Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ért a festés nem olyan olcsó meg ez 1 irányár
ezzigen Öcsi Teis szépen tolod 100 e ft, egy gyárira még talán nemis hasonlító simsonér ?

anyit hozzáfűznék, gyári állapotuak mennek 80 ezer környékén.
Üdv mindenkinek! simson endúró eladó! http://www.kepesmotor.hu/simso...
jah és egy kérdés csinált már valamelyikőtök nyeregtáskatartót (a vázat) S51 -re néhány tanácsnak és tippnek örülnék
nekem meg a 3 csavaros kéne :D de elég a foglalat jah és ha tudtok esetleg hogy hol lehet kapni piros izzót 6V osat az is kéne kössz
Szevasztok
Vkinek nincs elfekvőbe s50-hez hátsó lámpafoglalata? 2csavaros!
Előre is köszi
404 van vele:)
Na mivan a simson..hu szerverrel má megint?
jah jut eszembe nincs véletlen valakinek eladó 4 ik sebessége illetve 4 sebbeségre átalakító szettje?
csináltass egy rezót hozzá sanye azzal nyersz egyedül valamit de azt ki kell számolni (tatni) és meg kell hegesztetni (lakatos foglalkozású haver előny)
a 07 es simsonálison láttam egy gyönyörű hangu és külsejű hangtompítót rezóra akrapovics matricával igaz stoptáblából hajtogatta a srác
Leo Vince hmm. Én nekem speciel szarabbul ment tőle a motorom. Meg haveromé is (az övé). De ha kell vkinek 15-ért adja.
Hát a Leo az egyáltalán nem jó, de legalább drága.

Tuji
köszi
vagy veszel 1 leo vinci-t olyan 30 rugóért, vagy pedig a gyárit hagyod fent. megnézel egy leírást róla, asszem 1 db folytást ki lehet belőle venni többi az kötelező, mert a 2ütemünek a fojtás az ereje
Sanyee az se tuti kétütemnél ha teljesen kiheréled a kiput mert a kétütemnek kell a folytás anélkül nem muzsikál szépen.
és ha végsebességet akarsz növelni annak is akad még pár módja bár drágábbak
de sztem nemsok neki a kaja,mert ugy eleszi a sebességeket hogy csuda... viszont a karbin a levegőt se lehet normálisan beállítani, az alapjárat csavar meg nemis érzékel seemit. Szóval aztmondod ha rakok rá egy Normális Kipuffot,akkor lényegesen változna?
akkor valószínű be kell iktatnom egy benzinszűrőt! meg a gyújtást még egyszer át kell nézni.
nem hiszem h úgy eltudod állítani, hogy ne dohogjon fel:)
Ma egy 150 km beletolva a kis rohadékba.
vagy valami alapbeállítás hogy legalább elinduljon.
lehet hogy hülye kérdés de nincs simson karbihoz valami gyári beállítás?
s51b* bocsi
s61b full gyári 72
A gyár 14-es. Am annyi h 15-el szépen el lehet motorozni, 13-at meg eléggé gyorsan leforogja. :D (Nekem 14-essel 60-65-öt ment, 15-sel 70-75)