Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ksözi, valószínű hogy az lesz
helló
van turbós hoz 10 km t futott kipuff könyök, hollanderrel együtt odaadom 1000 ft ért(új könyök 1210, a hollander 560) ennél olcsóbban nem megy, ha érdekel akkor szólj, a postázást nemtudom hogy hogyan lenne érdemes, talán ha utalod a pénzt, mert az utánvét az 1620
üdv
mitoo
sziasztok!simsonon ugyanaz a lánc mint ia rigán?esetleg van valakinek eladó lánca?kellene még turbós simóra kipuffogó csonk csavarral,hollandival,köszi!
én 600.-ért vettem darabját boltba mert mindig törtek, szerintem vegyél te is újat, nem kell szarakodnod a postával:)
sziasztok!
ha van valakinek eladó jó állapotú FÉM kuplung és fékkarja akkor szívesen megvenném, ha kell akkor a pénz mellé tudom dobni az én gyári műanyagjaimat!
üdv
mitoo
Sziasztok! Keresek Simson 4 sebességes blokkot kompletten! seducertt@hotmail.com
Elvileg ami a képen van (az enyém) az hetvenes, ezért más a kiegyensúlyozása ezüstözött alsó tűgörgő és beöntött sonkafuratok és valamivel másabb hajtókar.
Az erősített főtengő csak abban különbözik a gyáritól hogy más a kiegyensúlyozása vagy mi? Leglábbis ezt hallottam.
nem szoktam fikázni senki motorját, de most nem bírom ki:( Nekünk is van egy motowell robogó, azt sem értem miért kelett megvenni, az árából lehetett volna venni egy használt "igazi" robogót. De ez még annál is "jobb"....
http://www.hasznaltauto.hu/2615457_kymco_futong_2007
Én szívesen nekiállnék annak a schwalbinak ha bárki megveszi annyiért az S51-em, amibe nekem került. Annyit elárulok, hogy 5 jegyű
Hát őszintén megmondva nem érdekel. Mert én inkább s 50-st szeretnék venni. A Schwalbe nem érdekel.
Én tudok egy turbós schwalbét 15 ért, de iszonyat retek állapoptban. (rommászakadt ülés, rozsdás burkolatok, lefutott gumik, a blokktól sem hiszem, hogy sok várható) Ha érdekel, adok kontaktot.
Valami narancssárga anyag, hajszálvékonyan.
oda nem hiszem h tömítőpasztát rakott,kevered szerintem valamivel:)
Na eléggé rosszul emlékeztem... Faterom rakott oda vmien tömítőpasztát vagy mit, na de a lényeg hogy mostmár nem fúj ki.
hali
nemtom milyen tömítésgarnitúrát sikerült venned, de a henger és a hengerfej között gyárilag sincsen semmiféle tömítés
Haliho mindenkinek..tudtok segiteni? Simsont szeretnék festeni Pl: tankot...
Milyen festéket ajánlotok?mert nem mind benzinállo ...
Az nem rossz, hogy tömítés sincs oda, csak amikor felújítottuk volt a tömítésszettbe. Mondjuk nem vészes, csak egy csíkba van egy nagyon kicsi kifújás, na de akkor majd ránézek már a közeljövőben.
nincs síkba?!?! elvielg tömítés se kell oda mer nincs is
Kösz a választ. De ismerem a hasznaltauto.-hu-t, és szoktam nézegetni a simsonokat, csak az a baj h mindegyik nagyon messze van. Amit idáig néztem a legközelebbi 150 km-re volt..:( Annyit meg nem ér meg nekem h elmenjek érte..
Komolyabbra fordítva a szót... Az miért van hogy minden tömítés rendben van, de mégis kifúj egy kicsit a hengerfejnél? S51-es.
Ma életemben először kéz helyett sterimóval mostam le a szimót. Spec. csak szenvedésből írtam... xDXD boccs
WWW.hasznaltauto.hu
Motorkerékpár---simson itt van 20tol...válaszhatsz
sziasztok!
szerintetek hogyan tudnék schwalbera a linkben szereplő kormányt csinálni mindenféle gányolás nélkül?
link