"Visszavonták az 50-es robogók és smkp-ok rendszámozását!
(Dr Bubó, 2009-01-06 17:30:38)
Az Országgyűlés a 2008 évi C törvény 3.paragrafusa alapján hatályon kívül helyezte az előző, ( Kkt 25 paragrafus ) a robogók és smkp-ok rendszámozását elrendelő törvényét. A törvény szövege a Magyar Közlöny Dec. 20-i, 185 - ös számában jelent meg, és a második oldalon található.
A Quadokra a rendszámozás változatlanul vonatkozik!"
Sziasztok!
Addig olvastam a fórumot,míg megjött a kedvem és elővettem a 23 éves simót,felujítottuk.A hétvégére eg pár szöges gumi is került bele.Íme egy kis ízelítő az első jeges próbálkozásról.Később teszek fel képet.
Üdv:H. Tomi,Debrecen
SIMSON ALKATRÉSZEK...
GYujtás
TELOK elsö hátsó..
VÁZ
komplett kerék..csak 1 ben dob külön nem..
ülés (nem szakadt)
BLOKK 2 fél főtengely nélkül..csapágyakkal ill fogaskerékkel léptetövillával..
karbi keskeny tetejü..kicserélve a belsejében minden..
henger, hengerfej
FÉKPOFÁK kb 70%osak..
POSTAI UTON KÜLDÖK MINDENT POstaköltség 1800 ft ami a vevöt illeti.
Ha a 90-es nek mondott 80 valahányasról beszélsz, akkor annak több baja is van.
Rövidlöketű, és ez 2t motorban nem előnyös.
Nincs hozzá rendes dugó.(a honda mtx/mbx ét szokták, de az sem jó, mert az csapszegeltolt, csörömpöl vele)
A maszek dugók, meg....
Van viszont, egy nem csapszegeltolt vertex, ami jó, viszont 10 rugó.
Kevés a hűtés.
Kicsi a kuplung
Hajlamos eltörni a kuplungtengelyet(már 2 iylet láttam)
Ha én csinálnék(nem fogok) akkor vertex, hoszabb lőketü főtengő, és 5 lamellás kuplung, 1,8as rugóval(enm két vékonyabbal!)
Ez úg együtt kiló, kilóhúsz, szerintem nem éri meg.
Bocs, csak közbe én lefürdtem!
Na csak annyit szerettem volna kérdezni, h elsőteleszkópba abból az izmosabb rugóból nincs véletlen eladód? Vagy rendeljek simsonbolt-ból! Tettem fel 2 új képet azon látszik, h eléggé ül az eleje!
Ja és annyit még, h mi a vélemyéned a 80as hengerről?
Bocsi a válaszodat már csak holnap fogom elolvasni! Köszi!
Eredetileg, egy fémkeretes,bronzszita szűrő volt benne, és egy búvárcső, hogy legyen tartalék.
Ksőbb ugyen ez csak műenyagból.
Az a fecsi nem bele való.
hát tankba nemszokás fecskendőt rakni legalábbis énmég nemtalákoztam motorba sőőt simsonba sem lehet vmi drogos volt aki a tied rakta össze anno azt oda rejtette el a fecskendőt
akkor 10l vízbe fél kilót
meggyorsítja a rozsdátlanítást ha forró vízbe teszem?
a feloldott anyag (rozsdátlanítás után) felhasználható még más tankban is?
(Dr Bubó, 2009-01-06 17:30:38)
Az Országgyűlés a 2008 évi C törvény 3.paragrafusa alapján hatályon kívül helyezte az előző, ( Kkt 25 paragrafus ) a robogók és smkp-ok rendszámozását elrendelő törvényét. A törvény szövege a Magyar Közlöny Dec. 20-i, 185 - ös számában jelent meg, és a második oldalon található.
A Quadokra a rendszámozás változatlanul vonatkozik!"
A motorozz.hu-n találtam. Ez igaz, vagy hoax?