Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hellosztok

nem tud véletlen valaki simson schwalbe első telokat
lehetőleg uj!
Az enyém Agip Racinget kap.
hellótok!
érdekelne mz hátsó teló.Nem tud vki olcsón?Előre is köszi csáó!
én a régi s50esemmel mentem lakkbenzinnel és étolajjal, ment és nem volt baj vele, csak nem szabadott megállni:) De azért ha egy rendes egyberekaoot gépről lenne szó, akkor csak szintetikus
A szintetikus olajok jobbak.
Meg fox lepődni,de azt használok.
Repsol scooter olaj, én a nagykerben 1600 ért veszem, és 1/70 be kevertem tévedésből vagy másfél évig(elnéztem a mércét amivel hitelesítettem az edény tamibe keverem) a motorom 5ben 8 ezer fölé forog, és volt tavaly, hogy velencéről nyélen jöttem haza kánikulában csepelre, nem lett semmi baja.
Másfél év után annyi a lerakódás a fejben és a dugón, hogy benzines ronggyal le lehet törölni...
Helló!
Nekem is kerékpárra való digitális km óra van a simsonon.Felszereled az órát a kormányra egy mágnest kell felhelyezni a kerék oldalára (én a felnire ragasztottam egy kis mágnest) vagy ha küllős akkor oda, aztán a vevőt kell a villára felszerelni de ügyelni kell hogy a mágnes és a vevő között ne legyen túl nagy a távolság mert akkor nem működik.Ha ezzel kész vagy meg kell mérni a kerék kerületét és ezt az adatot állítsd be az órán és kész is.Azt azért jó tanácsként és a saját tapasztalatom alapján el kell mondanom hogy a kijelző nem bírja a napsütést és ha nem vigyázol rá eléggé hamar tönkremegy.Remélem segítettem.
50es cross, az gyerekmotor
És mi köze annak a kerékmérethez? bringaórában a kerék kerületét lehet állítani... azt meg neked kell lemérni...
Tegnap 90 ezerért el vitték volna a mocim de akkor inkább nem adom el!
akkor vegyél valami fullszintetikus olajat egy furás+uj dugo áráért
Jah az igaz. :D Amúgy mostanába próbáltam több olajat, de ugyanolyan kategóriájú olaj és olaj közt is mennyi különbség van.
Láncot kenni,és gyomirtásra például kiváló!
:)
550 ja.
A FÉL liter:)
900 Ft az arol? :O Merre? Nálunk 560. :D Amúgy én most kipróbáltam egy jobb olajat és kicsit pörgősebb lett a motor tőle, szal jobban megy vele, talán azért mert jobban ég?
arol 2t a király a maga 900ft/lietr árral főleg...nemtudom egy simsonnak milyen különleges olaj kellene...
én már mentem olyan szimszonnal ami higitoval ment és vénusz olajjal volt keverve szoval....
A Mol Arol 2 T tényleg nagyon gáz? Mert sokan mondják . Bár szerintem egy 50 es tunning mentes simsonak 95 ős benzinel normál használat mellet jó.Vélemények?

Mekkora a simson kerekekének a mérete? Mert szeretnék rá venni egy komolyabb biciglis km órát mert nincs rajta semilyen. Amugy valaki csinált ilyesmit ?
és a 4. sietség beiktatása cakli-pakli mennyi pénz?
?
Eladtam hán szeretett motoromat Hiányozni fog!
Nemtudom h meg érte e...
Véleményem szerint a simsosnok ára az utóbbi időben irreális...

Íme....
Mekkora a simson kerekekének a mérete? Mert szeretnék rá venni egy komolyabb biciglis km órát mert nincs rajta semilyen. Amugy valaki csinált ilyesmit ?
Nem is vagy drága, mindössze 150eze forintból van két motorod, amiből az egyik megy is, és a másik is csak épphogy kuka:D
Ezzel a 100 ezerrel megszépítetted a napomat!
:)
pergelaci@freemail.hu-ra írhattok ha valakit komolyan érdekel.Részemről cross csere lenne legjobb adnám a 2 mocit és ha olyan rá is fizetek.Csak jó állapotú motor érdekel!
45 ezer és 100 ezer.Ha nem tetszik inkább ne írjatok és ne fikázzátok.Én tudom hogy megérik az árukat!Főleg a jobbik az kifogástalan!Nagyon megbízható