Ugye csúnya parkolóőr néni nem tudott semmilyen infót leolvasni a motoromról hogy meg tudjon büntetni? (fizető parkolóba ingyen állunk nap mint nap, mert kajálda előtt vhol meg kell állni suli után... ) Holnap bicajjal megyek azért.
nekem már nincs kedvem szenvedni a mofával. Csak öcsém osztálytársa tudja betolni mert neki van hozzá tüdeje (legalább 3kmet kell tolni futva) pedig megérne egy felújítást mert már múzeális érték csak itthon nem lehet hozzá alkatrészt kapni sajna.
Köszönöm a tippeket a fékpofákhoz de azért megpróbálom valahogy becsiszolni mert 1500at fizettem érte azt azért hogy kidobjam kicsit sok érte
sajnaos ilyenek az utángyártott dolgok, igy tehát vagy csiszolsz rajta vagy pedig szerzel eredetieket használtba... amúgy ugyan az mindegyik mocié, szóval bontotba biztosan találni fogsz ( pl simson.hu)
Valaki meg tudná mondani hogy az s50nek meg az s51nek egyformák e fékpofái mert én vettem az s50embe PAP fékpofákat és nem férnek be a dobba . Szerintetek becsiszoljam mert kb egy milit kellene leszednem belölle .
van egy s50 es, csak egy kuplungkosár és egy dudattyú kell bele, az összes többi része rendben van ( henger- hengerfej, oldaldeknik is jók,) új szimeringekkel és főtengelycsapágyakkal
ha érdekelne akkor olcsón eladó.
esetleg van egy komplett turbós schwalbe blokk is ( ennek megvan mindene) ha valakit érdekelne...
üdv
mitoo
emzoli nemugattál bele csak elmondtad miket kell nézni,no para:D Amugy neked milyen simsonod van?Látom jársz vele pályákra,meg néztem a videoidat ,de nemtudom meik vagy te,és meik a motorod Mutiznál egy képet?
Köszönöm a tippeket a fékpofákhoz de azért megpróbálom valahogy becsiszolni mert 1500at fizettem érte azt azért hogy kidobjam kicsit sok érte
Tuji
ez amikor sikerül beindítani:D:D
az adatlapomon megtalálod az msn címemet, fegyél fel és akkor megdumcsizzuk
igy az ára 6e ft lenne
ha érdekelne akkor olcsón eladó.
esetleg van egy komplett turbós schwalbe blokk is ( ennek megvan mindene) ha valakit érdekelne...
üdv
mitoo
emzoli nemugattál bele csak elmondtad miket kell nézni,no para:D Amugy neked milyen simsonod van?Látom jársz vele pályákra,meg néztem a videoidat ,de nemtudom meik vagy te,és meik a motorod Mutiznál egy képet?