Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs, messze vagy, látatlanban meg nem vásárolok.
A 20 postával reális ár.
fékpofákat megsmirgliztem, a fékdobot is kicsit
kissé karcos, de nem veszélyes
lefújkáltam féktisztítóval, majd levegővel szerintem olaj és pormentes
a fékpofa azon részén ahol a fékkulcs feszíti kicsit meg van kopva
arra gondoltam nem nyomja eléggé szét a fékkulcs a pofákat
emzoli akkor érdekel a felszerelés ? holnap lökök fel róla képet !
lehet hülyén fog hangzani, de tisztítsd ki, polírozd ki a dob belső falát. nézd meg hogy nem olajos-e, nem csúszik.

2: próbálj rajta 1 bowden cserét.
már el volt roppanva amikor elhoztam.......
de egyenlőre nem folyik
boltban igérték hogy hoznak külön hollandert de nem biztos hogy kompatibilis lesz az olasz csappal
majd kiderül, ha más nem lesz beragasztom
vízzsákos kivitelt sajnálnám lecserélni egy natúrra

első fékkel mit lehetne tenni?
alig fog valamit
ha meghúzom a bowdent akkor súrlódik, ha kilazítom alog fog alig van megkopva a fékpofa
fordítsam meg a fékkulcsot?
Helyileg merre?
valakinek nem kell egy simo robogo fehér jó állapotban? 60ccm es 2 éve nem ment kb de jó állapotban egyben van ujfajta bing karburátorral éra 50 60 ezer között annyi hogy be kén inditani kipucolni stb...
Üdv!
Kösz a választ, valószínű a gyújtáskapcsoló kontakthibája, mert ha határozottan rakom 0 állásba, akkor leáll a motor. Mihelyt jobb idő lesz szétszedem és megnézem, hogy hol van a kontakthiba.
Az alapjáratra meg raktam egy kicsit, tényleg jobbnak tűnik, bár most fura egy kicsit a négyütemű járás után.
Dehogy nem baj , 18-ért vettem az N-esemet azt már 100körül vagyok vele. Igaz mostmár minden jó rajta a világítás kivételével.

Tuji
Hello!

Nincs valakinek eladó Simsonja valami olcsó pénzér,a lényeg,hogy komplett legyen nembaj ha motor vagy valamilyen hibája van!Köszi.

E-mail: s-z-a-s-z-a@freemail.hu
am hajdú biharba nemtudod valaki motorbontót ? kérdezgettem eziránt de sehol semmi. Egyik ismerősöm németországot ajánlotta, aztmondta hogy alkatrésznek komplett motort [pl aprilia rs 125 ] amik rendesen működőképesek, 100 e ft tól már vihetők. Csak hát németország kicsit messze csusszan :/
ötlet nekem is onnan van, csak én most komplett motort akarok venni.

hát postaköltségel együtt 20, ha úgy neked jó. budapestre olyan 2 e ft ilyen méretü csomag.
adok hozzá 2 fékcsövet :)
Ha teszel be tömítést, akkor nem kell megtépni, és akkor sem szivárog, akkor nem törik el az anya.
az olasz csap a leg jobb, amit simsonhoz kapni lehet.
Attától vettem 3 éve hibátlan teleszkópot 8 ért, annyit megér.
Egy iylen nyereg bontóban 6 rugó körül van, fékhengert meg 7 rugóért tudok vatta újat.
Szóval én 18 at adnék érte,nekem ennyit ér.
4dl
700 forint egy komplett benzincsap. Ne tákolj.
a könyökcsövet kell rövidebbre vágni ha nem sajnálod a kipufogót mást nem tudsz vele csinálni! de ha tudsz még ilyen kipufogót akkor írj rám!
Sziasztok! van itt kipuff szakértő? A téma a következő:vettem 1 rezót állitolag 60/4f hez van tervezve az én mocim 60/2 és az a gondom ,hogy a kipu kb 5-6ezren dolgozik ami baszott kevés, hogy érhetném el hogy magasabb ford.on dolgozzon?a kiput kell átszabni vagy elég lenne a hengeren reszelgetni? lécci vki irjon okosat mert tiszta ideg vok! köszi!
lehet hogy hülyeség de ha nem kapsz hozzá akkor egy jó erős 2komponensü ragasztóval javítható!
benzincsapot a tankhoz rögzítő anyát honnan lehetne beszerezni?
el van pattanva és folyik valamelyest szilóval most megtákoltam de nem lesz tartós szerintem
valami vízzsákos olasz a csap
összeraktam kipróbálásra a villámot
feltűnt hogy alul füstül nem a végén
kiderült bele van elgy lyuk ütve
befogom erre leáll.........
eldugult a vég és csináltak rá másik kimenetet
vannak egyszerű emberek még.........
az nagy baj hogyha állandóan megcsúszik a berugó kar? néztem a blokkban nincs szutyok! ja és mennyi olajnak kell lenni a blokkban?
hello! van egy peugot speedfight tárcsám és azt szeretném felszerelni a b51n-s motoromra.
Szerintetek hogy oldjam meg?
hova csináljak felfogatott a nyeregnek és a 180mm-es tárcsámat hogy fogasam oda a kerékhez?válaszotokat előre is köszi.
üdv. norbert
re: először mennyit is ajánlasz érte?
mbx80 villa, főfékmunkahenger, fékcső, grimeca munkahenger.
igény esettén tudok hozzá tárcsát.
Ajánlatodat várom aztán mondom az én gondolataimat.