Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sztem nemrossz kis henger. Dehogy akad ki. Csak akkor akadhat ki, ha tuningolsz, reszeled a nyílásokat és valamelyiket túlhúzod. Ha beleér valamelyik nyílás a gyűrű legvégébe ( ott ahol a két vége találkozik ==- -==) akkor valszeg meg fog ragadni a motor. De akik ezeket gyártják, azok odafigyelnek a tuningolásnál, hogy legyen annyi hely, hogy a gyűrű ne törjön. az TELJESEN mindegy, hogy meddig megy le. Teljesen ki kell, hogy nyissa mind a szívó mind a kipufogó-oldalon. Ha csinálod nehogy úgy rakd össze, hogy a stiftek (a horonyban a kis pöckök, amik gátolják, hogy a gyűrű elforduljon és úgy járjon, amit mondtál) hátrafele nézzenek. Tudtommal a szinyónál előrefelé állnak, de a dugattyú telején szokott lenni egy nyíl, összerakásnál az a kipufogó felé néz.
Sok sikert hozzá!
Hali!

Nem tud valak simson tuning leírást?
A dugattyún van 2 pöcök ott ahova a gyűrűket kell rakni. Na azoknak a pöcköknek hátrafele kell nézni, vagyis hogy ne a kipuffnyílás fele legyenek (mert ha fordítva van a dugattyú, akkor az első km-ekenösszetörhet). Jól ki van ez találva. Ha jól rakod bele, elvileg nem kell félni hogy összetöri a gyűrűket. Mondjuk nekem speciel először apu haverja rakta bele az első dugót és naná hogy rosszul... 1 év 3 hónapig ment úgy. :/ Ezért jobb ha tudod hogy mit csinálsz és hogy. :)
Bouna serra!
keresek megvételre simson star benzincsapot.

Gábor
Üdv!

Segítséget szeretnék kérni tőletek! Vettem egy hengert, de hát őszintén így megnézve, lehet, hogy hülyeséget csináltam. Valaki meg tudná mondani, hogy a dugattyú meddig megy le a hengerben?Ha teljesen alsó helyzetben van, akkor mennyi a henger perselyének felső peremétől a távolság a dugattyú tetőig?

Attól tartok, hogy a gyűrű kiakad és ripityára törik. Állítólag Tábori Ferenc csinálta a hengert.
Nyilván jókor volt nálam a védőangyalom... Előzte egy kocsit, épp sorolnék vissza, hátsó durrdefekt, ugye jobbradöntöttem a mocit, elindult kifele a segge és csak a lélekjelenlétemen múlt hogy megtudtam tartani és nem estem el egy kocsi előtt. Mikor megálltam, az autós megállt mellettem. Ilyen mutatványért fizetni kellene. Majd jobbakat kívánt és továbbment. Vigyázzatok magatokra!
Üdv!

Érdekelne valameikőtöket egy Simson?
S51 Enduro
4sebességes
Tirisztoros Gyujtás
Jó festés
Jó motor
Gumik még kibírnak 1szezont
RENDSZÁMMAL
iá: 100e
irj emailt és ott megbeszéljük..cross04@freemail.hu ill megy a kép is oda
hali
üllést menyibe adod és 1kép jo volna rola
köszi
Üdv.
Eladó egy malaguti f12 es robesz bevennék simsont ha valakit érdekel itt a link:http://www.kepesmotor.hu/malag...
Vidi is van róla:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ha valakit esetleg érdekel simo alkatrész vegye fel a kapcsolatot velem .emai: cross04@freemail.hu
Elsö teló
hátsó
gyujtás
karbi
váz
kerekek
ülés
blokkfél fogaskerekekkel...henger hengerfej
Rezi kipufogó
Postai uton is küldöm
Jo állapot Postai uton is küldöm
s50re próbálok rezót számolni de ez nekem magas!
http://szocimotoros.hu/hu/tuni...
hát azért mert ha bemelegedik az egész, akkor fulladozni kezd és megáll már teljesen kétségbe vagyok esve:(
Ha "minden jó" akkor minek panaszkodsz?
:)
egy baj van... fűtött pincében áll. már állítgattuk mindenfelé, szétszedtük, összeraktuk, de semmi. karbi jó. gyújtás jó. tömítés jó. a szívató meg fordítva működik. ha ráhúzom akkor jó, viszonylag, ha meg lehúzom akkor pedig fullad:D
Sokat kap.
Vélhetően átereszt a szivató, télen előfjprdul, megkeményedik a tömítőgumi.
Melyik?
sziasztok, lenne egy olyan kérdésem, h a simsonom amikor bemelegedik akkor elkezd fulladozni! s51b 70ccm! mitől lehet? amikor még hideg akkor nagyon jól megy... így maximum a sarki boltig merek vele elmenni:D előre is köszi!
milyen hosszú egy simson hajtókar?
hali
Azt szeretném megtudni a simson elsőtelónál simson rugó helyet be lehet-e rakni mz rugót vagy valahogy ki lehet keményíteni?
Köszi.
Ilyenre gondoltam. Csak nem találtam olyat a neten, amin kinyomtatva is el lehet olvasni a számokat, de ez tökéletes.
A gyújtás része sajnos csak rajzról megy, a világítás, index, az talán nem okozna gondot.
Thx.
nem tudtok egy rezonátor rajzot simsonhoz?
nekem is van egy csak azon a ghost rider tanult kerekezni oda adom 200ért
én kemény 17000ezerért vettem! de egyébként tényleg jól bírják ezek a régebbiek pl: a babetta nem egy jó motor de ha már 20éve hajtják őket! ezek a koreai szarok 20év múlva valamelyik vastelepen fognak rohadni.