Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, ment levél.
Így picit hiányosan, de kipróbálhatóan lefestve 30,000Ft az enduró. Az ülést szétrágta a kutya (kidobtam), hátsó lámpa törött, van rajta 4 index, duda, tükrök. Szerintem jó ár érte, az alkatrészek megvannak 3-4000-ből. Jó a kompresszió benne, egy rugásra indul, jó a váltó-fék is. Utolsó évjáratok egyike.
Nincsen 6 meg 12 voltos gyujtás, a megszakítósok is jóval nagyobb feszt adnak le, viszont a trafón kétség kívük rajta van hogy x V de nemtom minek, nem sok értelmét látom.
HA a világításra gondoltál, akkor a tekercsek ellenállásából kiderül.
emzoli

lenne egy kérdésem:
honnan tudnám azt megállapítani hogy 6V v. 12V-os a gyújtásom
Üdv nekem lenne ha érdekel beszélhetünk email-ben cross04@freemail.hu
Mennyi?
Sziasztok! Keresek Simson ülést és hátsó lámpát (komplettet), és egy láncszettet, ill egy gumit, vagy ezek nélkül eladó 1990-es 4 sebességes gyári enduró, tirisztoros gyújtással, most lesz festve, esetleg gyári festéssel.
Ez nem tűnik gáznak, simsán meg is lehetne akár javítani.

A főtengő eredetinek látszik, ahogy a többi cucc is, persze, ettől még lehet teljesen szar is benne minden.
Meg kell forgatni a tengelyeket, ha megforog a csapágybana tengely, nemszabad megvenni
emzolinak!
figyu Zoli! itt van 2 kép, amiről a simson.hu n beszéltem, szerintem nem annyira gáz, de azért lehet látni, hogy már kapott az élettől bőven
most már tudom a nevét! na de hogy rakjam bele?
mert ugyan annyi kábel van benne mint az s 50esébe de nincs olyan körbetekert tekercs mint az s50esbe amibe bele megy az a gyertyakábel az s51esénél csak sima tekercs van!
csak azt nem tudom hogy hogy tudom összerakni úgy hogy jó legyen!
Igen, az izét beletudod hogyishjívjákolni a micsodába:)
Szasztok!
be tudom rakni az s 51es gyújtást az s50esbe ha a blokkból jön ki az a gyújtó izé ami a gyertyához megy?
Közben már rájöttem h mire gondoltál..ezt nem is tdtam h ha rákattintok a névre ott kiadja a dolgokat...de nem tudtam megcsinálni kitöltöttem és nem hagyta jóvá..de miért?
Ahhogy gondolod.
Viszont, ha emilen szeretnél értekezni, akkor legalább azt megadhatnád:)
Mégis mire gondolsz milyen adat érdekel..?Ha valakit érdekel vmi felveszi velem a kapcsolatot és a többit megbeszéljük email-ben..azt hiszem ez a legjobb megoldás.NEM?
Ha valamit el szeretnél adni, nem volna bizalomgerjesztőbb, ha megadnál magadról valami adatot?
SIMSON s51 b ALKATRÉSZEK
2 fél blokk
gyujtás
telszkopok e-h
kerekek a gumik le vannak futva
henger hengerfej
váz
ÁR megegyezés szerint
Hy all ! itt vannak streetfighter tuningos emberkék ?
első tárcsafékhez megvan minden elememem : mbx villa féknyereg fékcső munkahenger... csak épp mbx tárcsa hiányzik de nagyon nagyon :( valak inemtudna segíteni hogy honnan szerezzek, vagy esetleg valakinek van-e ?! tábori tungingnál érdeklődtem aztmondta a csávó h utánna néz de érdeklődök itt is

válaszokat előre is köszi üdv
meg kérdeztem! nincs már rajta mert a saját motorján van amit most raknak össze! bocsi!
és nem tudod megkérdezni?
mert ha holnap feladnám még péntekre ide is érne
nem akarom eladni amíg a haverom bele nem egyezik mert ugye ők ezt akkor ,,lopták" mondjuk az előző tulajnak nem nagyon kelhetett ha szétrugdosta és be dobta az árokba.
üdv mindekinek aki tud simson s53 halogén izzós fényszórót és fejidomot az léci irjon előre is kösz
lehet majd 5 ropiért, annyiért meg kell a ...
Jaaa, Kenyér kolega...
Szerintem valamiért viccesnek találta, hogy "szivassa a köcsög szimszonosokat" azért irkált hülyeségeket
Kenyér nevű sporttárs az út szélén szétverte a karbit, majd fél évig kérdezgette, hol lehet tömítést venni.. Megvan?