Így picit hiányosan, de kipróbálhatóan lefestve 30,000Ft az enduró. Az ülést szétrágta a kutya (kidobtam), hátsó lámpa törött, van rajta 4 index, duda, tükrök. Szerintem jó ár érte, az alkatrészek megvannak 3-4000-ből. Jó a kompresszió benne, egy rugásra indul, jó a váltó-fék is. Utolsó évjáratok egyike.
Nincsen 6 meg 12 voltos gyujtás, a megszakítósok is jóval nagyobb feszt adnak le, viszont a trafón kétség kívük rajta van hogy x V de nemtom minek, nem sok értelmét látom.
HA a világításra gondoltál, akkor a tekercsek ellenállásából kiderül.
Sziasztok! Keresek Simson ülést és hátsó lámpát (komplettet), és egy láncszettet, ill egy gumit, vagy ezek nélkül eladó 1990-es 4 sebességes gyári enduró, tirisztoros gyújtással, most lesz festve, esetleg gyári festéssel.
Ez nem tűnik gáznak, simsán meg is lehetne akár javítani.
A főtengő eredetinek látszik, ahogy a többi cucc is, persze, ettől még lehet teljesen szar is benne minden.
Meg kell forgatni a tengelyeket, ha megforog a csapágybana tengely, nemszabad megvenni
emzolinak!
figyu Zoli! itt van 2 kép, amiről a simson.hu n beszéltem, szerintem nem annyira gáz, de azért lehet látni, hogy már kapott az élettől bőven
most már tudom a nevét! na de hogy rakjam bele?
mert ugyan annyi kábel van benne mint az s 50esébe de nincs olyan körbetekert tekercs mint az s50esbe amibe bele megy az a gyertyakábel az s51esénél csak sima tekercs van!
csak azt nem tudom hogy hogy tudom összerakni úgy hogy jó legyen!
Közben már rájöttem h mire gondoltál..ezt nem is tdtam h ha rákattintok a névre ott kiadja a dolgokat...de nem tudtam megcsinálni kitöltöttem és nem hagyta jóvá..de miért?
Mégis mire gondolsz milyen adat érdekel..?Ha valakit érdekel vmi felveszi velem a kapcsolatot és a többit megbeszéljük email-ben..azt hiszem ez a legjobb megoldás.NEM?
Hy all ! itt vannak streetfighter tuningos emberkék ?
első tárcsafékhez megvan minden elememem : mbx villa féknyereg fékcső munkahenger... csak épp mbx tárcsa hiányzik de nagyon nagyon :( valak inemtudna segíteni hogy honnan szerezzek, vagy esetleg valakinek van-e ?! tábori tungingnál érdeklődtem aztmondta a csávó h utánna néz de érdeklődök itt is
nem akarom eladni amíg a haverom bele nem egyezik mert ugye ők ezt akkor ,,lopták" mondjuk az előző tulajnak nem nagyon kelhetett ha szétrugdosta és be dobta az árokba.
HA a világításra gondoltál, akkor a tekercsek ellenállásából kiderül.
lenne egy kérdésem:
honnan tudnám azt megállapítani hogy 6V v. 12V-os a gyújtásom
A főtengő eredetinek látszik, ahogy a többi cucc is, persze, ettől még lehet teljesen szar is benne minden.
Meg kell forgatni a tengelyeket, ha megforog a csapágybana tengely, nemszabad megvenni
figyu Zoli! itt van 2 kép, amiről a simson.hu n beszéltem, szerintem nem annyira gáz, de azért lehet látni, hogy már kapott az élettől bőven
mert ugyan annyi kábel van benne mint az s 50esébe de nincs olyan körbetekert tekercs mint az s50esbe amibe bele megy az a gyertyakábel az s51esénél csak sima tekercs van!
csak azt nem tudom hogy hogy tudom összerakni úgy hogy jó legyen!
be tudom rakni az s 51es gyújtást az s50esbe ha a blokkból jön ki az a gyújtó izé ami a gyertyához megy?
Viszont, ha emilen szeretnél értekezni, akkor legalább azt megadhatnád:)
2 fél blokk
gyujtás
telszkopok e-h
kerekek a gumik le vannak futva
henger hengerfej
váz
ÁR megegyezés szerint
első tárcsafékhez megvan minden elememem : mbx villa féknyereg fékcső munkahenger... csak épp mbx tárcsa hiányzik de nagyon nagyon :( valak inemtudna segíteni hogy honnan szerezzek, vagy esetleg valakinek van-e ?! tábori tungingnál érdeklődtem aztmondta a csávó h utánna néz de érdeklődök itt is
válaszokat előre is köszi üdv
mert ha holnap feladnám még péntekre ide is érne
Szerintem valamiért viccesnek találta, hogy "szivassa a köcsög szimszonosokat" azért irkált hülyeségeket