Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem biztos lehet hogy gokart lesz de ha lesz akkor szólok! jó?
(már érzem hogy kár volt mondani!) :D
Te, vazz, bótban annyi van, hogy még el is adnak belőle!
:)
na lesz eladó dekni?
Kinézetre akármilyen is lehet(szinte) az egyetlen, amit nem tettek 51es be az a régi starok curádás(és gynege:) lendkereke, volt vagy 5-6 verzió, megszakítós/tiris vegyesen, a kinézet nemigen számít.
köszi!
ez újabb olyan tankja van gyárilag mint az s 51esnek! ugyan úgy néz ki mint az s 51esekben a lendkerék!
okés köszi szépen az infót
Sajnos nem.
Jaj!
Át ne szegecseljed ember!
A lendkeréknek nagyon pontosan kell futni, mert ha nem szétrázza a főtengelyt, és a csapágyait is.
Simán felteszed ék nélkül 180 fokkal elfordítva, és kész, semmi szegecselés nem kell, ami ráadásul nem lesz pontos, valamint a mágneseket, és az azokat tartó fémet nem illik ütögetni, szóval ne szegecseld át.
"amit az árokban találtak szétverve!"

Emlékszel erre a sztorira az indexről?
emzoli

az 50es lendkereket felrakhatom 51es gyújtáshoz?
ha átszegecselem a csillagot?
akkor a deknit adjátok elfelé
attól függ melyik, és attól, hogy az eredeti van e rajta, vagy már átalakították.
A korai s50eseken belsőrtafós gyujtás volt, amit csak némi blokkfaragás árán lehet az 51esre felrakni.
Ha meg az újabb, a külsőtrafós, akkor is 180 fokkal odébb van a főtengelyben az ékpálya, ezért a megszakítóemelő bütyök is.
Ha belsőtrafós, akkor szeritnem felejtő, ha külsős, akkor simán fel lehet rakni retesz(ék) nélkül 180 fokkal elfordítva.
most pakoljuk szét azt a simsont amit az árokban találtak szétverve!
csak nekem kéne az egész gyújtás, mert most akarok venni egy s 50est ami gyújtás hibás! az s50es gyújtás ugyanolyan mint az s 51es?
akkor lécci beszélj vele
Van csak haverral kéne beszélni!
Adjon már el vki s51 gyújtás felöli deknit!
A lendkeréklehúzó javasolnám, 400 ft a Simsonos boltban. Van B megoldás is, azt majd akkor mondom, ha nem tudod beletekerni a lehúzót.
Lendkerék lehúzóval. Ez nem vicc Célszerszám.
Sziasztok!
nagyon sokáig el voltam vele aztán meguntam!
szerintetek hogy tudom a lendkereket ki szedni a csavart és az alátétet már kiszedtem!
Hát már mind1...fogtam a 2ezres csiszolópapírt azt becsiszoltam most fain....de sztem később nemártana megfuratni
Hát ebből a képből semmi vagy túl sok látszik ( ha elég élénk az ember képzelete), én hosszanti barázdákat vélek látni a pixel hegyek alatt, de nem biztos.

Tuji
Halihó!
Olyan gondom van hogy a cimconom lendkerekén meglazúlt a szegecselés:S Lehet annak valamit csinálni ,vagy kuka?Vagy ha veszek másikat az is így jár?A babetta gyújtástól jobb lesz a blokk vagy nem ér annyit?A gyári lendkerékkel is veszi a lapot rendesen :D ,de ha rárakok egy babigyújtást félek hogy szétszáll az egész masina:S Az adataimnál megtekinthető a "VAS"
Csak, hogy ércsük:

A legutóbb generálga hozzám került blokkokban gyakorlatilag minden tönkre volt téve, minden tengely, és a motorház is.
A legtöbb motor lábon jött ide...
HA mondjuk veszel egy blokkot és ezt találod benne:

A főtegelyen megforgott a csapágy(főtengely kuka)
a motorházban kikuputt a csapágyhely, mert hidegen szerelték(motorház kuka)
Kuplungtengelyen is szeret megforogni a csapágya, ha hidegen kalapálják rá, akkor vettél egy halom hulladékfémet 10 rugóért.
Ha nem lehet levenni a dekliket megrángatni a tengelyeket, és megnézni, hogy mennyire van szétgyalázva, én nem veszek semmiylen blokkot semenyniért.

Fél órán belül össze tudnék rakni vagy 3 blokkot, aminek minden egyes alkatrésze garantáltan használhatatlan:)