HA a simsont durrogtatod, előfordul, hogy viszalő a karbiba, ha sokat csinálod kinyomja a szimeringet, ilynekor magas az alapjárat, és nem lehet beállítani, szerintem nálad is ez van.
2t motort nem illik durrogtatni pont ezért,mert nem csak a kipuva lő vissza, hanem a karbiba is, ahol kinyomhatja a légszűrőpogácsát is
a simson-fighters megrendezi első motor szépségversenyét! kategóriák: simson, cross, gyorsulási, robogó további infóért és jelentkezésért www.simson-fighters.gportal.hu
Na, váltókaron nincs semmi faragva igaz nem én vettem rá de nincs rajt semmi faragva legalább esésnél nem törik le mert rugós,sőt lábtartó gumira se sajnálom a pénzt csak nekem jo volt igy is a simson csak elmászkálós motorom!Sőt ha még a blokknak is lenne valami baja(nincs)akkor is 10.000Ft-bol felujitod!Laza lánc na erre nem tudok már mit irni...kifogást mindenbe lehet találni! Kiszálltam...
azzal nekem semmi, mert elemgy ígyis. csak gondolom, ha egy váltókarra sanjálja a pénzt, nem biztos, hogy a motorba lévő alkatrészek a legjobb minőségűek. De úgy kb ránézésre minden igényes a motoron, a fényezés, a laza lánc, a láncvédő nincs, kipufogó tartó, és nem szeretném sorolni. Ha 30ezret írt volna az árra, akkor aszondom ez egy tökéletes vétel:) De hagyjuk is a témát, aki akarja vigye, csak emgemlítettem. Üdv
vtsforever előbb írtam nemkaptad meg? a simson cserével kapcsolatosan,szóval érdekel,telefonon beszéljük meg?meert ha igen hívj fel,és megbeszéljük,06202019366
értem, akkor szét volt szedve. Viszont 50ezer forintért akkor is sok szerintem, mivel nem volt ezzel a motorral törődve. Egy 700ft-os váltokarra sajnálod a pénzt, vagy a 300ft-os lábtartó gumira, akkor nem tudom, hogy vajon mennyire igényes alkatrészek vannak a motorba...
az elektronikárol nincs valakinek egy kép h mék vezetéket hova kell dugdosni ? mert most semmi vezeték nincs a motorba :S :D valaki ha tud megköszönném
50ér sok egy kicsit, főleg, hogy ez nem volt darabjaira szedve...
emzoli, vagy bárki. van simsonra valami peresebb gumi? Nemtom motornál hogy hívják, autón peres guminak. Valami nagyon peres vágott slick dobna soakt egy simsonon
Leirás:
Elado! Simson S51N 4sebességes moci. Darabjaira volt szedve fel van ujitva az egész. A váz fehér a többi citromsárga!Felujított motorral,17es fogaskerékkel elöl...80at megy!Sürgősen Eladó!Nagyon szép állapotban, Lámpát adok előre is! Elérhetőségek: s-z-a-s-z-a@freemail.HU v 06308425726
Drága lenne megcsinálni ha ez a gondja