helló
van turbós hoz 10 km t futott kipuff könyök, hollanderrel együtt odaadom 1000 ft ért(új könyök 1210, a hollander 560) ennél olcsóbban nem megy, ha érdekel akkor szólj, a postázást nemtudom hogy hogyan lenne érdemes, talán ha utalod a pénzt, mert az utánvét az 1620
üdv
mitoo
sziasztok!simsonon ugyanaz a lánc mint ia rigán?esetleg van valakinek eladó lánca?kellene még turbós simóra kipuffogó csonk csavarral,hollandival,köszi!
sziasztok!
ha van valakinek eladó jó állapotú FÉM kuplung és fékkarja akkor szívesen megvenném, ha kell akkor a pénz mellé tudom dobni az én gyári műanyagjaimat!
üdv
mitoo
Elvileg ami a képen van (az enyém) az hetvenes, ezért más a kiegyensúlyozása ezüstözött alsó tűgörgő és beöntött sonkafuratok és valamivel másabb hajtókar.
nem szoktam fikázni senki motorját, de most nem bírom ki:( Nekünk is van egy motowell robogó, azt sem értem miért kelett megvenni, az árából lehetett volna venni egy használt "igazi" robogót. De ez még annál is "jobb"....
Én tudok egy turbós schwalbét 15 ért, de iszonyat retek állapoptban. (rommászakadt ülés, rozsdás burkolatok, lefutott gumik, a blokktól sem hiszem, hogy sok várható) Ha érdekel, adok kontaktot.
Az nem rossz, hogy tömítés sincs oda, csak amikor felújítottuk volt a tömítésszettbe. Mondjuk nem vészes, csak egy csíkba van egy nagyon kicsi kifújás, na de akkor majd ránézek már a közeljövőben.
Kösz a választ. De ismerem a hasznaltauto.-hu-t, és szoktam nézegetni a simsonokat, csak az a baj h mindegyik nagyon messze van. Amit idáig néztem a legközelebbi 150 km-re volt..:( Annyit meg nem ér meg nekem h elmenjek érte..
van turbós hoz 10 km t futott kipuff könyök, hollanderrel együtt odaadom 1000 ft ért(új könyök 1210, a hollander 560) ennél olcsóbban nem megy, ha érdekel akkor szólj, a postázást nemtudom hogy hogyan lenne érdemes, talán ha utalod a pénzt, mert az utánvét az 1620
üdv
mitoo
ha van valakinek eladó jó állapotú FÉM kuplung és fékkarja akkor szívesen megvenném, ha kell akkor a pénz mellé tudom dobni az én gyári műanyagjaimat!
üdv
mitoo
nemtom milyen tömítésgarnitúrát sikerült venned, de a henger és a hengerfej között gyárilag sincsen semmiféle tömítés
Milyen festéket ajánlotok?mert nem mind benzinállo ...
Motorkerékpár---simson itt van 20tol...válaszhatsz
szerintetek hogyan tudnék schwalbera a linkben szereplő kormányt csinálni mindenféle gányolás nélkül?
link