háát hamar sikerült lebeszélned a p20 karbiról Dell orto-t is nézegettem, de abból 17.5 öst. ezekhez ugyanúgy lehet kapni fúvókákat(meg egyéb belsőségeket) mint másfajta karbikhoz?(pl simson mz)
üdv
Emlékeim szerint a subernél 19es(vagy 20as) és 21,5 re tágul a henger felé.
Nem javaslom a felhasználását, ha csak nem vagy mazohista:)
Szeret eltörni a felfogatásnál mert szar anyagból van, szeret széthullani az úszója, mert szintén oylan amiylen, a subere egy katasztrófa, és már nmigen lehet hozzá venni semmit és egyáltalán én nem szeretm.
Akkor inkább egy hazsnált dellortó vagy mikuni, az sem sokkal drágább, de pl a dellortóhoz rendszerint mindent meg lehet szerezni.
szeva Zoli!
először is köszi a segítséged az MZ topikból!
másodszor lenne itt egy simsonos kérdésem is:
a p20as karbinak mekkora a torokátmérője? hány mm? mert nekem az Anti féle 60/4es a szívócsoncsom a 19es... elmegy hozzá?
üdv
max egy ezresnek hányszorosa az 1900 szerinted? Szerintem, ha kerekítünk, kettő. Megveszed a simómat százezerért? :)
Amúgy végül vettem újat, 2300ért kaptam sajna itt, de mostmár leszarom. Azért köszi a segítséget.
Kb. 120.000Ft-ig keresek eredeti állapotú simson S51 enduró-t, 12 volt, tirisztoros, halogénes,eredeti fényezés, nem buherált blokk, ami lényeges. Újat már nem lehet kapni, így a megkímélt, gyári állapotú is megfelel...
iec
A hirdetési oldalakat ismerem, köszi, inkább itt érdeklődöm, sokan olvassák ezt a fórumot...
hali!
kéne nekem egy fain kipu 60as cimconra 4felömlős henger stb... hol tudnék egyet beszerezni nézegettem a leo vince-eket esetleg tudna valaki eladót? vagy ahol tudnék csináltatni kimondottan az én hengeremhez... válaszotokat előre is köszi Üdv!
tudod, hogy nem így értettem...
Arra gondoltam, hogy sokan inkább kérdeznek egy fórumon, mint 1 percet gondolkoznának.
Egyébként, az első sebességet akkor is nehezen veszi, ha túl sűrű olaj van a váltóban, vagy a váltó rosszul van beállítva, vagy a váltódob baszogató izé el van görbülve, vagy eleve utángyártott kaki.
Egyébként, köszönöm, megtisztelő a mester, és van is elég humorérzékem hozzá, hogy tudjam hogy érted: félkomolyan:)
Szevasztok! Tud nekem valaki segíteni egy eladó rezonátorral?Használt is jó,meg a bolti is.Nem nekem kell hanem apámnak,tehát nem kell hogy 20-e forintos tuti rezó legyen.Mivel apum m ár nem egy teljesitmény hajhász.Csak szüksége van egy kipuffra,és rá tudtam beszélni egy ércesebb hangú megoldásra.Ha van segítség,előre is köszi; Sanyi
előfordulhat az is hogy sokat kap, de az máshogy is jelentkezne, illetve rángatna menetközben a motorod. szerintem először ellenőrizd le a szivatónak a gumiját illetve a szivatóbovdened helyes beállítását(holtjáték hiányában esetleg feszülhet a bovden és így nyitva tartja a szivatódat, vagy hasonló...)
A normálisabbak 19 felett kezdődnek.