Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem... Ennyire rozsdál a tank.
Sima lengéscsillapito olaj,bármelyik autos,motorosboltban megkapod!
tudnátok segíteni abban hogy milyen olaj kell az s50es simson első telójába mert a gyári szerelési útmutató 36os hidraulikaolajat ír de ojat nem tudtam szerezni. ha tudnátok valamit ajánlani és azt hogy hol lehet beszerezni azt megköszönném.
Olvasom itt hogy többeknek eltömődött a benzincsapja ,hát nem tudom hogy hol tankoltok de nekem még soha nem dugult el a benzincsapom.Pedig nem pucolgatom , ezt nem értem. Ennyire szennyezett lenne a benzin egyes kutakon?
nem oltásnak szántam, bár igazából nem érdekel minek vetted. Ha nem tudod hogy hol van a megszakító, elég kevés az esély rá, hogy rájössz mi a baj.
köszike,nem oltást,hanem segítségetr kértem.
most vettem a motort nemrég,és nem fogok minden kis problámával szerelőhöz menni.
keress valaki aki ért hozzá szerintem
szia köszi a választ
de hogy és hol nézzem meg egyáltalán mit nézzek ?
szeva
nézd meg a megszakitót, vagy a kondenzátort
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy simson s50nem,és hazafeele jövet lefulladt...
a lényeg az,hogy nem ad szikrát,mi lehet a baja?
Trafó vagy mi?
Mit csináljak?
Új gyertya sem ad szikrát,tehát biztos nem azzal van a gond.
Úgy néztem,h a cső is rendbe van...
segítsetek létszi
kösziu előre is
nekem most a "nyitva" cső tömődött el, tegnap óta tartalékon megyek.. mondjuk TESCO benzinkúton tankolok
legalábbis
Na mindegy, én megyek barátnőmmel, vagy leagállib a fényképezőjével bár szerintem úgy is elráncigálom
előző nap verseny van, utána én gyengélkedni szoktam:)
Te sem jösz erre?
http://www.veteran.hu/index.ph...
Akkor úgy látszik innen egyedül fogok menni
Ez nem hanyagság, mindenféle kis getrából összeállnak nagyobb gamók, amik még mindíg kicsik, de ahhoz elég nagyok, hogy pl az alapgyárati renccert eltömjék.
ha nincs tartalék,nem állnak össze.
Mert hanyag vagy bár sajnos tankoltam már olyan benzint, asszem mol kúton, hogy utánna szedhettem szét a karbit kipucolni, a tankot is ki kellett pucolni, mert tele volt kis finom porral, meg szöszökkel
Kösz!
A tartalék lényege,hogy ami retek összegyűlik a tank alján, az belemegy a karbiba, amikor átállítod tartalékra:)
Nekm nincs egyik motoromon sem tartalék.
szia
az a helyzet hogy reggel 6 tól este 9 ig dolgozok, mihelyst tudom megnézem neked a hangtompítót és legkésőbb a hétvégéig írok ide, hogy van-eüdv
mitoo
köszi a segitséget
"sebeséget akkarok rakni és véletlen ürest rakok és ugy pörög ki akkor több benzint eszik vagy kárositja a motort" - nem eszik többet, de nem használ neki. Érezz rá 1x, utána menni fog ;)
"hátsó teló átvan forditva 2 személyre igy ajánlatos használni?" - szerintem mindegy neki.
"Ha tartalékon megyek akkor többet eszik vagy nincs semmi köze a fogyasztáshoz?" - a tartaléknak az a lényege, hogyha kifogy a benzin a nyitott állásban, akkor még tudj menni cirka 20km-t a következő benzinkútig, és ne az legyen, hogy félreállsz az út szélére, káromkodsz egyet és hívsz valakit egy kanna benzinnel...

remélem tudtam segíteni
Sziasztok ! Ha mikor megy a mocival és sebeséget akkarok rakni és véletlen ürest rakok és ugy pörög ki akkor több benzint eszik vagy kárositja a motort. Általában egy személyel használom de a hátsó teló átvan forditva 2 személyre igy ajánlatos használni? nem kopik jóbban a gumi vagy nem fogyaszt többet? Ha tartalékon megyek akkor többet eszik vagy nincs semmi köze a fogyasztáshoz?