Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli hülye kérdés, ismét mit tudnék ezzel csinálni hogy jó legyen.
P.Miki válaszolt mát simson.hu-n de a te véleményedre is kiváncsi vagyok,amúgy kész pén az egéz cucc
http://kepfeltoltes.hu/view/081113/IMG_www.kepfelt
oltes.hu_.jpg
Antit hol lehet elérni? mail v msn re gondolok, mert telefonon elég nehéz ilyet egyeztetni
Nem volt alkalom még Anit sorozatban gyártott hengerével összehasonlítani, de azok is jól mennek, Anti jó munkát végez relative olcsón.
Vizsont-mivel egy eredeti gyári hüvelyből készül, ebbe lejhet segédkipu nyílást tenni, a lengel hengerbe igen macerás volna.
he egyszerű, de biztosan jó henger kell, vegyél egyet Antitól.
Dugónak minima a keystone.
helló
ha mégis úgy alakulna hogy enyém lesz az a henger, akkor szerinted milyen dugattyú és gyűrű passzol hozzá? ugyértve hogy már mindenki mindent gyárt, éshát nem szeretnék egy ilyen miatt szívni, szóval ilyen minőségibb dologra gondolok ezalatt...
Akkor végü is azt tudja mint a Sós Anti 60/4 es hengere csak ezt nagyobb szopás megcsinálni nem?
A említett henger széria csővel megforogja normál áttétellel gyári szettel a 8-8500 at, a rávaló rezsóval 10et negyedikben, persze így 6 alatt nemigen megy.
Azért nem lehet nagyon meghegyezni(10 fölé) mert az 5-6 os felömlők höz vezető csatorna alakja bonyolult, kanyargós, mert ki kell kerülnie a szívónyílást.
Amennyiért én adom, annyiért nemigen szokatk kapkodni érte, de egy ilyennel sok piszmogás van, ezért ennyi.
szerinted attól hogy nem membrános a henger, attól azért még jól dolgozik? ugyértve hogy szerinted nem sok bele a 6f?és mivel irtad hogy 60 as igy erősen gondolkodok rajta, ésha minden igaz akkor a kb jövő hétvége fele meg is tudnám venni.
ha esetleg ezt a hengert más venné meg akkor van még más ilyen jellegű hengered?
köszi
mitoo
okés
köszi
csáó
Hát kb.
aham,értem.. ak érdemesebb 1 német hengerrel kikezdeni,mivel abból simán ki be lehet venni a pesrelyt
60as.
Simsonból membráűn nélkül nemnagyon lehet meghegyezni a 6 felömlőt, mert kicsi a hely, és bonyolult a csatornák alakja.
Tóth Laca motorján pl ilyen henger van.(Erőre kb azonos az idei és a tavalyi bajnok motorral)
Széria csővel 6 loerő körül a rávaló rezóval 8-9.
szia Zoli!
mekkora ccm a 6 felömlős?
mert lassan eljön a simsonom felújítása éshát szeretnék neki egy kis plusz teljesítményt... elég sok írást elolvasgattam ilyen" tuningokról" éshát megtetszett a dolog, bár a motorom most széria 50es...
üdv
mitoo
És mit tud az a henger ? kb?
Nekem van.
Vatta új, null km-es, 20 rugó.
miért pont 6 felömlős?
Nincs valakinek 6felömlös hegerje.
zsándékosan érdesre van esztergálva a felülete, ka ki is jön egyben(amire kicsi az esély) akkor is az alut fel kell hozatni, mert összebarmolja.
Sokkal eccerűbb eleve kiesztergáltatni, amúgy is puha szar.
ak ne is próbálkozzunk vele? de am mérnem lehet kiszedni belőle?
egyben nemigen jün ki, és persze vissza sem megy.
hali
lengyel hengerből ki lehet szedni a perselyt? me hallottam vmi oat h ovális és nem lehet vagy micsoda ja meg ha kivetteem visza is kel lrakni,tehát visza is mennyen
Atta is postán küldte 2 felnit meg az első telót 800 ft volt a posta!
Akartam írni, h énis szívesen adnék neked munkát! De látom, h nagyon nem a környének laksz!
Igen én csináltam!
Hali!
rsata kerekén te csináltad a polírozást? Vagy ha szabad megkérdeznem akkor mit köszönt meg neked rsata?
Köszi a választ előre is!