Hidegen,melegen nem indul, vagy csak nehezen. És melegen fullad is, nehezen pörög ki ha visszaesik a fordulat. Alap dolgok megvannak, tehát, karbi pucolás, úszószint, gyújtásellenőrzés, kompressziómérés.
üdv. már ez a simson nincs meg,de van helyette másik 4sebességes. ha érdekel szólj (kicsit elbasztam a kommentet mert magamnak írtam az előzőt )
üdv. már ez a simson nincs meg,de van helyette másik 4sebességes. ha érdekel szólj
Persze, rutinosabb szaki simán felrak bármiylen lendkerreket, legföljebb nem tesz be reteszt(ék) akkor az alaplapot sem kell forgatni.
Honnan tudod, hogy a porlasztó jól van beállítva, ha nem megy?
Tulajdonképpen teljesen mindegy, mert 180 fokkal az alaplap is leforgatható, egyébként pedig csereszabatos. Én már tettem fel fűnyíró lendkereket S 51-re. (persze simson fűnyíró) és jó lett! Pláne hogy előtte hegesztett lendkerékkel ment...