Kénytelen voltam eladni,mert ha nem adom el akkor nem lett volna pénzem a Derbire.Én márt úgy érzetem ,hogy kinőttem a simsont.(teljesítményben és magasságban is)
Jól gondold meg, eladod-e a Simsont! Simsont eladni sosem szabadna! Annál jobb motorod sosem lesz, hidj nekem! Pedig én is már jóval nagyobb gépet nyúzok, de a simson marad! (most kap új hengert-főtengelyt, mert szegény elég kopoptt már, 36 e km-el, már megvan minden, csak időm nem volt szétszerelni, beszerelni!
Üdv! azt szertném megkérdezni hogy nekem van egy fesszabályzóm amin van két darab szürke fekete kábel meg egy zöld meg egy piros..namost melyik melyik? mert sehol se találok ehhez való rajzot...választ előre is köszi..
Elvileg ugye, annak egy külön kis fészke van, ami nem ér bele a zolajba, úgy gondolhatták, jója zúgy.
Én is megütköztem rajta, amikor pár éve sok év kihagyás után újra iylet láttam, de ez van, pasztázni kell, oszt jó.
Konkrétan sehogy.
Én oda egy kis mindenálló pasztát szoktam kenni úgy, hogy csak a tengelyt zsírtalanítom, a csüvet csak áttörlöm belül, szal marad olajos kicsit, arra meg nem tapad a paszta, csak a tengelyre.
és keletkezett egy tomítés:)
Éppen felújítok egy simsont, és az lenne a kérdésem hogy ennél a típusú blokknál mint ami a képen van, hogyan van megoldva a tömítés ott ahol a váltó csőtengelyébe belemegy a berúgótengely. Semmi O -gyűrűnek helye nincsen a berúgótengelyen, nem úgy mint az 51eseken.
Tudnátok segíteni?
Sajna a simsonom csak szivatoval indul és utána leáll 1 kis idö után.
A fuvokákat kipucoltam és nem segitett semmit, nem nagyon értek hozzá bevallom és a többi dologhoz nem is nyultam hozzá.
Segítségeteket köszönöm!
De simomtól meg kellet válnom
Köszi!
Az nsr gyujtás érdekel még?
akkor berakom ide
bocs az offért
Frankó, köszi! De nem muszáj ide rakni, küldj egy emailt, aztán majd megbeszéljük! gn125 kukuc freemail pont hu
Köszi!
Zoli
lehet lesz oldaltakaró lemez is mindent lefényképezek és felrakom ide.
link
Az eredeti piros volt rajta emlékeim szerint. Csak azóta kalandos élete volt szegénykének, donorként széthordták a cuccait
gyujtótrafó az a fekete kis vmi?
olyan lehetséges h nekem is van meg tankom is...
Nem Simó, de 2T ez is :)
Kérlek segítsetek Babetta 207-hez keresek szervízkönyvet. Mintha lenne ilyesmi PDF formában valahol a neten, én hirtelen nem találtam.
Keresek még gyújtótrafót is (tirisztoros, 4 terminálos) illetve oldal lemezt, tankot is.
Köszi!
Üdv,
Zoli
Én is megütköztem rajta, amikor pár éve sok év kihagyás után újra iylet láttam, de ez van, pasztázni kell, oszt jó.
ez gyárilag hogylehet?
a megoldás nemrosz dehát valahogy csak tömítik gyárilag vagy nem?
Én oda egy kis mindenálló pasztát szoktam kenni úgy, hogy csak a tengelyt zsírtalanítom, a csüvet csak áttörlöm belül, szal marad olajos kicsit, arra meg nem tapad a paszta, csak a tengelyre.
és keletkezett egy tomítés:)
nincs véletlenül valakinek egy ELADÓ TIRISZTOROS LENDKEREKE veszprém megyében?
Éppen felújítok egy simsont, és az lenne a kérdésem hogy ennél a típusú blokknál mint ami a képen van, hogyan van megoldva a tömítés ott ahol a váltó csőtengelyébe belemegy a berúgótengely. Semmi O -gyűrűnek helye nincsen a berúgótengelyen, nem úgy mint az 51eseken.
Tudnátok segíteni?
Sajna a simsonom csak szivatoval indul és utána leáll 1 kis idö után.
A fuvokákat kipucoltam és nem segitett semmit, nem nagyon értek hozzá bevallom és a többi dologhoz nem is nyultam hozzá.
Segítségeteket köszönöm!