Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

felvettelek
oks jó a 3000 sde akkor a könyököt is adod

MSN-em kicsihuszar3@hotmail.com
3000hez mit szolsz?
ott virít a szimón
passz küldj róla 1 képet és mondok vmit
Még annyit szeretnék hozzáfűzni,hogy sohasem értettem, hoyg egy 2t motor benzintankját mi a ráknak kellene kifesteni BÁRMIVEL, hiszen, ha olajos benzin van benne, soha a büdös életben nem rozsdásodik be(kivéve persze, ha kiteszik a diófa alá a szerencsltlen motort pár évre)
Ha meg már berozydásodott, akkor mielőtt az ember festene, amúgy is fémtiszta felületet kell létrehozni, mert a bármilyen festék a redvára nem tapad.
Csakhogy, ha már ki van pucolva, akkor mi a fityfenének kifesteni, hiszen ha benzin kerül bele, akkor ugye nem rozsdásodik:)
Ez remek ötlet, mindőssze egy baj van vele:
A cikkben javasolt miranol festék nem benzinálló:)

Ebben a témában pár éve hosszas levelezést folytattam egy festékgyár fejlesztőmérnökével, aki elmondta, hogy a "benzinálló" nak hirdetett festékek benzinállóságát NEM ÚGY KELL ÉRTENI , hogy azokat a BENZINBE BELE LEHET MÁRTANI, hanem úgy, hogy a KIFRÖCCSENŐ benzin nem oldja fel őket azonnal, és ez nagy különbség!

Mint elmondta, a benzin igen agresszív anyagok keveréke, és NINCS OLYAN OLDÓSZERES FESTÉK ami azt tartósan kibírná, hogy belemártsák ebbe az agresszív anyagba,Sőt továbbment, a benzin még a legtöbb műgyntát, illetve műgyanta alapu festéket is megtámadja, ugyan nem oldja fel azokat, de aszerkezetüket rongálja, ezért a tartós felületre tapadásuk legalábbis kétséges.
(mellesleg tök ugyan ezt a szakvéleményt kaptam egy műgyantavegyésztől, amikor benzintankot akartam kenni)

A festékgyári szakember még kifejtette, hogy nem véletlenül gyártanak DIREKT VEGYSZERÁLLÓ FESTÉKET, ezek ára a normál festékek többszöröse, a BENZINTANK ot iylennel kell belülről kifesteni.
(mielőtt még felmerül, hogy ez csak olcxsó marketingduma a festékgyár részéről, elmondanám, hogy a szekemberrel folytatott társalgásom legelején leszögeztem, hogy semmit sem akarok venni tőle, csupán szakvéleményre volna szükségem)
Helló!
tank rozsdásodás ellen
Remélem hasznos lesz.
muszály fejlődni
mennyit ér meg neked? szép állapotban van,króm, csillog villog;)
Mennyi lehet simsonba az a legkissebb kompresszió, amivel még jól megy agép ?
Hmm..akkorbemásolom oda is... köszi..
emzolinak, ő mostanában gyakrabban nézegeti a yamaha rd topicot...
helló a kipuffért mit kérsz?
Haverom mikor megvette a 60-as hengerét, maga a minősége eszméleten rossz volt másik meg h a dugó is borzalmas volt. Neki fúrás+dugó segített rajta. De ez spec. az ő esete.
sziasztok!
Másik topicban tanácsolták, hogy ide írjak segítségért.. Az lenne a problémám, hogy nagyon durván rozsdásodik belülről a tankom, mit lehet vele csinálni, hogy megszüntessem? A benzint már kiszárítottam belőle...
Nekem új 60as henger és hengerfej van a mocimon, de elvittem a szerelőhöz megmérte a komressziót, és csak 4,5 volt benne! Am szerintetek, hol mehet el a komresszíó? És mennyinek kéne benne lenni? Elöre is thx a segítséget!
tudom srácok, simson fórum, kövezzetek meg de hátha valakit érdekel...

lada sportlégszűrő: http://www.expressz.hu/secure/...
Mito után 900rr? jól megszaladt Fireball
hali
vkinek nem kell véletlenül 1 krómozott utángyártott kipuff? meg egy alufelni,kopottas barum gumival? aki mond rájuk vmi értelmes árat,az viheti,mert nekem csak a helyet foglalja itt
üdv
Ok, kösz, majd hétvégén megnézem. Ha már nem akarták elvinni (mintha annyira hirdettem volna ), lehet kap egy kis optikát a télen. Na meg pár cuccot kicserélni.
CSő!70 ccm es simson 12 voltos rendszerrel uj fetéssel ,nem átlagos kinézettel eladó...80ezer
A blokk emelkedik?
Akkor kiesett alul a szilentből a blokkrőgzítőcsavar anyája.
Ha VISSZARAKOD nem illik túlhúzni, és le kell kontrázni egy másik anyával, akkor nem hagyob el.
De kihalt már a topik. Na de hogy feldobjam, gondolom az nem túl normális dolog hogyha gázt húzok pláne elsőbe induláskor, akkor a vázba a motor vagy 5-10 centit emelkedik.
Igen ! 78 as kiadású és a dugó tető bevolt lyukadva és törte a gyűrűt most generálon van!
Miért törhette a gyűrűt ?