Ha valakit érdekel,nekem van simson s50-eshez kuplungház lamellákkal,szerintem nem használták,de egyik lammellából letörtek egy kis pöcköt(ha kell küldök képet)Ettől függetlenül használható állapotban van.Ezen kívül vannak hátsó MZ teleszkópjaim,S50-eshez jó henger,hengerfej,oldaldeklik,főtengely(egy hiányos blokkról)Van még váz,egy hátsó kerék belső nélkül,lengővilla,rúd amire rá lehet rakni hátsó lábtartót(a rúdhoz hozzá jár a lábtartó is)
jah de ha nem éri el a megfelelő fordulatot szinte biztos hogy nem kap elég naftát vagy kompresszióhiányos amennyire én értek ehhez
de majd olvassák okosabbak és segítenek azok neked
a kiput nem herélted ki? vagy nem is tudom... haverom mocijának volt ilyenje ott visszavettünk a levegőből és jó lett mi se értettük miért a szűrő alatt leragasztottunk pár lyukat
azóta pöpec
Szerintetek mi lehet a moci gondja ha nem pörög ki, 1-be megy de 2-be ledadog ha lehúzom az összekötőgumit a karbiról elindul de ugy is csak épphogy megy. 16N34-es karbi van rajta. uj a trafó, gyujtótekercs, gyertya, kondi az összes csapágy szimeringek dugó ..... Keverékállító csavar teljesen be és másfelet ki. Könnyen indul erő is lenne benne.....Ötletek a hibára és javítására? Köszi
Hali mindenkinek! Lenne egy Simson 60ccm-es moci eladó Iár:78.000
Egyedi külső, egyedi rezó, jó gumik, A gyújtáskapcsoló nincs bekötve ! + van egy csomó alkatrész hozzá,főleg a vázhoz! Ha valakit érdekel írjon.Megegyezünk! Ja ,és jól megy:)
Sziasztok!
Lenne egy komplett, eladó simson vázam, első telóval kerekekkel (gumi nélkül) deklik hiányoznak. Akit bővebben érdekel írjon!
Előre is köszi!
Szia nekem van egy! Nem tudom hogy a váz fogalom nálad mit takar de felsorolom hogy mim van meg belőle.
Váz, középdoboz (dekli nélkül) első teló, kórmány, 2 kerék (tengely és fékek nélkül) hátsó teló (felújításra szorul) szűken ennyi.
Kérésre képet küldök jelenleg nincs lefotózva!
heló ! érdekel vakait tárcsafék simsonra ? van 1 full kitem.
tart : 2 mbx80 nyereg 2 fékcső 1 grimeca munkahenger mbx 80 elsővilla mbx80 féktárcsa új ap racing fékbetétek.
Az egyik haveromnak van egy tonna botott alkatrésze 51-s simsonhoz, karbik 2000ft-tól, komplett blokk karbival 15000 körül, váz és még sok minden. Pest alatt lakik 20km-re.
Ha kell valami hívjátok bátran, Misinek hívják!
Száma: 0670-587-9187
E-mail: misuktm@freemail.hu
duzsi!
nincs igazán annak más baja szerintem mint hogy dzsuvás a karbi illetve eltömődött a fúvoka, vagy ami valószinűbb nincs jól beállítva a karbi
jó tekergetést !
link
Ha valakit érdekel,nekem van simson s50-eshez kuplungház lamellákkal,szerintem nem használták,de egyik lammellából letörtek egy kis pöcköt(ha kell küldök képet)Ettől függetlenül használható állapotban van.Ezen kívül vannak hátsó MZ teleszkópjaim,S50-eshez jó henger,hengerfej,oldaldeklik,főtengely(egy hiányos blokkról)Van még váz,egy hátsó kerék belső nélkül,lengővilla,rúd amire rá lehet rakni hátsó lábtartót(a rúdhoz hozzá jár a lábtartó is)
de majd olvassák okosabbak és segítenek azok neked
azóta pöpec
Egyedi külső, egyedi rezó, jó gumik, A gyújtáskapcsoló nincs bekötve ! + van egy csomó alkatrész hozzá,főleg a vázhoz! Ha valakit érdekel írjon.Megegyezünk! Ja ,és jól megy:)
Lenne egy komplett, eladó simson vázam, első telóval kerekekkel (gumi nélkül) deklik hiányoznak. Akit bővebben érdekel írjon!
Előre is köszi!
Váz, középdoboz (dekli nélkül) első teló, kórmány, 2 kerék (tengely és fékek nélkül) hátsó teló (felújításra szorul) szűken ennyi.
Kérésre képet küldök jelenleg nincs lefotózva!
tart : 2 mbx80 nyereg 2 fékcső 1 grimeca munkahenger mbx 80 elsővilla mbx80 féktárcsa új ap racing fékbetétek.
akit érdekel írjon.
Az egyik haveromnak van egy tonna botott alkatrésze 51-s simsonhoz, karbik 2000ft-tól, komplett blokk karbival 15000 körül, váz és még sok minden. Pest alatt lakik 20km-re.
Ha kell valami hívjátok bátran, Misinek hívják!
Száma: 0670-587-9187
E-mail: misuktm@freemail.hu
Farkas Norbira hivatkozzatok.
köcce az infót
nincs igazán annak más baja szerintem mint hogy dzsuvás a karbi illetve eltömődött a fúvoka, vagy ami valószinűbb nincs jól beállítva a karbi
jó tekergetést !