Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cső!
sztem most lehet kicsit behavaztak a tervezéssel azért nincs kinn! Másik, h a tervezett rezó kb sztem egy 10el olcsóbb és jobb, mert az a te mocidra van tervezve és nem egy álltalános kipufogó!
Üdvözlet Simsonosok!

Találtam a simsonbolton rzt kipukat. Mi a vélemény/tapasztalat ezekről?
Van belőle utcai és verseny változat is. Mi a különbség a kettő között?
Pár oldallal előrébb ajánlottátok, hogy terveztessek kiput csak az a gond, hogy már nem található meg a simsonbolt oldalán, hogy lehetne-e...
szevasztok ... kéne nekem egy s50-es "horpad" tank lehetőleg ne legyen rozsdás a belseje mert abból már elegem van :D msnem : marci92hun@hotmail.com
megy a kluboldal!
Helló!
15-ös lánckerékkel kissé nagyobb lesz a végsebesség de gyenge lesz,többet kell váltogatni.
Én is azt tettem előre nem is tudok kettőben elindulni.
Ma 18 órakor újraindult a www.simson.hu. Akik Firefox-al böngésznek, azok még látni fogják a figyelmeztetést, mert még le kell jelenteni, és ellenőrzik az oldalt, hogy valóban mentes a vírusoktól. Egyébként mentes.
Álnéven vagyok pssszt..
Az az igazság nembizom a postasi útánvétes dolgokban már volt hogy ráfáztam...de merre laksz ? Mert útánfutóval elltudnánk binni de akkor 35 ezer az fix és ha tényleg nagyon messze lenne akkor a benzinnel is elkell számolni de ha nem kell messze vinne akkor a szállitás az elenyésző .De szerintem igy is korrekt az ár.
Sajnos nemfogom széttszedni bocsi...
Üdv
Érdekelne a simo ..de nem tdk érte elmenni
Postai uton ?megy a dolog?
A 4 sebességes váltó külön nem eladó?
Megmondod muterodnak mivel ezt felújitani kell ezzel fejlődig a képességeid és a logikád is a matek is jóbban fog menni.Mellesleg meglátogathatjátok a keresztmuterodat.
Érdekelni érdkelne, ennyi pénzért jó vétel, csak anyám kihajítana vele együtt, ez lenne itthon az 5. simson, és a 7. motor. :D
Érdekel a motor ? Na legalább mégegy indok hogy megvedd.
Az jó, keresztanyámék tárnokon laknak. :D
Tárnokon Pest megyében Érd mellet .
Helyileg ez hol is van?
Bocsi a telefonszámot elirtam 06703406399
Sziasztok van egy majdnem komplett simsonom alkatrészekben ! A kormány és a kormány alkatrészein kivül minden megvan meg pár kisebb alkatrész hiányzik pl: benzin csap,benzin tank sapka,gyertya,hátsó lámpa.Többi minden megvan :koplett váz frissen festve,tank és az oldal deknik,üllés,karburátot ,egy 4 sebességes müködö blokk ,első és hátsó kerék gumi nélkül,rúgos tagok,kipúfogó,és több apróság.30-35 ezer ft ra gondoltam ha valakit érdekel szóljón itt a fórumon vagy 06703406999.Csak egyben eladó esetleg külön a blokk.

Remélem ennyi kép elég lesz :
------
Na ha már ilyen kora hajnalban felkeltél, vinném a DVD-t
Alias Kiss Levi... :P
dejó elfolyt vagy 3lier bengám
Jajaa, pont ahogy bigbór szaki monnyta.
Üdv a fórumon!
Egyszer és túl vastagokat tettem és nem emelt ki tettem vékonyat és jó lett axiálisan kell egy pici mozogni nem szabad szorulnia.