Mz hátsótelók eladó és rugók is külön-)gondolom mindenki tudja hogy közkedvelten rakják simsonokba )
továbbá simson 51es henger-dugoval használatra alkalmas állapotban(csak a kipufmenet sérült amugy jo állapot)
várom érdeklödésetek
Eladó a kis Simsonom!Nagyobb motor vásárlása miatt 60/4F Német henger MZA kiöntött sonka furatos főtengely,
koyo,m.üa kosaras csapágyak!Kérésre visszaalakitom simson formájura
Sziasztok, eladnám vagy cserélném épített simsonomat, sajna nem tudtam befejezni http://kepesmotor.hu/simson/i?... bármien csere érdekel ,nem csak motor!
blasi
nézd meg hogyha leveszed a pipát meg a trafórol a kábelt van e tüske mindbe.
ha van akkor tedd vissza a trafóra és nézd meg hogy milyen messziröl ad szikrát.
ha max 2-3 mm akkor tuti gyujtás. vagy megszakítóhézag, vagy rosszkor gyujt.
ennyi a tanácsom. üdv
ELADó lett a gépem aki több infót akar még megtudni a motorról az írhat email-t erre:mada0504@freemail.hu
De addig is hogy nagyon jó gyári állapotában van és minden működik addig is itt egy kép.
köszi hogy segítetek ismerősöm azzal akar munkábajárni:D
elmondom amit tudok még : kondi cserélve lett , de elötte is olyat ütött hogy na:)
öntöttem bele benyát gyertyánál de semmi, a végére anyit elértünk hogy mindig rugásnál 1et pöffent de annyi gyújtásra tippeltem én is
aztán ismerős átvitte vmi autószerelőhoz az leszedte a lendkereket és belőtte a gyujtást elvileg de még úgysem tudta életre kelteni , azóta nem láttam a motort
Igen íves lejtőről gyorsultam fel odáig. :/ A hangját fel se ismertem. Önerőből 75 volt a max. Ami nem gyári a 15-ösfogaskerék, a kipuffba sincs benne a hangtompító (érezhetően jobban gyorsul tőle) meg svalbi karbi. Na most ezek után nem szidni h milyen tanyasi módszerek meg sötöbö.
üdv
srácok érdekes porblémával találkoztam,kiváncsi lennék a megoldásra...
mentem segétkezni simsont szerelni mivel nem indult
most cseréltek benne dugót ,gyűrűt , karbi kitisztítva és jól beállítva,gyartyahézag jó erős a szikra, nem köpi be a gyertyát és mégsem indul
tehát benzin van ,szikra van és mégsem indul
valamit talán a srác bütykölt a kalapácsnál de annyi a lendkereket nem szedte le mi lehet a gond?
illetve hogy kell beállítni a gyüjtást?
Gyerekek ma nem tom mi lett a szimómmal. :D Ma kimentem Mindszentre (tőlünk 20 km) barátnőmék után, kifele olyan 60-as tempóval. Hazafele meg érzem h sokkal jobban gyorsul mondom pont jön az egyetlenegy de qrvajó lejtő meghúztam a szarvát és 80-at mentem vele. :D Széria szimóval. :D:D És msot olyan qrvajól gyorsul és sokkal stabilabb nagyobb sebességnél is. Lehet h hiányzott már neki h ne csak városban töcmörögjek saroktól sarokig?
továbbá simson 51es henger-dugoval használatra alkalmas állapotban(csak a kipufmenet sérült amugy jo állapot)
várom érdeklödésetek