tankoltam a mociba 5 liter 98 as benzin a tank üres volt már és most mikor hirtelen dordulatról visszaengedem akkor leakkar álni és nem is reagál üresben olyan hirtelen a gázadásra....a multkor 95 ős volt benne és akkor tökéletes volt....nemértem mert aztmondják a 98 tól jóbbnak kellene lennie ...Vélemény ?
Hát mert én nem gyilkolom
A festéssel vannak kisebb problémáim...1szer kifolyt a benzin és felmarta 1 kis helyen meg már pattog is le róla
de megoldhatóó
hy ha van olyan aki magy -Szabolcs megyében lakik és szívesen segíteni egy 14 éves srácnak
hogyan és mivel tuningoljon fel egy simót az vegyen fel msn-re:spro_men@hotmail.com
előre is kössz
Üdv:Yuri
Ha a simsonokat nem számoljuk, akkor is iszonyat sok kismotor van. Ráadásul ha fékpad lessz, akkor meg a 125ös gépek is átmennek simán mert egy folytott elektronika bele és már nem is megy úgy.
Nem, ez regisztráció lesz egyszeri műszaki vizsgálattal.
A tervezet korai változatában szerepelt még, hogy 2 évenként kelljen vizsgázutatni, műszakiztatni a segédmotorokat, de ezt a hülyeséget kivették a tervezetből.
én teljesen máshogy hittem eddig. Azt hittem, hogy úgy lessz mint külföldön sok helyen, hogy a biztosítóhoz beballagok, fizetek, és ad egy azonosító táblát. Abb a viszont biztos vagyok, hogy a cél itt nem az hogy kiszürjék, hanem hogy jó sok lóvét leakasszanak az emberről
itt kérni,illetve mérni fogják-legalább is ez a terv- mivel pont az illegálisan segédmotorként használt motorok kiszűrése az egyik célja az intézkedésnek.
és nem a 3.ik tulméretes simsonokra vadásznak, hanem az aprilia leonardora, rs-ekere, mitokra. Meg persze a pénz, pénz, gondolom egy 250es rs simán átmegy a vizsgán ha olyna helyre viszik...
"a hírek szerint teljesítménymérő padokat készítenek a vizsgálathoz"
Te ezt elhiszed? Minden vizsgáztató műhelybe lesz ilyen? Kizártnak tartom! Több milla egy ilyen fékpad. Nem sokan engedhetik meg maguknak. Vagy az lesz, hogy ott lehet csak vizsgáztatni, ahol a legközelebbi van. Ez nagyon fasza lesz, lehet vinni több 20-30km-re a mocikat.
A festéssel vannak kisebb problémáim...1szer kifolyt a benzin és felmarta 1 kis helyen meg már pattog is le róla
de megoldhatóó
no mind1..köszönöm !
Fellül néztem.. ott nem lehet..!más ötlet?
hogyan és mivel tuningoljon fel egy simót az vegyen fel msn-re:spro_men@hotmail.com
előre is kössz
Üdv:Yuri
A tervezet korai változatában szerepelt még, hogy 2 évenként kelljen vizsgázutatni, műszakiztatni a segédmotorokat, de ezt a hülyeséget kivették a tervezetből.
Te ezt elhiszed? Minden vizsgáztató műhelybe lesz ilyen? Kizártnak tartom! Több milla egy ilyen fékpad. Nem sokan engedhetik meg maguknak. Vagy az lesz, hogy ott lehet csak vizsgáztatni, ahol a legközelebbi van. Ez nagyon fasza lesz, lehet vinni több 20-30km-re a mocikat.