1.)
1:semmi
2:Gyújtás, világítás nélkül, akksiról index duda
3:gyújtás, világítás index duda
4:helyzetjelző elöl hátul.
2.)Ebbe nem tudok segíteni
3.)csináltass valahol, vigyél az eredetiről egy képet és méreteket add meg és csinálnak.
Régi és új simsonos vagyok, nemrég vettem meg a harmadik simsont, ha már voltam olyan buta, hogy a pöpec másodikat eladtam.
Végigolvastam a fórumot, az elejétől a végéig, sok dolog ismerős volt, néhány dolog meg új.
Most kérdeznék, persze ha vki engem kérdez, ha tudok, szívesen segítek.
A kérdéseim:
1.) '89-es, halogénes, 12 voltos, tirisztoros enduró S51-esen gyárilag minek kell működni a különböző gyújtáskulcs állásokban? Van rengeteg kötésrajzom, (vagy 20 féle típusra) de illogikusnak tűnik a gyári kötés a "régi" 12voltos 51B-m után.
Régi, 1990-es 12voltos B-n ez volt:
1: semmi
2. gyújtás, akkuról index, duda
3. gyújtás, világítás (helyzetjelző nélkül), akkuról index, duda
4.helyzetjelző elől-hátul, gyújtás és minden más nincs
Na ezek miben változtak?
2.) Itt jó áron mennek az alkatrészek, az alábbiakat keresem szép állapotban: első és hátsó kerék alumínium felnivel, első teleszkópok pöpec állapotban, hátsó csomagtartó, első eredeti DDR-es indexbúrák.
3.) Hol lehet vizes matricát (enduró S51 felirattal) szerezni, csináltatni? Sima "mezei" utángyártott nem jó!
szia sanyeeeE!
a rezó ügyben kérdezz rám msn en( lehet h elfelejtem) és akkor adok nevet és telszámot, és akkor lehet csináltatni a kipuffot fulladásig
szeva
Nemtudom ,nemismerem itt a fórumozókat,és nemtudom hogy kitől kérdezzem,ezért kérdezem mindenkitől,hogy aki tud valakit aki tervezett kipuffot csinál,vagy esetleg itt fúrumozik is az írjon nekem légyszives,haveromnak szüksége lenne egy tervezett kipuffra simsonra,70es 4felömlős hengerről van szó keystone dugoval.
Sziasztok!
Úgyszintén eladnám én is simsonomat (S51E)kihasználatlanság miatt.Mz-m van,tavasszal veszek mellé még egy kawa z1000-t,így már nem jutna hely a garázsban.Egyébként alig használt,éves szinten sokat mondok,ha 5-ször be volt indítva.Eredeti állapotban, tirisztoros,4 sebességes.Adatlapomon az elérhetőségeim.
Eladó a simsonom ! 65 ezerért lehet vinni ! http://www.hasznaltauto.hu/2610796_simson_s_1988 ! Ha valakit érdekel az a petrik6@citromail.hu cimre irjon vagy ide a fórumra ! Jó állapotban van csak ez fogja fedezni a kocsim átiratását meg a papírokat !
Az miért van, hogy néha a fordulatszám 3/4-nél pukkan egyet a motor és olyankor ugye motorfék is van, de ez csak egy pillanatra, kerék nem blokkol, utána ugyanúgy megy tovább mint ahogy annak kell.
1:semmi
2:Gyújtás, világítás nélkül, akksiról index duda
3:gyújtás, világítás index duda
4:helyzetjelző elöl hátul.
2.)Ebbe nem tudok segíteni
3.)csináltass valahol, vigyél az eredetiről egy képet és méreteket add meg és csinálnak.