Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs valakinek
eladó jó simója
am hy
aki tudna írjaon vagy msn:spro_menhotmail.com
hallod és ha a vázba benne van hogy s51 és megfelel a műszakin akko jóljártam nem?
Jah értem akko jó műzaki állapotban kell lennie és akko lehet veetni M-es jogsival
Valamiféle műszaki vizsgálat lesz, fék és tljesítmény méréssel, én már készítem a halálra fojtott 50 es hengert/karbit/kiput amivel vizsgázni fog a bicigli,utána hazajövök, és megy vissza a rendes henger
de kismotor jogsival lehetlessz vezetni s51-est ?
lessz minden ami egy műszakin avn? akkor elég sok motornak búcsú, én azt hittenm, csak annyi lessz hogy bemegy az ember a biztostóhoz, kér egy azonosító táblát, lehúzzák pár forinttal és ennyi
Nem, nem fog nagymotornak számítani,mert nagymotor vizsgán nem menne át.
Egyszerűen kivonják a forgalomból, ha nem felel meg mint segédmotor.
Halljátok most vannak az s51-es simók bevezetik az azonosítót akko ezek nagymotornak fognak számítani?
dede csak most ezt a képet tettem ki
skodán is ilyen van, meg sok autón
Én lehet eladom... Azért felveszlek. :D Am a képen ami van szimó, azon nem wartburg gyertyapipa van?
hellow all
nincs valakinek eladó simó-j akinek van vegyen fel msn-re pls
MSN:spro_men@hotmail.com
sanya32 felvettelek:D
Köszi ,de felénk egy időben tényleg nem forgalmazták mivel mindenki 95-öst tankolt.
hello nekem lenne 1
vegyél fel msn re: dragonorder@citromail.hu a többit ott
üdv. szép állapotú gyári simsonra lenne szükségem,cserébe tudok ajánlani af1 50 replicát,akit érdekel írjon.
Szerintem utcára tökéletes...
Itt vannak a kutak keresgélj a listán.
Ha tudsz venni 98-as oktánszámú benzint azt átveszem tőled 95-ös áron
Na hát ha veszel 98-ast azt hozd el nekem
zotyokam
elmész a benzinkútra. veszel 95 ös benzint. én általában ugy veszem h 30 ast keverek és 3 litert veszek amihez 1 deci olaj kell(a könnyedség kedvéért, nem kell számolgatni)
namost ha te 50 est vagy akármilyent akarsz belekeverni, legyen 1 kis sütnivalód és spórolj meg magadnak 1 fejfájást
ajánlom a castrol 2t olajat
am bármilyen 2t megteszi
Erre nem vennék mérget
Vazze 98-as már nem létezik
Kösziiii!
Nem lennék szegény motorod helyében...