fészkes fenét ugyan az, mindegyikre készült szinte mindegyik féle kivágással, ez a képen lévő pl a tirisekre volt jellemző, de előfordult megszakítósban is.
Az 51-es é 180 fokkal el van ékelve a többihez képest, a tirisén meg nincs körhagyóbütyök.
Ráteszitek az 50 km/ órára tervezett alvázra a 60-70 -90-es hengert. és mentek vele 90km-el .Adódjon egy kátyú ,vagy egyéb baj , és csodálkoztok ha ti húzzátok a rövidebbet. miket mondanátok rólam ha komár vázba betennék egy 250 -es blokkot. Ugye?
Igen ad szikrát méghozzá elég szépet és hát halvány kékes színűt. Igen jut benzines a gyertya és nem is sokat és nem is keveset kap. Az egész karbi ki van pucolva, alapjárat és levegő tökéletesre be van állítva! Sajna még ezek után sem jó. Már nem tudom mi lehet a baja eléggé elszomorít.
Sziasztok.
Köszönöm a segitséget de ezzel nemjutottam elörébb.
Nekem kép kellene mert a hüvelyt is kivettem.
Csak alra lennék kiváncsi milyen legyen az alakja.
A ducatti kuplung az bevált de a hengerrel nem vagyok megelégedve.
Ez 70 ccm crom henger.
De 100-nál többet nembirok kihozni belöle.
Aki tud legyen szives segiteni.
Elöre is köszönöm.
Sziasztok!
A simsonom már egy jó ideje nem működik és nem tudjuk, hogy mi a baja.
Elektronikusan teljesen fel van újítva (pl.: kondi, trafó, tekercsek, kalapács, vezetékelés és a gyújtás is pontosan be van lőve). A karbi teljesen ki van pucolva, fúvóka, úszó cserélve lett. Kb.: 5-6 gyertyát is próbáltunk már. Ja és benzin van benn!
Már nem tudjuk mi lehet a problémája.
Előre is köszönöm a válaszotokat.
Az 51-es é 180 fokkal el van ékelve a többihez képest, a tirisén meg nincs körhagyóbütyök.