Mentem szabadedzésen a tézi után, ment az, olyat gyorsult mint az enyém, szóval a menésével nem volt baj, az áttétel nem volt jó a pályára.
Tuji tézije meg még a régi japán blokkos volt.
Tuji bácsinak üzenem hogy ne aggódjon, nem kell semmiféle tuningot tervezni a tzr-re, se más egyéb módosítás nem szükséges.
Emzolitól pedig kérnék egy msn címet ha lehet.
Alci tesója vagyok. Tetszik ez a beszámoló, annyit hozzá tennék, hogy a csapatfőnök kezében folyamatosan ott volt a telefon és valaki mindig felhívta ezért az időmérésről folyamtosan megfeledkezett. Ja és jövőre is indulunk szerintem egy két futamon.
Alci!
Van itten egy beszámoló a racsniról: http://www.simson.hu/index.php...
Remélem
el tudod olvasni, és nem sértődtök meg, én ilyen humoros-gunyoros formában szoktam értekezni az eseményekről.
Javaslom, hogy legelőször a nagyját valami mechanikus úton szedd ki.
tehetsz bele murvát, facsavart, sörétet, mittudomén, és rázogathatod, akkor a felhólyagosodott nagyjadzsuva kijön.
Kimosod tiszta benzinnel, utána bigivel, veszel 60 deka oxálsavat, feloldod egy tele tanknyi vízben, beleöntöd a tankba, 2 napalattlamarja a rozsdát, és csak azt,mert csak a fémoxidot támadja,a tiszta fémet nem,viszont ahol olajos marad, ott nem dolgozik a sav.
az oxálsav por alaku, vegyszerboltbanlehet kapni, 2300 forint 1 kiló, de 10 dekánként is kimérik.
Szépen felteszed a villára olyan magasságban, ahol a keékagyban a küllőfuratok vannak, úgy, hogy egy"Z" alakú kis lemezkét hajlítasz aluból, az egyik felét felszorítod lektromos gyorszirítóval(kötöző) a vollára, a másik felére felaplikálod a hall vevőt. A z alaknak akkorának kell lenni, hogy a két küllőfurat közé befúrt-menetelt likba felerősített jeladómágnes elég közel legyen.
Ez bringán van, de simsonomon is bringaóra volt anno még sok sok éve
Egy darab fát odaraksz akkor is elég odáig, csak nem túl szép megoldás, legyél kreatív, esetleg hátsó keréknék is nézd meg a rögzítést... már nem emlékszem hogy néz ki közelről pontosan egy simson...
NAgy segitség kéne vettem egy biciglis km órát mindent rendben raktam fel csak nekem a mágnes és a vevő között max 2 mm lehet és ha a villára rakom a mágnest meg a küllőre akor van vagy 3 cm . Hogy oldjam meg hogy a vevőt beljebb tudjam rakni ? GYors segitség kéne. Amugy a mágnes részt is flexel kell majd kitágitanom mert a biciglinek a küllője vékonyabb mint a simojéééé.
Kép?