Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló nincs valakinek elado gyújtáskapcsolója simson robogóhoz
http://totalcar.hu/tanacsok/ol... Olvasd el ezt a cikket ,igaz nem motoros cikk de hasznos lehet.
tankoltam a mociba 5 liter 98 as benzin a tank üres volt már és most mikor hirtelen dordulatról visszaengedem akkor leakkar álni és nem is reagál üresben olyan hirtelen a gázadásra....a multkor 95 ős volt benne és akkor tökéletes volt....nemértem mert aztmondják a 98 tól jóbbnak kellene lennie ...Vélemény ?
Hát mert én nem gyilkolom
A festéssel vannak kisebb problémáim...1szer kifolyt a benzin és felmarta 1 kis helyen meg már pattog is le róla
de megoldhatóó
egész jól néz ki a géped 2év után is, nekem minden simsonom maximum egy évet bír ki és elfogy a tekinika:)
Felül a villahídnál kicsavarod az m8as csavart, kiveszed a kereket, lefelé meghőzod az alsó villaszárat, és beöntöd az olajat a keletkezett likon.
ehh.. azt hittem 1szerűbben megtudom oldani..
no mind1..köszönöm !
kicsavaroz széthúz önt összerak örül
Üdv! Segítségetek kérném...! Simsonom első teleszkópjába nem tudok olajat önteni
Fellül néztem.. ott nem lehet..!más ötlet?
Me?,
Neked Ha sírnál se!
hy ha van olyan aki magy -Szabolcs megyében lakik és szívesen segíteni egy 14 éves srácnak
hogyan és mivel tuningoljon fel egy simót az vegyen fel msn-re:spro_men@hotmail.com
előre is kössz
Üdv:Yuri
jaja
Ha a simsonokat nem számoljuk, akkor is iszonyat sok kismotor van. Ráadásul ha fékpad lessz, akkor meg a 125ös gépek is átmennek simán mert egy folytott elektronika bele és már nem is megy úgy.
Nem is fogna aki elviszi azét igen meg aki fizet a többivel meg csak sunyiba lehet járni
akkor kezdem érteni a dolgot, de az meg lehetetlen h minden motort bemérjenek pontosan
Nem, ez regisztráció lesz egyszeri műszaki vizsgálattal.
A tervezet korai változatában szerepelt még, hogy 2 évenként kelljen vizsgázutatni, műszakiztatni a segédmotorokat, de ezt a hülyeséget kivették a tervezetből.
én teljesen máshogy hittem eddig. Azt hittem, hogy úgy lessz mint külföldön sok helyen, hogy a biztosítóhoz beballagok, fizetek, és ad egy azonosító táblát. Abb a viszont biztos vagyok, hogy a cél itt nem az hogy kiszürjék, hanem hogy jó sok lóvét leakasszanak az emberről
AZ h kicsit prögősebb lett a motor, meg a hangja is kicsit szebb (mármint a motorjáé) lehet azért, mert jobb olajjal megyek vele?
itt kérni,illetve mérni fogják-legalább is ez a terv- mivel pont az illegálisan segédmotorként használt motorok kiszűrése az egyik célja az intézkedésnek.
és nem a 3.ik tulméretes simsonokra vadásznak, hanem az aprilia leonardora, rs-ekere, mitokra. Meg persze a pénz, pénz, gondolom egy 250es rs simán átmegy a vizsgán ha olyna helyre viszik...
szerintem meg motorszámot, a kpm berendelésen sem mérik be a köbcentint, hanem a gyári adatokat lekérik
Remélem is.
Nem is azt fogják nézni hogy 51 vagy 52 hanem hogy 70, 80, 125. Szerintem.
"a hírek szerint teljesítménymérő padokat készítenek a vizsgálathoz"
Te ezt elhiszed? Minden vizsgáztató műhelybe lesz ilyen? Kizártnak tartom! Több milla egy ilyen fékpad. Nem sokan engedhetik meg maguknak. Vagy az lesz, hogy ott lehet csak vizsgáztatni, ahol a legközelebbi van. Ez nagyon fasza lesz, lehet vinni több 20-30km-re a mocikat.