Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az h szarúl váltasz és ürest kapsz
Üdv
van egy kis problémám:
s51 4sebességes
ha váltok mindig 2 fokozat közé vált mi lehet a probléma?
az lehet az oka, hogy új dugó van benne?
ja és szivatóval nagyon pörög!
néha én se teszem ki de léci ezt nézzétek el nekem!(diszlexia,diszgráfia.)
de ha gondolod néha vesszőt írhatsz majd, és érthetőbb amit kérdezel:)
mert ha a karbit öüsszeraktad megy szivatóval de azért leáll mert szegény a keverék ha dúsítassz a keveréken akkor menni fog szivató nélkül is
ha a karbit össze raktam és elindul megy is de csak szivatóval ha
vissza engedem akkor meg leáll!
Lehagytam a szivató bowden képét.
mennyi lenne az ára?
helló! köszi a képeket. nekem kéne az a műanyag amibe a műszerfalat lehet rakni meg a jobb oldali konzol aminben fut a gázbofden fékkar és a szivatókar megy rá.
Na folytatom tovább.
A fényszóróház a felső részen meg van repedve, de nem vészesen.
A fényszóró foncsra már nem az igazi, illetve a magasságállító hiányzik róla.
A szivatóbowden meg kissé leharcolt, de használható.
Összességében használt alkatrészek, használható állapotban.
Amennyiben valamelyik alkatrész érdekel, jelezd.
Szia!
Megszülettek a képek. Írom a hiányosságokat, nehogy szó érje a ház elejét, mivel nem szeretnélek becsapni, igyekeztem úgy fotózni, hogy láthatóak legyenek a hiányosságok.
A műszerfal tartó bal oldali fül félig le van törve, belül a műszerfal rögzítő csavarok közül csak 3 használható, mert az egyik helye lepattant.
A fényváltó kapcsoló rendben, index-duda kapcsolónál egy vezeték forrasztásra szorul, máskülönben rendben van.
A bal oldali kombinált kapcsolóház kopott.
A jobb oldalikapcsolóházból kettő van, az egyikben a tükörtartó menete kikopott, a másik rögzítőfüle letört.
ja és ki tud egy jó helyet ahol felömlőt is fúrnak?
valakinek eladó 4 sebesre alakító kit-je 51 re?
vagy legalább egy bolt ahol olcsó?
okés köszi szépen
Szia!
Holnapra megnézem pontosan mi van, milyen állapotban és teszek fel róluk képeket is. Műszerfal az sajnos nincsen meg.
helló. lámpa körüli burkolatok kellenének és műszerfal ha van meg kormány kezelőszervek.
Írj egy mail ide:

yager01 kukac freemail

és megbeszéljük.
Szia!
Milyen alkatrész érdekelne konkrétan?
Nekem van egy váz kerekekkel motor nélkül.
Ja, be vagyok itt jelentkezve. az az igazság, hogy valamilyen formában ezt személyesen lenne jó megnézni. Énis B-A-Z megyei vagyok.
FORD ST ALU - Thomasozd
helló. simson robogóhoz van valakinek alkatrésze eladó?
a profiktól úgy halottam, hogy nem nagyon kéne rá óriás papucs mer kanyarodni ne mfogsz tudni semmit
Üdv. Simso robogóval kapcsolatban lenne egy kérdésem, hogy melyik az a gumiméret ami hátra a sárvédő alá még befér. Egy kicsit sportosítanám a járgányt. Ha valaki már próbálkozott ilyen téren az írja meg a véleményét. Köszi.