Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kiegyenlitőtengely állórésze a gyújtásnak meg a forgórésze is 2-2 darab ezekből,
meg van egy olyan simson blokkom amiben a főtengelycsapágyház ki van kopva
nem új de semmi baja, van még 2 honda CRM /NSR blokkom, de főtengelyek nemjók, meg henger ilyenek nicnsen csak blokközép gyújtás váltó kuplungkosár stb.

akkor őő nézzek még valamit?
Polisport uj?supermoto nem érdekel...miböl lehetne még esetleg választani?
én esztergában csináltam
Eszterga monnyuk pont nem kell hozzá feltétlenül:)
Elég egy hidraulikus prés, és néhány pontos(drága) mérőeszköz, meg egy prizma, amin forgatni/órázn lehet a cuccot.
csőő hengerfej és gyújtás kéne nekem adnák érte egy polisport fejidomot érdekel a téma vagy valami más esetleg?
van supermoto sárvédőm is
ilyen apróságog hogy eszterga
Magad nem tudod megcsinálni, drága, és pontos szerszámok kellenek hozzá.
JOBB OLDALI OLDALDEKNIT keresnék v cserélnék simo alkatrészre..
üdv van alkatrészem vegyük fel a kapcsit...email v msn...
Üdv ...nekem van 1 db hengerem + 2 hengerfej...hnap küldök képet ha megadod az email cimed..vagy felvehetsz msn-re..cross04@freemail.hu
Sikerült szert tennem egy beállt hengeres Simsonra, kiderült , hogy a hajtókar szorult meg a főtengelyen! Azt szeretném megkérdezni, mekkora meló kicserélni az alsó tűgörgőt, mondjuk egy profinak, illetve egy amatőrnek! Én természetesen az utóbbi vagyok , hengercsere volt az eddigi "legkomolyabb" javításom. Feri
A rezóm:)
Amugy Motomause . nekem van mindenem ami kell neked külön dobom nincs de komplett felnim van nem is eggy
Ha érdekelnek még a cuccok akk irj ide ..és akk meg beszéljük
sinkron!
Sziaztok. Ha esetleg valakinek van egy (90 , 70 , 60 , vagy akár 50 ccm -es 2 vagy 4 felömlös tök mindeggy csak membrános simson henger legyen .. ha valakinek van és el is szádékozza adni akkor meg van véve ... csak lécci szolj! Köszi
Hy simósok!
Szükségem lenne 1-2 alkatrészre 250-es simóhoz.
Tud nekem vki segiteni?
Helló!Valaki tud szinyóhoz alkatrészeket?Nekem első fékdob kéne,meg komplett gyújtásrendszer,állórésztől kezdve minden,tank,légszűrő
Csőé! ha valakit érdekel 70/2-es simson uj festéssel, nem átlagos kinézettel,80ezerért akkor email vagy msn:szekrenyesi92@freemail.hu
Értem. Volt szó a biztosításról... Nem tán 2400 helyett most 5880-et fizettem mindkettőre?!
CSERE..Simson alkatrész eladó ill cserélhetö.
_komplett váz
-henger
hengerfej
kerekek
gyujtás
oldaldekni
fékpofák
ÁR megegyezés szerint vagy CSERÉLHETÖ vmire....email:cross04@freemail.hu
ezt én csináltam.
Gyári svalbi vagy star. Amúgy csak azért kérdeztem, mert tudtommal csak azoknak a lengővilláján volt olyan "bak". Vagy rá lett hegesztve?
ez gyári!
Köszi, akkor nem érdeklődöm tovább, mert alut keresek, meg nagyon messze van.
R.
Nem alu...Heves megye Istenmezeje..