Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mz hátsótelók eladó és rugók is külön-)gondolom mindenki tudja hogy közkedvelten rakják simsonokba )
továbbá simson 51es henger-dugoval használatra alkalmas állapotban(csak a kipufmenet sérült amugy jo állapot)
várom érdeklödésetek
Eladó a kis Simsonom!Nagyobb motor vásárlása miatt 60/4F Német henger MZA kiöntött sonka furatos főtengely,
koyo,m.üa kosaras csapágyak!Kérésre visszaalakitom simson formájura
Sziasztok, eladnám vagy cserélném épített simsonomat, sajna nem tudtam befejezni http://kepesmotor.hu/simson/i?... bármien csere érdekel ,nem csak motor!
blasi
nézd meg hogyha leveszed a pipát meg a trafórol a kábelt van e tüske mindbe.
ha van akkor tedd vissza a trafóra és nézd meg hogy milyen messziröl ad szikrát.
ha max 2-3 mm akkor tuti gyujtás. vagy megszakítóhézag, vagy rosszkor gyujt.
ennyi a tanácsom. üdv
Feltettem egy rövid kis vidit a hétvégéről
azt hallani kell inkább, a gyertya benzines ha tologatjátok? ne rugásra próbáljátok beröffenteni, tologassátok úgy jóval nagyobb esély van
Nem tudok neki segíteni,mert szerinte minden jó:)
rossz ütemre gondolsz?
falsot szív e azt hogy tudom kikeresni?
ki ez a zoli bá?:D
rossz helyen van a szikra, vagy falsot szív , bár látatlanba elég necces megmondani max Zoli 'bá tudná:)
4 vagy 5 gyertyával próbáltuk újjal is mindenfélével
de most komolyan ha gyujtás van szikra van levegő van benzin van akkor mi nincs?:D
lehet egy gyetyyacsere megold mindent pl. Ha szikra van, benzint kap akkor nagy baj nem lehet:)
elvileg igen

akármi lehet de zárjuk ki, ha nem gyertya,gyujtás benzin,kompresszió,szikra akkor mi baja lehet egy egyszerű simsonnak
ELADó lett a gépem aki több infót akar még megtudni a motorról az írhat email-t erre:mada0504@freemail.hu
De addig is hogy nagyon jó gyári állapotában van és minden működik addig is itt egy kép.
Levegőt kap rendesen?
Ettől még akármi is lehet.
köszi hogy segítetek ismerősöm azzal akar munkábajárni:D

elmondom amit tudok még : kondi cserélve lett , de elötte is olyat ütött hogy na:)
öntöttem bele benyát gyertyánál de semmi, a végére anyit elértünk hogy mindig rugásnál 1et pöffent de annyi gyújtásra tippeltem én is
aztán ismerős átvitte vmi autószerelőhoz az leszedte a lendkereket és belőtte a gyujtást elvileg de még úgysem tudta életre kelteni , azóta nem láttam a motort

így vmi tipp?:)
Ha meg sem pöccen egyet sem, akkro sem, ha a hengerbe egy kis benzin öntesz,tolásra sem, akkor az TUTIRAgyujtáshiba.
lehet szimering, vagy rosszul van belőve a gyujtsá, vagy kondi szar, sokminden lehet
üdv ujjabb infók:
lendkereket levették gyujtást beállították és mégsem indul

találkozott már vki hasonlóval simsonos évei alatt?
az 1 dolog hogy én hetente szereltem az enyémet de ilyennel nem találkoztam

(pár hsz el lejjebb a többi info)
Mondjuk mért írtam én h full széria? Na nem tom na télleg csöndbe maradok.
Höhh most jut eszembe h mikor legutóbb meg kellett furatni 55 cm3 lett. :D Na jó van nem szennyezem tele "hülyeségekkel" a fórumot.
Igen íves lejtőről gyorsultam fel odáig. :/ A hangját fel se ismertem. Önerőből 75 volt a max. Ami nem gyári a 15-ösfogaskerék, a kipuffba sincs benne a hangtompító (érezhetően jobban gyorsul tőle) meg svalbi karbi. Na most ezek után nem szidni h milyen tanyasi módszerek meg sötöbö.
"80-at mentem vele. :D Széria szimóval. :D:D"

Muhahahha Amúgy kíváncsi lennék mit szólnál hozzá, ha 70-el elhúznák melletted (nem gyári Simsonnal), amikor te állítólag 80-al mész.
üdv
srácok érdekes porblémával találkoztam,kiváncsi lennék a megoldásra...
mentem segétkezni simsont szerelni mivel nem indult
most cseréltek benne dugót ,gyűrűt , karbi kitisztítva és jól beállítva,gyartyahézag jó erős a szikra, nem köpi be a gyertyát és mégsem indul
tehát benzin van ,szikra van és mégsem indul
valamit talán a srác bütykölt a kalapácsnál de annyi a lendkereket nem szedte le mi lehet a gond?
illetve hogy kell beállítni a gyüjtást?

előre is köszi...
Gyerekek ma nem tom mi lett a szimómmal. :D Ma kimentem Mindszentre (tőlünk 20 km) barátnőmék után, kifele olyan 60-as tempóval. Hazafele meg érzem h sokkal jobban gyorsul mondom pont jön az egyetlenegy de qrvajó lejtő meghúztam a szarvát és 80-at mentem vele. :D Széria szimóval. :D:D És msot olyan qrvajól gyorsul és sokkal stabilabb nagyobb sebességnél is. Lehet h hiányzott már neki h ne csak városban töcmörögjek saroktól sarokig?