Sziasztok,van egy teljes bontott simson blokkom eladó alkatrészekkel,karbi gyujtás váltó stb.... csak a hengernek van annyi baja hogy a kipufogómenetet csináltatni kell rajta.
Én vettem egy ülés zárat és abból bányásztam ki a kis pöcköket,rugókat és egy kis kísérletezéssel addig cserélgettem őket amíg egy kulccsal működött a kapcsoló.http://www.freeweb.hu/simsonbo... De itt ezen a linken találtam kapcsolót,szerintem a mai árak mellett megéri.Remélem segítettem.
Hello!Kettő porlasztóm van,az egyik egy 16N3-12 ebben nincs meg a tű,rugó,szivatószelep.A másik egy 16N1-8 ez komplett,egy-két alkatrésze vadi új:főfuvóka,tolattyú,tű,gázbowden csatlakozó zárócsavar.Áron még nem gondolkodtam mert már régóta megvannak,cserére tartalékoltam őket a simsonhoz,de amennyiben nagyon kell akkor eladom azt amelyik kell.Mennyit ér meg nektek?
Csá keresek pár simó cuccot lehetőleg jó olcsón , nemkell tökéletes álapotú de azért használható legyen: Hengerfej, főtengely,gyújtás, (alaplap+lendkerék)
hali!
a motorom egy s50b bvf 16n1(asszem) karbival és az a gondom hogy ha kinyitom a benzincsapot pár másodperc mulva elkezd ömleni az üzemanyag a kabi túlfolyóján . Az úszó nincs kilyukadva, akitől vettem pedig váltig állitja hogy mindent kicserélt benne. Ha valakinek volt már ilyen vagy tudja hogy mi okozza a problémát plíz irjon!
Maga a zárszerkezet benne van csak a kis rugók és a pöckök hiányoznak belőle mivel elhagytam az eredeti kulcsot és ki kellett belezni ,most egy csavarhúzóval is el lehet forgatni.
Láttam, hogy Szimókra szoktak rakni kikönnyített kuplungkosarat. Ezt mivel lehet kivitelezni/kiviteleztetni?
R
Van valakinek eladó gyári(nem utángyártott) kipufiogója? Ha csak vég van, az is érdekel.
azért kösz a reakciót.
Laci, te ezzel a hátsó gumival tudtál kanyarodni?:D
vagy a tűszelep rossz, vagy magas a benzinszint, esetleg mégis lyukas az úszó
a motorom egy s50b bvf 16n1(asszem) karbival és az a gondom hogy ha kinyitom a benzincsapot pár másodperc mulva elkezd ömleni az üzemanyag a kabi túlfolyóján . Az úszó nincs kilyukadva, akitől vettem pedig váltig állitja hogy mindent kicserélt benne. Ha valakinek volt már ilyen vagy tudja hogy mi okozza a problémát plíz irjon!