Zoli hülye kérdés, ismét mit tudnék ezzel csinálni hogy jó legyen.
P.Miki válaszolt mát simson.hu-n de a te véleményedre is kiváncsi vagyok,amúgy kész pén az egéz cucc
http://kepfeltoltes.hu/view/081113/IMG_www.kepfelt
oltes.hu_.jpg
Nem volt alkalom még Anit sorozatban gyártott hengerével összehasonlítani, de azok is jól mennek, Anti jó munkát végez relative olcsón.
Vizsont-mivel egy eredeti gyári hüvelyből készül, ebbe lejhet segédkipu nyílást tenni, a lengel hengerbe igen macerás volna.
he egyszerű, de biztosan jó henger kell, vegyél egyet Antitól.
Dugónak minima a keystone.
helló
ha mégis úgy alakulna hogy enyém lesz az a henger, akkor szerinted milyen dugattyú és gyűrű passzol hozzá? ugyértve hogy már mindenki mindent gyárt, éshát nem szeretnék egy ilyen miatt szívni, szóval ilyen minőségibb dologra gondolok ezalatt...
A említett henger széria csővel megforogja normál áttétellel gyári szettel a 8-8500 at, a rávaló rezsóval 10et negyedikben, persze így 6 alatt nemigen megy.
Azért nem lehet nagyon meghegyezni(10 fölé) mert az 5-6 os felömlők höz vezető csatorna alakja bonyolult, kanyargós, mert ki kell kerülnie a szívónyílást.
Amennyiért én adom, annyiért nemigen szokatk kapkodni érte, de egy ilyennel sok piszmogás van, ezért ennyi.
szerinted attól hogy nem membrános a henger, attól azért még jól dolgozik? ugyértve hogy szerinted nem sok bele a 6f?és mivel irtad hogy 60 as igy erősen gondolkodok rajta, ésha minden igaz akkor a kb jövő hétvége fele meg is tudnám venni.
ha esetleg ezt a hengert más venné meg akkor van még más ilyen jellegű hengered?
köszi
mitoo
Simsonból membráűn nélkül nemnagyon lehet meghegyezni a 6 felömlőt, mert kicsi a hely, és bonyolult a csatornák alakja.
Tóth Laca motorján pl ilyen henger van.(Erőre kb azonos az idei és a tavalyi bajnok motorral)
Széria csővel 6 loerő körül a rávaló rezóval 8-9.
szia Zoli!
mekkora ccm a 6 felömlős?
mert lassan eljön a simsonom felújítása éshát szeretnék neki egy kis plusz teljesítményt... elég sok írást elolvasgattam ilyen" tuningokról" éshát megtetszett a dolog, bár a motorom most széria 50es...
üdv
mitoo
zsándékosan érdesre van esztergálva a felülete, ka ki is jön egyben(amire kicsi az esély) akkor is az alut fel kell hozatni, mert összebarmolja.
Sokkal eccerűbb eleve kiesztergáltatni, amúgy is puha szar.
hali
lengyel hengerből ki lehet szedni a perselyt? me hallottam vmi oat h ovális és nem lehet vagy micsoda ja meg ha kivetteem visza is kel lrakni,tehát visza is mennyen
P.Miki válaszolt mát simson.hu-n de a te véleményedre is kiváncsi vagyok,amúgy kész pén az egéz cucc
http://kepfeltoltes.hu/view/081113/IMG_www.kepfelt
oltes.hu_.jpg