Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha minden új és a gyujtás jól van beállítva akkor a dúsítás a rossz, nics jól beállítva a karbi.
Hello. Tudnátok abban segíteni, hogy s50 be a jobb oldali főtengelycsapágy az mekkora, illetve hogy a belső szimmering mekkora? (méretekre gondolok)
Eladó Simson!
link
Helló mindenkinek!

Ha valakit érdekel,nekem van simson s50-eshez kuplungház lamellákkal,szerintem nem használták,de egyik lammellából letörtek egy kis pöcköt(ha kell küldök képet)Ettől függetlenül használható állapotban van.Ezen kívül vannak hátsó MZ teleszkópjaim,S50-eshez jó henger,hengerfej,oldaldeklik,főtengely(egy hiányos blokkról)Van még váz,egy hátsó kerék belső nélkül,lengővilla,rúd amire rá lehet rakni hátsó lábtartót(a rúdhoz hozzá jár a lábtartó is)
Öregapámtól örököltem és gondoltam megcsinálom boltbajárósnak, szóval szinte minden a gyári rajta.
jah de ha nem éri el a megfelelő fordulatot szinte biztos hogy nem kap elég naftát vagy kompresszióhiányos amennyire én értek ehhez
de majd olvassák okosabbak és segítenek azok neked
a kiput nem herélted ki? vagy nem is tudom... haverom mocijának volt ilyenje ott visszavettünk a levegőből és jó lett mi se értettük miért a szűrő alatt leragasztottunk pár lyukat
azóta pöpec
Jah és mind1 hogy a szivató rajta van vagy nincs!
Szerintetek mi lehet a moci gondja ha nem pörög ki, 1-be megy de 2-be ledadog ha lehúzom az összekötőgumit a karbiról elindul de ugy is csak épphogy megy. 16N34-es karbi van rajta. uj a trafó, gyujtótekercs, gyertya, kondi az összes csapágy szimeringek dugó ..... Keverékállító csavar teljesen be és másfelet ki. Könnyen indul erő is lenne benne.....Ötletek a hibára és javítására? Köszi
Keresek 1 simson ami s51e legyen Hajdú-Biharban és cserébe adnák 1 pit bikét
amal 21es karbi milyen árrba mozog mostanság ? 15 rugó ?
oké, akkor tárgytalan.
Hali!Nekem KP-re lenne szükségem ! nagyobbat (endurót) akarok venni.
Adok érte Neked 1 pc-t kb 1 árrkateg :)
Hali mindenkinek! Lenne egy Simson 60ccm-es moci eladó Iár:78.000
Egyedi külső, egyedi rezó, jó gumik, A gyújtáskapcsoló nincs bekötve ! + van egy csomó alkatrész hozzá,főleg a vázhoz! Ha valakit érdekel írjon.Megegyezünk! Ja ,és jól megy:)
Sziasztok!
Lenne egy komplett, eladó simson vázam, első telóval kerekekkel (gumi nélkül) deklik hiányoznak. Akit bővebben érdekel írjon!
Előre is köszi!
Szia nekem van egy! Nem tudom hogy a váz fogalom nálad mit takar de felsorolom hogy mim van meg belőle.
Váz, középdoboz (dekli nélkül) első teló, kórmány, 2 kerék (tengely és fékek nélkül) hátsó teló (felújításra szorul) szűken ennyi.
Kérésre képet küldök jelenleg nincs lefotózva!
heló ! érdekel vakait tárcsafék simsonra ? van 1 full kitem.
tart : 2 mbx80 nyereg 2 fékcső 1 grimeca munkahenger mbx 80 elsővilla mbx80 féktárcsa új ap racing fékbetétek.

akit érdekel írjon.
Lenyomta a váltódob zeeger gyűrűjét!
duzsi nekem is volt detto ilyen gondom...nekem a főfúvóka volt eldugulva...kipucoltam és ment is mint előtte
Üdv. Eladó egy újszerű állapotban lévő S51-es alap henger dugóval csapszeggel 5000-ért. tel. 06306406321
Sziasztok!

Az egyik haveromnak van egy tonna botott alkatrésze 51-s simsonhoz, karbik 2000ft-tól, komplett blokk karbival 15000 körül, váz és még sok minden. Pest alatt lakik 20km-re.
Ha kell valami hívjátok bátran, Misinek hívják!
Száma: 0670-587-9187
E-mail: misuktm@freemail.hu

Farkas Norbira hivatkozzatok.
már minden állítást kiprobáltam, akkor széthúzom és meglesem mi van belül
köcce az infót
duzsi!
nincs igazán annak más baja szerintem mint hogy dzsuvás a karbi illetve eltömődött a fúvoka, vagy ami valószinűbb nincs jól beállítva a karbi
jó tekergetést !
kacsor! állíts a váltón ha az se segít borítsd szét valami elkopott a váltó táján esetleg mint az nálam is volt elengedett egy hegesztés