Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindhárom felsorolt úr csinál jófajta csöveket, Attisrace mailja freemail, a másik két srác elérhetősége a simson.hu oldalon van.
Akkor bocs téged ajánlottak h tudsz valamit köszi a segítséget!
Hátőőő.
Én nem csinálok kipufogókat, de van az rs250 oldalon pl Attisrace, aki fglalkozik ilyesmivel, vagy a simson.hu oldalon varga robi, vagy Pallás Attila.
Úgy élből ők jutnak eszembe.
sziasztok. emzoli nekem azt mondták a honda Cr fóumoldalon hogy te tudsz valamit segíteni rezonátor ügyben. Szeretnék rezonátort csinálni egy Honda Mtx 80-asra. Ha tudnál segíteni valamiben az nem lenne hátrány.
Sziasztok!
Rakott már valaki schwalbeba 150es mz blokkot?Vagy sima szimóba?
lehet gyujtás is, vagy sokat kap nagyon
valakinek nem kell csutkakormány? porosodik egy a padlásomon.
Helósztok! Az a probléma,hogy alacsony fordulaton lehörböl , alapjárata sincs , gyertyát cseréltem , karbit kitakarítottam.Am babetta gyújtás van rajta , szal lehet megint a gyújtótekercs a baja ,bár kétlem mert pár hónapos és alig használtam.Aki tud help , köszi.
Láncod laza sztem. Ja előző hsz-ből kihagytam hogy hamarosan eladó lesz véglegesen a mocim, képek adatlapomon.
Na ma apuval belőttük a gyújtást. Elképesztő hogy ilyen kicsi változtatás mennyit számít. Mikor 3.-ba meg 4.-be felváltok miután kipörgettem, mintha seggberugnának. Eszméletlen, el is felejtettem hogy így is tud ez menni. Ja meg karbi is ki lett pucolva, bár nem lett volna muszáj ahogy elnéztem.
Nekem is volt ilyen, nekem a láncfeszesség volt szarul beállítva, szerintem nézd meg hogy állnak a lánckerekek meg a lánc lehet h. cserés és azért kattog, vagy csak száraz, remélem tudtam segíteni.
Sziasztok simsonos társak
A segítségeteket szeretném kérni. S 51-b motorom van és az a baja, hogy ha üresben tolom akkor valami a blokkban kattog. Eddig csak álló motornál csinálta, de az utóbbi időben már járó motornál is csinálja ha gurulok és váltásnál behúzom a kuplungot. A blokk teljesen szét volt szedve nem rég, fel lett újítva és attól se múlt el. Ha valaki tudja mitől lehet megköszönném.
ja........
ha valakit érdekel nyílpuska akkor szóljon
főleg ha simsont tud érte adni
nem bántódom meg
amikor még iskoláskorban nem volt mindenkinek motorja akkor 3an utaztunk egy szimón akkor is kb így nyekergett
egyedül ami nem tetszik az egészen hogy egy kicsit furán megy mintha vagy sokat kapna vagy keveset vagy a fene tudja
de marad így mert nem az enyém csak kölcsönben van így is több mint 5 pénzt rátoltam
már bocsi, nemakarlak megbántani, de szerintem a simsont nem 140 kiló alá tervezték : bár a megengedett sebességet tartja
addig eljutottam hogy egy 72es fúvóka és egy tű csere megvolt (amit alulról a 2. rovátkába tettem)
most már megyeget a gép nem áll le de kicsit vontatottan megy aztán lehet a 140 kilóm nem tetszik neki de így 50 a vége
gyűrű ciripel mint a vadállat de most már ráhagyom marad így
Köszi. :) Amúgy döntöttem, mostmár tényleg eladom a szimóimat. :D
Itthon megtörtént a kiegyezés 2009, miszerint minden moci repül és csak az új jövevénynek lesz helye. :D Azért hiányozni fog az elektronik. :S
Ugyan annyi, mint megszakítóssal:)
Tirisztoros gyújtásnál mennyi előgyújtás kell? Ennyi híjja vana kis drágának.
Köszi szépen, de holnap asszem akkor veszek rá 60as hengerfejet, és akkor rakom össze...előgyujtást 1.5 - 1.7 közé kell állítani igaz? És ugytudom a megszakítón nemkell állítani. Jól tudom?
Ennek a detonálgatásnak semmi köze a gyujtáshoz, az erredeti 38as furat belőgő élén fog detonálni, de ezt már mintha írtam volna.)
Gratulálok az ismerősödnek.
Elhiszem, hogy megy valahogy.
Hangsúly a valahogyon.
100 %? és ha állítok az előgyujtáson 1.5 -1.7 közé? Mert Van egy ismerősöm 70es hengerre rakott 51es hengerfejet,és megy.
Nem nem fog, detonálgatni fog a 38as eredeti élen.
üdv. ! bocsi a hülye kérdésért, de vettem egy 60/2 es hengert,elfog menni az 50es hengerfejjel,igaz?(még nem raktam össze) S51 -em van. gyári blokkos