Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép esztergagépzüld:)
Szal mennyi?
A rosszabbik mocit meg kellene furatni és át kellene csapágyazni mert eléggé csörög,de megy nem is olyan rosszul!Külsőre sem a legjobb!Hajdu biharban van a moci nálam!
Jó volna, ha még is írnál valami irányárat,így nem tudjuk érdemes e egyáltalán beszélni a dologról.
-testfüggetlen töltőtekercs12v os
-12vos vill tek
-egyenrángató(graetz)
- töltőáram szabályozó( elba)
-indexvilligtató
Egyes tötlésszabályozók egybe vannak építve a villogtatóval.
a rosszabbiknak mi baja van? kép van róla? ára?
aksi, világító-töltő tekercs, izzók, feszszabályzó meg relé
Szevasztok.Van egy s51es szimidévidzonom amolyan munkába járós.Szóval,meg akarom csinálni 12 voltosra,duda,indexek stb..Mit,hogyan kell cserélnem és alakitanom rajta? , , , , ,
Sziasztok.Van 2 db simsonom eladó.Az 1-ik nagyon jó állapotban van,semmi hibája,a másik pedig eléggé le van lakva,de azis működik.Mind2 moci s51 b és gyárilag 4 sebességes.Árat még nem írok ha valakit érdekel egyenlőre ide írjon.Csere is érdekel.Főleg cross.Csak jó állapotú és 50 ccm-es!
Erre most mit mondjak?
Nem vagyok Gyurcsok szaki, hogy megmondjam mi nem jó.
Meg kellene mérned szépen visszafelé, hogy mekkora ellenállásúak a cuccok.
Jah, és a gyujtás nem 12 voltos.
minden ki van a gyújtásnál cserélve és akkor se ad szikrát!
Azt el is felejtettem, hogy a balázs gumijai a kő egyik tulajdonságával vetekedtek
Nagyon jó verseny volt élveztem az egészet én remélem hogy nem lesz meg jövőre a tzr csak a jog és lesz még valami robesz a tzr helyett

Teszek be pár képet:
mezei tuskó gazdaságos műszerrel meg sem tudod mérni mit ad le.
Jól mentetek.
Sajnálom,hogy pont egy olyan eseményre jöttettek el,amin a csapatok fele nem volt ott, különbőző elfoglaltságuk miatt.
Nem baj, szerintem így is jó kis racsni volt, volt rendesen racsni feeling, rajtpara, időmérőkáosz meg minden:)
Jövőre, ha kezdődik a szezon, szólok, remélem meg lesz még a tézi, és a jog.
tudtommal a szikra nem 12V, valamit rosszat mértetek
hellosztok! Valaki tudna segíteni? Simson s51n-es motorommal lenne gond ! Nem ad le szikrát pedig már minden gyújtás dolga ki van cserélve és 4-5 V-nál nagyobbat nem ad le pedig 12 V-ra lenne szükség! Újra van kábelezve megszakítók kondi trafó és miegymás ujj benne. Nem tudom mi gondja lehet , tudnátok segíteni? Előre is köszönöm!
El tudnám magának küldeni:)
20 34 27 688
A telefonszámát el tudná küldeni az e-mail címemre hogy reggel informálódni tudjunk a dolgokról?

Köszönöm!
hő, hátőőő, izé, ha csak gyengén esik, akkor az esemény megy, ha dézsából öntik reggel, akkor lemondjuk.
Bár mivel lehet csatlakozni, volt ott már speciálrobogótúl elkezdve, mz,morini, pitbike, stb.
Zolibácsi lenne két kérdésem!

Az egyik, hogy ilyen időben is megrendezik-e a versenyt?
A másik, hogy a TZR-el meg egy Jog-gal csaklakozhatnánk-e a mezőnyhöz?

Előre is köszönöm a választ!
Hát lehet hogy kellene csinálni egy szekciót a nem kimondottan szimós képeknek és akkor a kecske is jóllakik meg a káposzta is megmarad de ez csak egy ötlet volt.
Azért vannak MÁR nem csak simsonok,mert már nem nyúlkálok bele.
Amíg én csináltam csak az volt, de most nem foglalkozik vele csak alig,alig valaki, aki éppen arra téved.
Helló!
Attól fügetlenül ha jól megnézed a képek között nem csak szimók vannak .De amúgy igazad lehet de nem is az a probléma hogy esetleg törlik a képet hanem a felzúdulás volt érdekes egy kicsit.