Rmz....2005 ös évj ..250 es megkimélt állapot leszervizelt moci uj gyertya ill láncvezetö cserével..1 gázbovdent kellett cserélni a szervizbe most.kb 1 év alatt 1 honapot ment hobby szinten..melo miatt!24 be dolgozom és nincs idö.most pedig autovásárlás elött állok és el kell adni.dobok 1 képet ok.ja simsont beszámitok
Ez nagyon karaj vidi, és a páyla is jó.
A németeknél rendszeresek a teljesen legális parkolóban megrendezett versenyek is, nálunk meg azt sem tudják, hogy tiltsák az iylesmit, pedig, lehet, hogy kevesebb volna a motoros baleset, ha a srácok nem a forgalomban vagiznának.
Nem lenne nagy dolog, csak valamelyik nagy áruház parkolóját le kellene zárni, illetva amikor az üzlet nincs nyitva, akkor a parkolóban szervezett versenyt rendezni.
tudom, gondolkozom is rajta, csak most lett megfúrva az enyém 45.30-ra, csak ilyen gagyi dugó ment bele és csörög. és most nem tudom, hogy fúrjunk-e még 2 tizedet rajta. de szerintem kell a dugó, majd jelentkezek.
Nekem van eladó 45,50-es Keystone Racing dugóm. Olcsóbban adom mint Kondrák Peti vagy Orbán Tomi. Csak 3000Ft-ot kérek érte. Sajnos nem ilyen méretűt, 45,75-öst kellett volna vennem. Ezért adom el. Vadi új, nem volt még motorban. Csapszeggel, gyűrűkkel, zégerekkel együtt adom.
"A simsonbolt honlapján olvastam a keystone dugók alatt, hogy a dugattyú megadott mérete , pl 45.25, azt jelenti ,hogy 45.25 furatú hengerbe való. Na most ez tényleg így van? Mert elég hihetetlennek találom, és épp venni készülök."
A simsonbolt honlapján olvastam a keystone dugók alatt, hogy a dugattyú megadott mérete , pl 45.25, azt jelenti ,hogy 45.25 furatú hengerbe való. Na most ez tényleg így van? Mert elég hihetetlennek találom, és épp venni készülök.
Van egy eladó Keystone Racing 45,50-es dugóm. 0km-es, nem volt még motorban, vadi új, csapszeggel, gyűrűkkel és zégerekkel. Akár komolyabb tuninghoz is jó választás. Nagyobb kúposság, emiatt rövidebb bejáratási idő.
Azért adom el, mert rossz méretűt vettem (ugyanakkora mint a régi dugóm).
Ezért is olcsóbb. 3200 helyett csak 3000Ft. Postai utánvéttel is tudom küldeni.
Akit érdekel a 06306031661-es számon ill. a kw3v865@gmail.com e-mail címen el tud érni.
A németeknél rendszeresek a teljesen legális parkolóban megrendezett versenyek is, nálunk meg azt sem tudják, hogy tiltsák az iylesmit, pedig, lehet, hogy kevesebb volna a motoros baleset, ha a srácok nem a forgalomban vagiznának.
Nem lenne nagy dolog, csak valamelyik nagy áruház parkolóját le kellene zárni, illetva amikor az üzlet nincs nyitva, akkor a parkolóban szervezett versenyt rendezni.
Bocs... legközelebb majd nem akarok segíteni...
a honlapon van ez a "hülyeség" írva.
A simsonbolt honlapján olvastam a keystone dugók alatt, hogy a dugattyú megadott mérete , pl 45.25, azt jelenti ,hogy 45.25 furatú hengerbe való. Na most ez tényleg így van? Mert elég hihetetlennek találom, és épp venni készülök.
Van egy eladó Keystone Racing 45,50-es dugóm. 0km-es, nem volt még motorban, vadi új, csapszeggel, gyűrűkkel és zégerekkel. Akár komolyabb tuninghoz is jó választás. Nagyobb kúposság, emiatt rövidebb bejáratási idő.
Azért adom el, mert rossz méretűt vettem (ugyanakkora mint a régi dugóm).
Ezért is olcsóbb. 3200 helyett csak 3000Ft. Postai utánvéttel is tudom küldeni.
Akit érdekel a 06306031661-es számon ill. a kw3v865@gmail.com e-mail címen el tud érni.