Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én semennyire, de Dimma(suzu777) szerintem látott már olyat 100 méternél közelebbről.
2t kéthengeres?
emzoli a Suzuki Gt 125 öst mennyire ismered?
Köszi Átadom! Az fix hogy Nagyon Jó állapotban van.
Ilyeneket lestem a neten nemrég. Találtam OT minősített veteránvizsgást 100ezerért(!), meg pár első tulajos, full-full gyárit 70 ezer körül(ha jól értem, ez is ilyen). Ebben az árkategóriában érdemes gondolkozni, ha tényleg nem csak árulgatni akarja évekig. De ennyiért sztem kár elherdálni, akkor inkább konzerválva tegye le a pincébe, és évente kétszer kerüljön vele egyet az utcában.
index mz ami belefér fórum.
Üdv.

Havernak Lenne Egy Mz ES 125 (Trophy) motorkerékpárja,teljesen gyári állapotu,veterán (42 éves) .Ezeknek mennyi most az értékük?Mennyire Probálja kínálni? ha tudtok ebben segíteni megköszönném. (természetesen:működőképes,indul.)

Előre is köszi!
SanyeeeE
azért hogyha a váltója kuplungja, meg a blokk közép jó akkor érhet 3-4ezret
Mehetne, de ez csak elütés, olyat nem teszek bele.
Hát ahogy elnéztem sztem 3-4 000 krül nem igen szabad érte adni mivel főtengely is kell +karbi+gyűrűk stb
vagy még annyit sem vagy rosszul gondolom?
működőképes, csak rossz a berugótengelyen a bordázat... am uj dugó+ gyűrűk, gyujtással és karbival felrakom olyan 12-13 körül
Te mien árban rakod fel?
működőképes?
hát a komplett blokkokat lehet látni általában 10-12 körül, nem akarok hülyeséget mondani az áráról, talán a simson.hu n körülnézel, akkor ott az árakat látva lehet hogy jobban tudnál dönteni...
nekem is van egy ilyen blokkom, lehet hogy valamelyik nap meghirdetem én is mert csak itt áll...
jah és még gyűrű nincs hozzá
igen az
túrbós?
köszi szépen
a schwarbe blokk főtengely és karbi nélkül mennyit érhet?
ha túrbós hűtésű akkor nemjó, ha s51 blokkos a schwalbe akkor pedig jó
ha túrbós akkor meg s50 esnek van olyan főtengelye...
Hellosztok!
azt szeretném tőletek kérdezni h a Schwalbe blokkba jó-e az s51-es simson tőtengelye?
Ez a "hemger" mehetne a kis szövegecskédbe emzoli!
Kölön mimcs fényképed a hemgeröl.
Olyan mint a fényképeimnél lévő csak membrán nélkül.
(nem az osztot kipus, hanem a másik)
Akkor mutas már képet róla ha meg kérhetlek.
Én nem vagyok sem lókupec, sem kínai, akivel akludozni lehet.
Vagy a benzínkúton is bemondod a 10 liter benzinre, hogy "kétezret adok érte"?
Jövö héten megveszem oké.
60as 6felömlös 15 adok érte.