Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

coca colával az volt otthon
leöntötte teszkós kólával ? az ragad héé cukros hát majd látom rászánok egy kis időt.

ui : kihozza a horpadást is ? xDD
én is röhögtem rajta előtte amikor mondta hogy ezt olvasta neten aztán tényleg működött!nem tudom hogy de olyan lett mint az új!
valakinek olyan puffogója ami olyan mint a gyári? után gyártott is jó (az előbb azért írtam gyárit mert azok a szar gagyirezók nem érdekelnek!
lelocsolta kólával, és alufóliával törölte ? dikk ez he
nem azzal sikálta a fényes felével és tényleg nagyon jól néz ki!
betekerte alufóliával ?
haveromnak a kóla és az alufólia segített! :D
most hátsó tárcsafék cuccot nézegetek, de nem találok csak jobb oldali rendszereket -.-
Háth lehet
hát am jah 2 e ft körűl megvan, lehet ráfordítottál anyi hígítót stb..
Először próbáld meg lepucolni a mostanit
Én mikor még simsonom volt akkor a könyökre ráégett cuccost, egy erősebb, durvább ronggyal bírtam leszedni, meg féktisztítóval meg brigéciollal, áztattam aztán a ronggyal dörzsöltem aztán így tovább, a végére szép tiszta lett, szinte teljesen lejött róla az a ráégett olajos kosz.A végén elgondolkodva jobban jártam volna ha veszek egy új könyököt:DD
de honnan szerezzek szép fényezésű gyárit. leo vinci-re meg nem akarok költeni anyira nem kell kipufogó
meg ezeknek az új utángyártott szaroknak 2x akkora a hangja mint egy gyárinak, ráadásul még gusztustalan is a hangja:S:S
asszem csak rávan égve... krómozása szerintem még jó. háát tavasszal lesz a felújítása, azaz 2 hét múlva addig jólenne tudni valamit h micsináljak vele, ha már újat nemtudok szerezni :/
Csak koszos, vagy a krómozás is sérült?
Mert ha a krómozás még jó, cska rá van égve a cucc akkor lehet lehozza a féktisztító, vagy petróban áztatod, ezek csak tippek:)
újonnan már nemlehet gyárit venni ? enyimé is eléggé csúnya most de valahogy felkéne lőni tisztára, gondoltam venni 1 újat de úgysejtem nemigazán lehet.

valaki valami tipp a feltisztítására? :)
írjon akinek van gyári simson kipufogója! ótvar is jó!
sajnos
egerek.........

így kaptam, előtte egy sufniban állt pár évig tápos zsákok és egyéb kacatok közepette
még előtte sem volt túlkényeztetve, többet volt kint mint bent, a matricák elporladtak rajta kézzel le lehet söpörni a porrá vált címkéket

a teleszkópszár alja is rozsdás gondolhatod mit kapott az élettől 82 óta....
ki van mosva fújva a légszűrő
bowdenekre tettem új gumiharangot
henger karbi közé új tömítéseket

bár ha falsot szív mindig leáll mert a dt-nek lecsúszott a különolajzó csöve és ott annyi falsot szívott hogy alapjáraton mindig leállt
megrágták az egerek ezen kapom
Levegőszűrő is tiszta?
hát nem tudom.......
vezetékeket itt-ott megrágták az egerek de leszigeteltem
de magas fordulaton sosem áll le csak alacsonyon, de ott is csak néha
Helló! Csak nem tervbe van egy 2 hengeres simson építése?