Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jólvan,nem akartam beleugatni, csak mindkét motor elég jó vételnek tűnik.
Figy ha ugy alakúl és kell a moci akkor a jövöhét közepe felé tudnánk levinni (útánfutón akkor lesz vizsga) bár Karcag kb 150 km ez nekem is üzemanyag ezért 75 ha te jönnnél érte akor 70 be vihetnéd.Nekem mind a két megoldás megfelel.
sziasztok tud valaki egy simo blokkot?elöre is köszi
Én korrekt vagyok és megnézheted hogy a bloknak nincs semmi baja .Egyedüli hibáit leirtam ,több nincs .Te merre laksz helyileg?
simson24 inkább a tied érdekelne de holnap tudok konkrétat mondani,mert könnyebb itt Karcagon eladni a 4sebességes jó állapotut mint a 3masat,de nemazt mondom hogy a gezaré ' nemjó' hanem inkább a 4sebességes érdekel,holnap írok ide forumra miujság,rendben?

Előre is köszi.
Emzoli köszi a segítséget. De már nagyából tudom,mult évben beindultunk apámmal simson üzletbe,kb 25 simson fordult meg 1nyár alatt a háznál :) Szóval már van egy kis gyakorlatom benne nekem is apám után :)
Mindkettő elég jól néz ki, szinte semmi kókányolás, idegen alkatrész, mindkettőn majdnem minden eredeti, nézd meg mindkettőt,és a jobb műszaki állapotut ved meg, ne a szebbet.
Gezar a tiednek mennyi a vége? (kp)
8 órára megmondom a választ. Mikor tudnád elhozni? Holnap ?Szombaton?
Az a zöld motor kurvára megér annyit, ha a fényezése eredeti(nemhiszem) de akkor is ha nem, de képről szépen emgcsináltnak látszik.
Ha korrekt az eladó, megengedi, hogy levedd a gyujtásoldali deklit, és megrángasd a lendkereket, ha ott nincs kottyanás, akor feltehetően a blokk egészséges
Nyári szünet volt a gépműhelyben(egyetem) most jön a váltódob, és kész is.
75 ért oda adom ..GezaR tartja az övét 75 re de az enyém az enduro vázas és 4 sebis. Festése nagyon szép,motorja meglett mérve és 9 ( aszem Bar)komprszeio van benne.Egyedüli hibája hogy a hátsó lámpa nem ég mert szerintem szétcsúszott a kábel.Az első az jó.Új gumi van rajta (elől hátúl)1 hónapos.A hátsó lámpa is új rajta.km óra nem müködik szerintem egy új spirál kell.Semmi más hiba nincs. Pest megyében van a moci de ha biztosra megvan a pénzed (feleslegesen nem viszem el messze ) akkor útánfutó az megvan óldva.
Helló, nekem is eladó a szimóm, 75-re tartom, képek adatlapomon, ha érdekel vegyél fel MSN-re: forgogeza@hotmail.com
Szeva,70 et ajánlok érte. Motorja milyen? Festése ugylátom jó igaz? 4sebességes gondolom,tirisztoros?!
Van rajta valami komolyabb hiba? Vagy normál állapotu? Minél hamarabb írj.Merre laksz?

Várom válaszod
Saannyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Csáó ! nézd meg az én simsonomat hátha érdekel 80 körül viheted ....Szép állapotban van .

Képeket az adatlapomon találsz róla vagy irj és tudok segiteni. A szállitást megoldom ha arról lenne szó.
Kész a 6gangos kazettás Mester úr?
elszántak vagytok, mondjuk amilyen vagyok lehet elmennék esőben is
nem csak én, hanem a békésiek, a kecsóiak, és mindenki.
itt van a beszámoló az esős eseményről:
http://www.simson.hu/index.php...
tudotosan motoroztál és jól eláztál:D
Üdv. Érdeklődnék hogy esetleg nincs e valakinek valami jó simoja számomra?:D Ne dunántúl legyen az a lényeg, 4sebességes érdekelne inkább,de a 3mas is jöhet , jó állapotban lévő érdekelne inkább,max 80ezerért.

Ha valakinek lenne,ide írjon forumra nekem.
Tavaszal volt egy durvaább menet, déltől este hatig nyomtuk a gyöngyösi pályán, végig esőben, A ruhám úgy megszívta magát, volt vagy 10 kiló amikor levettem, napokig nem tudott megszáradni:)
Monnyuk nem szakadt az eső, de végig egyneletesen esett.
Elindul, csak ők valamilyen csoda folytán nem fáznak meg, mint egyesek
Mi akkor is megyünk, ha esik, egyrészt azért,mert hosszú a nap, és elállhat, másrészt meg ha csak kicsit esik akkor megrendezzük a racsnit, elvégre a gp is elindul esőben is:)
Csókolom Zolibácsi!
Értettem én hogy kecskeméti gokart pálya, csak mi akkor mehetünk ha jó idő lesz (ami ugye nem nagyon lesz előreláthetólag) de reménykedjünk
őő nem tudom, hogy világosan fogalmaztam e, de a kecskeméti gokartpályára megyünk, nem a speedwayre.
Mosmá' télleg fejbeverlek, ha ezt a magázást nem hagyod abba:)
Illetve, lehet, de akkor szíveskedjél legközelebb "csókolom Zolibácsit" köszönni