Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mezei fehér kristályos/por alakban árulják, vízben kell feloldani, ha rákeresel, kijön, hogy melyik vegyszerboltokban áruljék.
Na megyek megnézem Én is, mert hátha az enyémben is van gyárilag.
oxálsav........ ok
már emlékszem :) méhész embereknél is van néha
köszi!
Pedig az a tankban volt ngyárilag... Igen az a fekete az világitáskapcsoló ill a leállitónak a burkalata...és ilyen müanyag kellene mert nem lehet venni..csak egészben a kapcsolóval..de az van 3 is...de burkolat mind törött..
Lehet kapni speciális rozsdamaró anyagot, ezek rendszerint foszforsavas balhék, vagy lehet oxálsavat(sóskasav) venni, és azzal.
Az oxálsav előnye, hogy a tiszta fémet nem bántja, és nem képez lerakódást.
Viszont bár milyen savat használsz, ahol olaj marad a tankban, vagy festék, vagy gyantás lerakódás, ott nem fog a sav dolgozni.
Az oxálsavnak 2400 forint kilója, egy simson tankba kb 1/2 kiló kell.
Lehet még kapni valamelyik veterános szakinál ilyen tankregeneráló balhét, bizonyára az is nagyon jó, de én azt még nem próbáltam.
Javasolt a rozsda nagyját mechanikus úton eltávolítani.
emzoli!

tudom, kb 3x teszem fel a kérdést de szita agyam van......
milyen anyag marja ki a rozsdát a tankból?
köszi!
az a fekete tuti egy kapcsoló burkolat
HeHe szerintemis egy fecskendőnek a vége de viszont az a fekete bigyus z nemtudom mi akarna lenni
az nemkell bele egy fecskendőnek egy része ilyet se láttam még, nemzörgött?
Van egy eladó s50es blokkom gyújtás és karbi nélkül, ha érdekel vkit írjon!
Képet kérésre küldök
Segitséget kérnék töletek... A Tankbol kiesett ez a kis müanyag és nem tudom hogyan kell visszatenni..Ill keresnék leállitogombnak a müanyagját..
Nem, és igen:)

Az 51-es lendkerekében a retesz(ék) 180 fokkal odébb van.
Vki segítsen!

Érdeklődnék hogy az s50 és az s51 lendkereke megegyezik e
Eladó simson s53 70 1995 ös csillagfelnivel 70 es hengerszettel német gyártmányú nem utánagyártott gyári festés nincs semmi karc horpadás nagyon szép semmi kókányolás akit érdekel nézze meg legfrissebb videómat és jelezze akit érdekel
gibi001@citromail.hu vagy msn vagy 06 30 617 0111 ár 100000FT
Hello

S51 eladót ha tud valaki jelezzen 30e Ft-ig
előre is köszi
Lehet gyújtás is, nekem speciel olyan volt, hogy amikor szaggatott, "recsegő" hangot is lehetett hallani. A lendkerék ért bele a tekercsbe, nálam ez volt a baj.
Helló.Lenne egy kérdésem.Az a baj hogy a Simsonom szaggat.Ha többet húzok neki 1-esbe akkor szaggat.3-ba meg 70-nél nem megy többet mert ott is szaggat. Pedig már mentem vele gyorsabban is.De most mi a baja?Kondi? Vagy utógyujtás?
Köszi a hozzászólást! Azóta utánanéztem, s azzal együtt amit írtatok , el is vetettem a javítás ötletét! Ha nem találok olcsó szerelőt, akkor kénytelen leszek eladni !
Sajnos profi javítást igényel, mert az összesajtolás után esztergapadon kell centírozni
felveszlek és megbeszéljük
öööö..az is jolenne mert nélküle...ííííííííííí...msn cimem cross04@freemail.hu
hát van hozzá de nincs rajta
oldaldeknik is rajta vannak?
most nem de holnap lefényképezem., semmi baja csak mondoma két csapégyház kikopott és forog benne a csapágy, a többi része korrekt.
A simson blokkrol tudsz 1 képet feldobni?