ugy érdeklődésképp csak mert nem akarlak hülyének nézni
ha van szikra meg a karbi is jó azt is nézted hogy a hengerbe kerül e benzin?
tegyél pár cseppet a hengerbe közvetlen a gyertya nyílásán hátha
de ha van brenya ( ami jó is) meg szikra is akkor ott kell hogy legyen munkaütem is
hacsak nem a dugó hiányzik
Egyik haverom Simsonját pár év Csipkerózsika álmából próbálom felébreszteni. Hiába csókolgatom, de csak nem akar felkelni. Hiába nem vagyok egy herceg fehér lovon....
Kérdés: Karbit rendebtettem (úszó nem úszott), szikra van (legalábbis kint...) mi a fenétől nem kel életre a vas?
Kondenzátor tud olyat, hogy kint van szikra bent nincs ezért azt ki is cseréltem. Gyertyából többel is próbálkoztam, de csak nem akarja az igaszágot. Ha van valakinek használható ötlete szívesen fogadom!
Köszi!
duzsi nem tudom megoldódott e már a benzinömlésed de sztem ugy fogod megtalálni a bajt ha végigondolod mi kell a benzinfolyáshoz
mégpedig nem zár a tűszeleped mert ha zárna nem folyna ugye a tűszelepet az úszó mozgatja ha elég a benzin az úszó emel és a tű zár szal nézd át valami gebasz van lehet hogy az új úszód lyukas de azt érzed ha lötyög
Alex ha elől van nagyobb fogaskerék akkor nem lenne lassabb sőt hát gondolj bele ha elől van nagyobb fogaskerék akkor gyorsabb lenne feltéve ha elbírja a motor ,de szerintem egy átlag állapotú nem széthajtott gépnek nem lenne gond. Ez az én véleményem lehet hogy tévedek.
Szerintem lenne értelme egy 17-es fogaskeréknek elől.Persze csak akkor ha jó erőbe van a simsonod.Enyémen 14-es van elől és 70-et azért viszi tuning mentesen.De lehet ,hogy ma megválok a simsonomtól...:( cserébe ajánlottak egy 80-as endurot.
simson1234
Az enyémben is 15-ös van elől és jól is megy kb. 60-65 és jól is húz. Ugyanúgy 3 sebis és semmi tuning nincs benn. 17-18-as fogaskeréknek semmi értelme sincs már szntem mivel gyors végig pörgetné a sebességeket és alig menne. 15 a jó.
meg a váltót is te csináltad?