Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valaki meg tudná mondani hogy s50 be jó e az s51 dugója? mert lehet furatni kell a hengerem azt akkor keystone racing dugattyút vennék bele.
Hali mindenki!
Láttam, hogy Szimókra szoktak rakni kikönnyített kuplungkosarat. Ezt mivel lehet kivitelezni/kiviteleztetni?
R
Sziasztok,van egy teljes bontott simson blokkom eladó alkatrészekkel,karbi gyujtás váltó stb.... csak a hengernek van annyi baja hogy a kipufogómenetet csináltatni kell rajta.
köszi meg porbálom kis pöcköket rakosgatni
Üdv!
Van valakinek eladó gyári(nem utángyártott) kipufiogója? Ha csak vég van, az is érdekel.
Én vettem egy ülés zárat és abból bányásztam ki a kis pöcköket,rugókat és egy kis kísérletezéssel addig cserélgettem őket amíg egy kulccsal működött a kapcsoló.http://www.freeweb.hu/simsonbo... De itt ezen a linken találtam kapcsolót,szerintem a mai árak mellett megéri.Remélem segítettem.
Hello!Kettő porlasztóm van,az egyik egy 16N3-12 ebben nincs meg a tű,rugó,szivatószelep.A másik egy 16N1-8 ez komplett,egy-két alkatrésze vadi új:főfuvóka,tolattyú,tű,gázbowden csatlakozó zárócsavar.Áron még nem gondolkodtam mert már régóta megvannak,cserére tartalékoltam őket a simsonhoz,de amennyiben nagyon kell akkor eladom azt amelyik kell.Mennyit ér meg nektek?
igazából a csepel mármár veterán, valami újszerűre gondoltam (pl: simson, mz stb..)
azért kösz a reakciót.
http://foto.sportmotor.hu/g421...

Laci, te ezzel a hátsó gumival tudtál kanyarodni?:D
van nagyon zsír főtengelyem! ha érdekel akkor msn/ mail az adatlapomon, de itt is megdumálhatjuk!
18 as asszem csepel karbi van ha érdekel
51es
milyen simóhoz kellene?
kéne egy 18-as vagy 19-es torkú bármilyen karbi kb. 3000HUF-ért. ha valaki tud ennyiért akkor írjon.
szeva
vagy a tűszelep rossz, vagy magas a benzinszint, esetleg mégis lyukas az úszó
Csá keresek pár simó cuccot lehetőleg jó olcsón , nemkell tökéletes álapotú de azért használható legyen: Hengerfej, főtengely,gyújtás, (alaplap+lendkerék)
hali!
a motorom egy s50b bvf 16n1(asszem) karbival és az a gondom hogy ha kinyitom a benzincsapot pár másodperc mulva elkezd ömleni az üzemanyag a kabi túlfolyóján . Az úszó nincs kilyukadva, akitől vettem pedig váltig állitja hogy mindent kicserélt benne. Ha valakinek volt már ilyen vagy tudja hogy mi okozza a problémát plíz irjon!
nekem is pont ez a bajom az enyém is ilyen én meg nem szeretem ha egy csavarhúzóval el lehet indítani
Milyen állapotban van és mennyiért vesztegeted?
Holnap leszek mert most megyek melózni
Van
Maga a zárszerkezet benne van csak a kis rugók és a pöckök hiányoznak belőle mivel elhagytam az eredeti kulcsot és ki kellett belezni ,most egy csavarhúzóval is el lehet forgatni.
hello pont az a része hiányzik ami nekem kelene
Hali.Egyik cimborámnak kellene egy szimó karbi.Nincs valakinek felesleges?
Nekem lehet hogy van valahol elfekvőben de azt hiszem a kulcsos részéből hiányzik a zárszerkezet,meg a vezetékek sincsenek rajta.