én a régi s50esemmel mentem lakkbenzinnel és étolajjal, ment és nem volt baj vele, csak nem szabadott megállni:) De azért ha egy rendes egyberekaoot gépről lenne szó, akkor csak szintetikus
Meg fox lepődni,de azt használok.
Repsol scooter olaj, én a nagykerben 1600 ért veszem, és 1/70 be kevertem tévedésből vagy másfél évig(elnéztem a mércét amivel hitelesítettem az edény tamibe keverem) a motorom 5ben 8 ezer fölé forog, és volt tavaly, hogy velencéről nyélen jöttem haza kánikulában csepelre, nem lett semmi baja.
Másfél év után annyi a lerakódás a fejben és a dugón, hogy benzines ronggyal le lehet törölni...
Helló!
Nekem is kerékpárra való digitális km óra van a simsonon.Felszereled az órát a kormányra egy mágnest kell felhelyezni a kerék oldalára (én a felnire ragasztottam egy kis mágnest) vagy ha küllős akkor oda, aztán a vevőt kell a villára felszerelni de ügyelni kell hogy a mágnes és a vevő között ne legyen túl nagy a távolság mert akkor nem működik.Ha ezzel kész vagy meg kell mérni a kerék kerületét és ezt az adatot állítsd be az órán és kész is.Azt azért jó tanácsként és a saját tapasztalatom alapján el kell mondanom hogy a kijelző nem bírja a napsütést és ha nem vigyázol rá eléggé hamar tönkremegy.Remélem segítettem.
900 Ft az arol? :O Merre? Nálunk 560. :D Amúgy én most kipróbáltam egy jobb olajat és kicsit pörgősebb lett a motor tőle, szal jobban megy vele, talán azért mert jobban ég?
arol 2t a király a maga 900ft/lietr árral főleg...nemtudom egy simsonnak milyen különleges olaj kellene...
én már mentem olyan szimszonnal ami higitoval ment és vénusz olajjal volt keverve szoval....
A Mol Arol 2 T tényleg nagyon gáz? Mert sokan mondják . Bár szerintem egy 50 es tunning mentes simsonak 95 ős benzinel normál használat mellet jó.Vélemények?
Mekkora a simson kerekekének a mérete? Mert szeretnék rá venni egy komolyabb biciglis km órát mert nincs rajta semilyen. Amugy valaki csinált ilyesmit ?
Mekkora a simson kerekekének a mérete? Mert szeretnék rá venni egy komolyabb biciglis km órát mert nincs rajta semilyen. Amugy valaki csinált ilyesmit ?
pergelaci@freemail.hu-ra írhattok ha valakit komolyan érdekel.Részemről cross csere lenne legjobb adnám a 2 mocit és ha olyan rá is fizetek.Csak jó állapotú motor érdekel!
nem tud véletlen valaki simson schwalbe első telokat
lehetőleg uj!