Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mzoli!

segíccs! Puklungot cseréltem, összeraktam, és most vmiért nem emel ki. Viszont ha ráállítok akkor nem lehet berugni mert csúszik. Meg keményebb is lett. Mi bactam el?
Hello! Felraktam a tirisztoros gyújtást, és közben vettem olajat,sajnos kevés pénz volt nálam így olcsó olajat vettem Egy bizonyos dombon mikor mentem fel mindíg elkezdett szorulni a motor Nagyon gyanús volt hogy csak azon az egy dombon csinálja ezt. Ma mentem fel ott megint ragadt, lefelé is aztán a hátsókerék besatuzott és nagy reccsenés Gondoltam eltört a gyűrű, leszedtem a hengert és láttam hogy a gyűrűk épek és a stiftek is megvannak de egy nagy ragadás nyom volt a dugón és a hengerben is. Lehet ragadás 7 ezer km után egy rossz olajtól?
Pontosítanék: legalábbis azok amiket mostanában gyártanak. Az enyém pl mérethibás volt.
Sajnos MIND ilyen
Ilyet még nem láttam.
Vettem még régebben alkatrészeket a 4. sebességhez. Akarjuk betenni, erre a csőtengelyen van két lyuk és gyárilag hibás volt, mivel kissebb volt a lyuk mint amilyennek kellett volna lennie. De azért megoldottuk.
Itt a képen látszik, hogy mire gondoltam. csőtengely
Ez egyedi gyártási hiba, vagy már találkozott valaki ilyennel?
Igen S50N

Nem én vettem rá a tükröt hanem még az előző tulaj
Bocs, hogy belevau, a jobb oldali az s50N, nem?
Az endurora hol vetted a tükröket?
2 deci elég lesz de ezt könnyü kiszámitani 1:30 esetében számold ugy hogy 30 literhez 1 liter olaj akkor 3 literhez 1 deci ezt szórózd be mert neked 6 liter kell vagyis kettővel és megis kapod hogy 2 deci.
Sziasztok 1:30-as keveréssel 6Liter benzinhez mennyi olaj kell?
Hogyha érdekel valakit van egy gyári állapotú swalbim eladó 4 ezer km ert fútott aszem 67 vagy 68 as kiadású nem is használtjuk .Kérésre képet rakok fel és árajánlatokat várok .
Érdeklődöm,hogy simsonra való idomot hol találok vagy ha van valakinek eladó az jelezze.Ilyenre gondoltam vagy hasonlóra:
Nem érted... Olvasd el mégegyszer, hogy mit írt.

Yeti
De nem fog mivel az a domain név már foglalt.
gergő 7 a képek:
Van benne valami.
Mint egy barátom találóan megjegyezte, nem csodálkoznék, ha simsonkub.hu ként térne vissza...
van egy turbós schwalbe-m egy csomó új cuccal ellátva, jó gumik stbstb, fújni kell, a festék is megvan hozzá.
kb 20e be odaadnám. ha érdekel akk vegyél fel msn en vagy irok ide infót+ küldök képet
üdv
mitoo
Mintha valahogy megmondtam volna hogy szombatig nem lesz....
De valszeg majd csak a jövőhéten leghamarabb...
Nekem van eladó.
Mi kellene?

Yeti
Üdv mindenkinek

ha tud valaki eladó schwalbe-t vagy s51 et akkor szóljon legyen szíves, 30e körül állapot mind1
előre is köszi
Na hazaértem pestről 4óra allat max sebbeség 85km/h (GPS meg egy nagy lejtő ) Semmi műszaki probléma nélkül :)
Holnap Kecskeméten veterán börze a lengyel piacon(gokert pálya mellett)
Majd Attának nézd meg a cuccait ha kész lesz!
Hát de csak Szerda van kiírva....
Lehet 2-3 hét, vagy év ezt nem lehet tudni...

Yeti