Először próbáld meg lepucolni a mostanit
Én mikor még simsonom volt akkor a könyökre ráégett cuccost, egy erősebb, durvább ronggyal bírtam leszedni, meg féktisztítóval meg brigéciollal, áztattam aztán a ronggyal dörzsöltem aztán így tovább, a végére szép tiszta lett, szinte teljesen lejött róla az a ráégett olajos kosz.A végén elgondolkodva jobban jártam volna ha veszek egy új könyököt:DD
asszem csak rávan égve... krómozása szerintem még jó. háát tavasszal lesz a felújítása, azaz 2 hét múlva addig jólenne tudni valamit h micsináljak vele, ha már újat nemtudok szerezni :/
Csak koszos, vagy a krómozás is sérült?
Mert ha a krómozás még jó, cska rá van égve a cucc akkor lehet lehozza a féktisztító, vagy petróban áztatod, ezek csak tippek:)
újonnan már nemlehet gyárit venni ? enyimé is eléggé csúnya most de valahogy felkéne lőni tisztára, gondoltam venni 1 újat de úgysejtem nemigazán lehet.
így kaptam, előtte egy sufniban állt pár évig tápos zsákok és egyéb kacatok közepette
még előtte sem volt túlkényeztetve, többet volt kint mint bent, a matricák elporladtak rajta kézzel le lehet söpörni a porrá vált címkéket
a teleszkópszár alja is rozsdás gondolhatod mit kapott az élettől 82 óta....
ui : kihozza a horpadást is ? xDD
Én mikor még simsonom volt akkor a könyökre ráégett cuccost, egy erősebb, durvább ronggyal bírtam leszedni, meg féktisztítóval meg brigéciollal, áztattam aztán a ronggyal dörzsöltem aztán így tovább, a végére szép tiszta lett, szinte teljesen lejött róla az a ráégett olajos kosz.A végén elgondolkodva jobban jártam volna ha veszek egy új könyököt:DD
Mert ha a krómozás még jó, cska rá van égve a cucc akkor lehet lehozza a féktisztító, vagy petróban áztatod, ezek csak tippek:)
valaki valami tipp a feltisztítására? :)
így kaptam, előtte egy sufniban állt pár évig tápos zsákok és egyéb kacatok közepette
még előtte sem volt túlkényeztetve, többet volt kint mint bent, a matricák elporladtak rajta kézzel le lehet söpörni a porrá vált címkéket
a teleszkópszár alja is rozsdás gondolhatod mit kapott az élettől 82 óta....
bowdenekre tettem új gumiharangot
henger karbi közé új tömítéseket
bár ha falsot szív mindig leáll mert a dt-nek lecsúszott a különolajzó csöve és ott annyi falsot szívott hogy alapjáraton mindig leállt
vezetékeket itt-ott megrágták az egerek de leszigeteltem
de magas fordulaton sosem áll le csak alacsonyon, de ott is csak néha